Gaziantep'e genç Galatasaraylı

Gaziantepspor, Galatasaray PAF takımının kaptanı Gökhan Öztürk'ü kadrosuna kattı.
Gaziantepspor’da gençleşme operasyonu devam ediyor. Kırmızı-siyahlılar Sarıyer’den Ertan Koç, Gökhan Ünver’den sonra anlaşma sağladığı Galatasaray PAF takımının kaptanı Gökhan Öztürk ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Galatasaray´dan transfer edilen Gökhan Öztürk, bugün kendisini Gaziantepspor’lu yapan 3 yıllık sözleşmeyi imzaladı. İmza töreninde söz alan Başkan Mehmet Kızıl, Gökhan Öztürk’ü uzun zamandır takip ettiklerini belirterek, “Kırmızı-Siyah forma altında başarılı olacağına inandığımız genç bir arkadaşımız. Bu transferin takımımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

En çok Gaziantep istedi

Gaziantepspor’a gelmekten mutlu olduğunu belirten Gökhan Öztürk ise, “Transferimde emeği geçen başta sayın Başkan İbrahim Kızıl olmak üzere, herkese teşekkür ediyorum. İnşallah burada kendimi ispatlayıp bana inanları mahçup etmeyeceğim ve Gaziantepspor’a katkı sağlamayı amaçlıyorum. Beni başka kulüplerde istedi ancak bana en çok değer veren isteyen kulüp Gaziantepspor oldu. O yüzden Gaziantepspor’u seçtim” diye konuştu.

goal