1 ile 30 arası toplam 632 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Quote Originally Posted by koray_capello
    Evet çok iyi olur ama zannetmiyorum.Ayrıca artık forvet almayı bıraksınlarda başka mevkilere adam alsınlar.Zaten Gökhan,Nobre,Sinan K.,Burak,Bobo var.Daha ortasahanın sağında ve solunda oynayacak 1 adam yok.Oyun kurucu diyeceğimiz tarzda 1 adam yok.Defans desen orayada lazım yabancı ama olmuyor işte..
    koray kardeş orda saydığın isimlerden burak antalyasporlu burak ise o orta saha oyuncusu hemde çok iyi bir oyuncu .... umarım faydalı olur ....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by paco

koray kardeş orda saydığın isimlerden burak antalyasporlu burak ise o orta saha oyuncusu hemde çok iyi bir oyuncu .... umarım faydalı olur ....
    Evet ortasaha olduğunu biliyorum ama forvet de oynayabiliyor diye biliyorum
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Quote Originally Posted by koray_capello
    Evet ortasaha olduğunu biliyorum ama forvet de oynayabiliyor diye biliyorum
    forvet oynadığını hiç görmedim ama bir orta sahaya göre çok gol atıyor ve ileriye çok çıkıyor belki ondan öyle demişsindir....
    ayrıca frikik özelliğide var ... fiziği falan müthiş koray bu oyuncuya dikkat edin bak sizi bu adam taşır gibime geliyor ...
    tek korkum formda olmaması ve çok duygusal hemen etkileniyor son antalya maçında adam bir kaç pas hatası yaptı diye tribünde kendini bilmez taraftarlar burak dışarı falan diye bağırdı o da hırslandı ve 2 dak. sonra gol attı ... daha önce sarı kartı vardı ve golden sonra formasını çıkarttı ve ağlayarak soyunma odasına gitti ... bence onun bir suçu yoktu suç tamamen o taraftarın ....

Mesaj Yetkileri