1 ile 30 arası toplam 39 sonuç

Konu: Antrenman ve Antrenörler Rehberi

Threaded View

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by TiRaNTx View Post
    arkadaşlar merhaba 2.3. lig takımlarını çalıştırıyorum işsiz olarak başladım anca iş buldum bana önerebi,leceğiniz taktik ve antrenman varmı birkaçtane baktım ama hep büyük takımlar iç.in zaten klüp acından ölüyor ufak takımlar için varmı böyle bir program ve taktik?
    Şu anda kariyer bölümünde devam eden bir kariyerim var, 2.lig takımı alarak başladım. İlk sezon zaten 3 coach sınırlaması olduğu için takıma personel alamadım. 2.sezon 1.lige yükselince 9 coach'a izin verdiler ve hemen bulabildiğim en iyi personeli kadroma kattım. Hepside Regen coach'lar. Sonuçta çok iyi bir antrenman programım oldu daha 1.ligdeyken. Demek istediğim, ne aradığını bilirsen bulursun Staff aramaya girip doğru filtreleri uygulayarak mümkün olan en iyi coachları bulabilirsin.
    Antrenman konusuna gelince, uygulanan programlar genelde oyuncuların sakatlanmasına yol açıyor forumlardanda takip etmişsen antrenman programları ile ilgili en büyük sıkıntı bu. Ben kendi tercihim olarak bir program kullanmıyorum. Üst düzey antrenörler buluyorum ve standart antrenman programında görevlediriyorum. 9.0.1 versiyonda 7 yıldızlı bir antrenman programı elde etmek çokta zor olmuyor ve bu bana yeterli geliyor.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu arada yorum yazan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Tek tek cevap yazamadığım için kusuruma bakmayın.
    Last edited by Walter Sakana : 20.Haziran.2009 at 15:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri