Akşam dedim ama arad hemen oynadığım maçları vereyim dedim
-----
İngiltere FA Kupası 5.Tur | Newcastle Utd 2 - 0 Preston
Kupada dolu dizgin gidiyoruz birazda şanslı kuralar çektik.Daha önce Lig Kupasında elediğimiz rakbimizi bu kupada da rahat geçtik
İngiltere Premier Ligi 26.Hafta | Newcastle Utd 2 - 0 Portsmouth
Güçlü rakibimiz karşısında çok zorlu bir 90dakika yaşadık ama kalitemiz sayesinde 3 puanı yine almayı başardık
FA Kupası 6.Turda Rakip Fulham!...
İngilterenin yüksek prestijli kuapsı FA Kupasında rakibimiz ligimizin flaş takımalrından Fulham oldu.
İngiltere Premier Ligi 27.Hafta | Newcastle Utd 4 - 1 Sunderland
Ezeli rakibimiz karşısıdna taraftarımzında desteğini arkamıza alarak müthiş bir zafer elde ettik.Özellikle Owenin mükemmel performansıyla kazandığımız maçta taraftar büyük sevince boğuldu.
İngiltere FA Kupası 6.Tur | Newcastle Utd 2 - 0 Fulham
Maça yorgun çıkmamıza rağmen çok iyi bir oyun sergiledik ve kazanmayı başardık.Sezon başından beri hedefimiz olan kupaya bir adım daha yaklaştık.
İngiltere Premier Ligi 28.Hafta | Aston Villa 2 - 1 Newcastle Utd
Yoğun maç temposuna girdiğimiz haftalarda rakip Aston Villa karşsında kaybettik.Özellike ikinci yarı oyundan düştük buda dediğim gibi yorgunluktan sanırım
İngiltere Premier Ligi 29.Hafta | Newcastle Utd 1 - 0 Fulham
Kupada elediğimiz rakibimiz karşısında maçın başında gelen bir golle kazandık.
İngiltere premier Ligi 30.Hafta | Newcastle Utd 3 - 1 Blacburn
Ligin iddasız ekplerinden Blackburn karşısında evimzide iyi bir performas sergileyerek devirdik ve bu sonuçla ilk üç için iddamızın devam etmesini sağladık
-----
Puan Durumu
Ligde son 8 haftaya girerken hala ilk 3 için iddamızın bulunması ve kupada yarı Finale çıkmamız çok güzel oldu.
-----
FA Kupası Yarı Finalde rakip Chelsea!...
Kupada finale bir adım kala çekilen kurada rakip dev ekip Chelsea oldu.Çok zor bir karşılaşma olacak ama finale kalmazk için kendimize güvenimiz tam.
Kupanın diğer ayağında Man Utd ile Arsenal karşılaşacak