Önce Goran Pandevi aldım 9 milyon Euro ya, ligin ortalaması en iyi futbolcusu ve gol kralı + 10 assist yaptığı için Arsenal, Inter, Juventus, Liverpool ve daha nicesi izlemeye başladı, futbolcunun değeri benim gözümde 25-27 milyon Euro'ydu ve gelen 15-17 milyyon Euro'luk teklifleri reddediyordum.. Daha sonra Pandev kendi gitmek istedi ve Arsenale 17.5 milyona sattım.


Yerine onun kadar iyi olmasa da , onun kadar iyi olma potansiyeli olan Di Maria yı aldım, 7.5 milyona, o da devre arası büyük kulüplerin kurbanı oldu ancak villareal'e sattım 14 milyona.


Leo'yu aldım , Marquinhos'u aldım bunlar da genç oyuncular ve çok formdalar, sezon sonu onlar da gidicek büyük ihtimal..


Elimde tutamıyorum hiçbir futbolcuyu sürekli genç yetenekler alıyorum yetiştiremeden satmak zorunda kalıyorum.. Sinir bozucu..