Ümit transferler çok iyi lige de güzel başlamışsın umarım bu performans devam eder..
Ümit transferler çok iyi lige de güzel başlamışsın umarım bu performans devam eder..
ŞL GRUP 1. MAC
Maca cok umutla cıkmıstık ama Manchester daha macın basında attıgı gollerle bizi dagıttı. Hicbir varlık gösteremedik ve yenildik.
TSL 3. HAFTA
Hacettepe macında yedek kadroyla cıktım. Cok kücümsedim herhalde sürpriz sekilde maglup olduk. Ama istatistiklere bakarsak iyi oynayan bizdik. 2 penaltıdan gol buldular ve maglup olduk.
TSL 4. HAFTA
MUHTESEM DERBİ GALATASARAYIN!!
Önemli mactı. 2 haftadır kazanamıyorduk. İlk yarı Galatasray cok etkiliydi. 2. yarıda ortada gecen bir mac oldu. Kaybettik. Üzgünüz. Büyük Fenerbahce taraftarlarından özür diliyorum.
TariboWest
Olmadı Ümittoparlanman lazım bir an önce ..
Galatasaray 2 - 0 Red Star
Bu maçta 3 dkda 2 sarı kart gören yegane insan Sabriyi ayakta alkışlıyoruz
Galatasaray 2 - 1 İ.B.B
Cok rahat değildik ama yendik.
Toparlanmaya baslıyoruz.
Alexi satmasaydın keşke ..
Favorim Galatasaray ama Lincoln'de gönderilip daha iyi transferler yapılabilirdi.
Tebrikler Kage22 son haftalarda güzel sonuçlara imza atmışsın.Ümit abi senin için kötü ve zorlu bir maraton olmuş ama toparlanırsın.
Evet arkadaslar ben kendi adıma hepinizden özür diliyorum. Fatih forvetlerinin gol atmamasından ve cok sakatlık olmasından yakındı ve oynamayacagım dedi. Bende zorla oynatamam. Bu yüzden kariyer bitti. Kariyeri takip eden arkadaslara tesekkür ederim.
TariboWest
Bende de öyle oluyor açıkçası Galatasaray'ın sorunu mu bu :P
Tüh üzüldüm gerçektenSağlık olsun.