Sayfa 85 / 896 İlkİlk ... 3575838485868795135185585 ... SonSon
2,521 ile 2,550 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Onyewu neyişayidi öyle ya Mehmet Yıldız şimdi görsün ikili mücadeleyi Bence Lugano'nun yerini şu an için kapatır mı bilinmez ama ilerleyen yıllarda çok kaliteli bir defans olacagı kesin ..
    Mehmet Onyewuyu Alır Sırtına Devam Eder Futboluna

Volkan Demirel'in menajeri Erdinç Şehit ile az sonra bir görüşme yapılacak ve Volkan konusu da netlik kazanacak. Umarım olumlu haberler gelir akşam.

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Şimdiye kadar Özer Hurmacı, Mehmet Topuz, Bilica ve Bekir ile sözleşme imzalayan Fenerbahçe, iki TÜRK yıldızı daha renklerine bağladı..

BUGÜNE KADAR GALATASARAY'IN BAROS, KEWELL, MEIRA, SKIBBE, LEO FRANCO ve RIJKAARD HABERLERİNİ GÜÇLÜ İSTİHBARATI İLE TÜRKİYE'DE İLK KEZ DUYURAN TURKSPOR, ŞİMDİ DE FENERBAHÇE'NİN BU TRANSFERİNİ İLK KEZ DUYURUYOR!..

HAMİT VE HALİL ALTINTOP FENERBAHÇE'DE!..

Günlerdir spor medyasının sürekli Galatasaray'a transfer ettiği Halil ve Hamit kardeşler Fenerbahçe ile anlaştı..

Geçtiğimiz günlerde Hamit'in Galatasaray'ı reddettiğini, Halil konusunda Lincoln ile takas yapılacağı yazılıp çizilirken, Fenerbahçe saman altından su yürüttü ve bu transfere noktayı koydu..

Üç yıl üst üste şampiyonluk sözü veren Başkan Aziz Yıldırım, iki kardeşi ikna etmek için Ali Koç ve kardeşi Ali Yıldırım'ı devreye soktu..

BASIN MİLANO'DA SANARKEN KOÇ ALMANYA'DAYDI!..
    Spor medyası Ali Koç'un Poulsen için Milano'da bu oyuncuyla ilgilendiğini yazarken, Koç Almanya'da Hamit ve Halil ile pazarlık yapıyordu.

İlk kez Hamit ile görüşen Ali Koç, yapılan görüşmelerde Hamit'in bir cümlesiyle büyük şok yaşadı..

Hamit, Koç'a "Beni alıyorsanız, kardeşimi de almanız gerekir. Çünkü artık birlikte oynamak istiyoruz ve ailemiz de bunu istiyor" dedi. Hamit ile anlaşan Ali Koç, bu kez Halil ile masaya oturdu.. Hamit'in Fenerbahçe'ye gideceğini duyan Halil, transfer için hiç bir pürüz çıkartmadı ve o da abisi gibi yapılan teklifi kabul etti..

BAYERN VE SCHALKE'DE SORUN YOK!..
    İki kardeş ile anlaşan Fenerbahçe, ardından bu oyuncuların kulüpleri Bayern ve Schalke ile de görüştü ve anlaşmaya vardı. Halil için Pazartesi görevine başlayacak Schalke'nin yeni hocası Felix Magath son sözü söyleyecek.

İki yıldızın maliyeti hakkında kesin bir bilgi elimize ulaşmadı ancak Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın bu transfer için her türlü fedakarlığı yaptığı ve büyük bir harcamada bulunduğu biliniyor..

AÇIKLAMA GALATASARAY'A BAĞLI!..
    Rijkaard'ın transferi ile büyük sükse yapan Galatasaray'ın, önümüzdeki hafta içinde açıklaması muhtemel 2 yada 3 transferini gölgede bırakmak isteyen Yıldırım'ın, Halil ve Hamit Altıntop'un transferini sır gibi saklamasının nedeni de Sarı-Kırmızılılara misilleme yapmak istemesi..

TURKSPOR.NET ÖZEL HABER

KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ!..

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Güleceğim yoktu gece gece, iyi oldu bu haber. Halil Türkiye'ye gelebilir de Hamit'in bu dönemde geleceğini sanmıyorum. Güzel uydurmuşlar haberi.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bence Turkspor'un nasıl tüm gelecekleri bildiği ortada.Tüm oyuncuları yazarsanız elbet bulursunuz

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Bu ne ya valla iyi uydurma yapmışlar gece gece

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kaynak gösterilmeden kullanılamaz, yazmışlar bi de utanmadan

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Hamit ve Halil'i aldıktan sonra Burhan Altıntop'u da alalım tam olsun

"BASIN MİLANO'DA SANARKEN KOÇ ALMANYA'DAYDI!.."
    adamlar işi ilerletmiş

Enterokinaz Misafir

yılın bombası yazıyor, soru işareti sarı-kırmızı renkte, haber fenere ait. bu nasıl bir çelişkidir arkadaş ?

