Şu anda kariyer bölümünde devam eden bir kariyerim var, 2.lig takımı alarak başladım. İlk sezon zaten 3 coach sınırlaması olduğu için takıma personel alamadım. 2.sezon 1.lige yükselince 9 coach'a izin verdiler ve hemen bulabildiğim en iyi personeli kadroma kattım. Hepside Regen coach'lar. Sonuçta çok iyi bir antrenman programım oldu daha 1.ligdeyken. Demek istediğim, ne aradığını bilirsen bulursunStaff aramaya girip doğru filtreleri uygulayarak mümkün olan en iyi coachları bulabilirsin.
Antrenman konusuna gelince, uygulanan programlar genelde oyuncuların sakatlanmasına yol açıyor forumlardanda takip etmişsen antrenman programları ile ilgili en büyük sıkıntı bu. Ben kendi tercihim olarak bir program kullanmıyorum. Üst düzey antrenörler buluyorum ve standart antrenman programında görevlediriyorum. 9.0.1 versiyonda 7 yıldızlı bir antrenman programı elde etmek çokta zor olmuyor ve bu bana yeterli geliyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada yorum yazan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Tek tek cevap yazamadığım için kusuruma bakmayın.