Hamit'i Fenerbahçemiz bile Türkiye'ye getiremez Bayern'den

Enterokinaz Misafir

Quote Originally Posted by fthz View Post
    Hamit'i Fenerbahçemiz bile Türkiye'ye getiremez Bayern'den
    fenerbahçemiz bile derken ?

Şu anki koşullarda tabi daha çok maddi yönden sonra kendimi Hamit'in yerine koyarak düşünüyorum yarınımda başarıya daha yakın olarak Fenerbahçe'yi görüyorum, kağıt üzerinde sahada ise çok farklı oluyor artık futbolcuların sözlerine pek inanısım gelmiyor, heleki Avrupa'da yetişmiş bir futbolcu önceliği maddiyata verecektir diye düşünerek bir yarış içine girilse Aziz Yıldırım bırakmaz Hamit'i. Diyorum ya kendimi Hamit olarak düşünüyorum Bayern Münih gibi bir takımdayken Türkiye'ye gelmem, heh işin özeti bu Bayern'den ayrılıp Türkiye'ye gelmez Hamit

Enterokinaz Misafir

Quote Originally Posted by fthz View Post
    Şu anki koşullarda tabi daha çok maddi yönden sonra kendimi Hamit'in yerine koyarak düşünüyorum yarınımda başarıya daha yakın olarak Fenerbahçe'yi görüyorum, kağıt üzerinde sahada ise çok farklı oluyor artık futbolcuların sözlerine pek inanısım gelmiyor, heleki Avrupa'da yetişmiş bir futbolcu önceliği maddiyata verecektir diye düşünerek bir yarış içine girilse Aziz Yıldırım bırakmaz Hamit'i. Diyorum ya kendimi Hamit olarak düşünüyorum Bayern Münih gibi bir takımdayken Türkiye'ye gelmem, heh işin özeti bu Bayern'den ayrılıp Türkiye'ye gelmez Hamit
    işin maddiyat kısmında, hiçbir takım fenerbahçe kadar saçmalayamaz, o konuda haklısın. futbolcuları çok güzel cezbediyor da, gerisi malum.

başarı olayında katılmıyorum sana. başarıya yakınlık kime, neye göre ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaş Fenerbahçe bu sene dışında senelerdir sürekli yükseliş içinde ve bu sene de aldığımız adamların kalitesi belli , bu ülkeye kimleri getiremez dediler getirdik , saçmalama konusuna gelince hesap kitap işini Aziz Yıldırımdan daha iyi yapabileceğini sanmıyorum adam aldığı oyuncunun parasını zaten çıkartıyor evet başarı olarak en yakın Fenerbahçe son yıllarda çeyrek final oynayan Fenerbahçe , kaynak , imkan , rahatlık bakımından en yakını kulübümüz ...tabi bunu Fenerbahçeli olmayan anlayamaz onun için öyle dalga geçer gibi yazmassan sevinirim

Enterokinaz Misafir

para var diye getirilen adamlar ortada. türkiye futbol piyasasında özer ve mehmet gibi iki isme verilen paralar ortada. övündüğünüz çeyrek final'den sonraki fenerbahçe'nin durumu ortada. hesap kitap işi sağa sola para savurmakla olmaz. sırf yıldız diye bir futbolcuya milyonları akıtmayı herkes başarabilir. kaynak olduktan sonra bunlar kolay.

tüm bunları başarı diye adlandırmak komik. bu yıl fenerbahçe'nin yaptıkları ortada. uzatmaya gerek yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by Enterokinaz View Post
    para var diye getirilen adamlar ortada. türkiye futbol piyasasında özer ve mehmet gibi iki isme verilen paralar ortada. övündüğünüz çeyrek final'den sonraki fenerbahçe'nin durumu ortada. hesap kitap işi sağa sola para savurmakla olmaz. sırf yıldız diye bir futbolcuya milyonları akıtmayı herkes başarabilir. kaynak olduktan sonra bunlar kolay.

tüm bunları başarı diye adlandırmak komik. bu yıl fenerbahçe'nin yaptıkları ortada. uzatmaya gerek yok.

Sonuçda Türk futbolcu takımların durumları ortada başka ne yapmaları gerekir.1 2 milyon € mi satsın sonuçda milli takımda oynamış oyuncular ona göre düşünüyorlar.Gs veya Bjk bunLarı aLsa bi sonuç olmıcakdı bunlarıda düşün biraz.(Kırmızı yer ağırlıklı konuşdum )

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Gs ve BJK'ninde vakti zamanında bol sıfırlı rakamlar teklif ettiğini bizzat biliyorum topuz'a. Hatta bizden çok verende oldu rakam olarak.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bir an önce şu transferi bitirsekte rahatlasak. Hala daha Lugano - Volkan konusunu çözemedik DMC dediğimiz yere adam alamadık. Sercan iyi transfer oldu ama Kale - Defans ve Defansif Ortasaha oyuncuları almadıktan sonra bir işe yaramaz şimdilik.

işin maddiyat kısmında, hiçbir takım fenerbahçe kadar saçmalayamaz, o konuda haklısın. futbolcuları çok güzel cezbediyor da, gerisi malum.

başarı olayında katılmıyorum sana. başarıya yakınlık kime, neye göre ?

Bu sene Türk futbolcular için büyük rakamlar verdik ve bende tam olarak benimseyemesemde bundan rahatsız değilim. Kulüplerimiz yıllardır yabancılara saçtı parayı, o paraları hiçbir zaman Türk futbolculara layık görmedi, bununda tek nedeni o futbolcuları küçümsememizdir. Bu transferin Türk futboluna katkısı olacaktır, alınan isimler kendilerinden söz ettirmiş ve daha çok başarı beklenen isimlerdir. Başarı için gayret etmeleri bile benim için yeterli. Türk futboluna diğer bir katkısıda transferdeki karşı takımlar güzel kazançlar elde etti.

Başarıya yakınlık manevi olduğu gibi maddi imkanlara göredirde. Futbolda kaliteleri isimleri biraraya toplamak mühim değil, bir takım oluşturabilmektir. Kulüpler transfer yaparken hiçbir zaman başarı getirmeyecek transferler olsun diye transfer yapmaz ama her senede aşı tutmayabilir. Zico takımda kalsaydı belki bizim için bu sene çok farklı geçecekti ama yönetim Aragones'i getirmekle hatamı yaptı saçmalık mı yaptı dersen, yapmadı. İspanya milli takımını şampiyon yapmak zor olmadığı gibi kolayda değil. Ben Rijkaard'ın transferine çok sevindim ancak o da Barca gibi bir takımda devam ettiremedi kariyerini. GS'yi neden tercih etti tam bilemiyorum ama daha iyi yerlerden teklif almaması veya daha iyi olanaklar sunulmamsından dolayıdır diye düşünüyorum.

Başarı için sadece para gerekmediği gibi sadece ruh da yetmiyor. Geçen sene için diyorum imkanlara bakarsak Fenerbahçe'nin çok daha başarılı olması gerekliydi ama ruhsuz bir takım oluştu. Önümüzdeki sene başarıya en yakın olarak FB ve GS'yi görüyorum ancak transfer konusuna gelince parayı veren düdüğü çalar, birçok kez örneğini gördük artıık herkesin derdi para olmuş FB'liyim diyen başka yerede gider. GSliyim, BJKliyim, söz verdim diyende veya sözleşmesi bitende başka yere gider. Çok şağlam karakterli biri olacakki parayı ret edebilsin. İşin özeti Hamit'te de o sağlımlığı göremiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Halil Altıntop Türkiye'ye gelmeyeceğim diyor neden hala transfer haberini yazıyorlar yahu kağıtlara yazık yemin ediyorum Bu arada Poulsen işi de yatmış galiba arkadaşlar ..

Ertuğrul Sağlam satmıyoruz-satmayacağız diyor hala transfer haberlerini yazıyorlar

Nesil
    2006

Para var ama; bunun karşılığıda var. Yeni sezon formaları ve kombine satışları ile transfere yatırdığımız paranın büyük bir bölümü zaten çıkıyor. Biz transferler Fenerium ve stad gelirleri sayesinde yapıyourz. Zaten 260 milyon €'luk kulübüz, biz harcamassak kim harcayacak?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

para var diye getirilen adamlar ortada.
    Herşeye bu taraftan bakarsan yandık.

Fenerbahçeye Guiza Alex Carlos'un getirdikleri gelir çok fazla.

belki bu Fenerbahçenin başarısı için pek önemli rol oynamasada gelecek alınacak yıldızların bu oyuncuların üzerinden alınmış olacağı kesin.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

çok para diyen arkadaşlara soralım bakalım kendileri olsa bir arda yı kaça verirler veya bobo yu

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Arkadaşlar delinin biri kuyuya bir taş atmış, 40 akıllı burada onu çıkarmaya çalışıyorsunuz. Yapılan haber inandırıcı mı sizce? Tabi ki hayır. Hamit gelir mi, gelmez mi, şu kadar para falan da gereksiz oluyor o zaman.

Turkspor herhalde bgün için uyduracak haber bulamadı, bunu uydurdu. Ha gerçekleşirse o zaman çıkar özürümüzü dileriz Turkspor'dan ama şu aşamada gereksiz tartışmalara girmeyelim diyorum.

Saygılar...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

4,5 milyon euro'ya anlaşıldı diye 2-3 gün önce bir arkadaşımda söylemişti ama şu anda ben Hamit'in geleceğini hiç ama hiç sanmıyorum. Ne kadar parada verseniz adam Bayern Münih'te oynuyo Avrupa'nın gözü üzerinde niye gelsinki.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hamit'in Türkiye'ye gelmemesi için bir neden yok. Burdan kazanacağı para orda kazandığının 2 katı. Fakat kız kardeşi için Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Sabah gazete okurken haber gördüm ne kadar doğru bilmiyorum.Transfer Listesine koyulan Roben Fener'e yazıyordu.Snijder'de Gs'ye

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by wawe1001 View Post
    Sabah gazete okurken haber gördüm ne kadar doğru bilmiyorum.Transfer Listesine koyulan Roben Fener'e yazıyordu.Snijder'de Gs'ye
    ikiside Bayern'e

Mesaj Yetkileri