1 ile 30 arası toplam 114 sonuç

Konu: Avrasya'da Kapışma [9.3.0 Ortak Kariyer]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Başarılar diliyorum i favorim Yunus...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Başarılar diliyorum i favorim Yunus...
    Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Yunus'a vs Galatasaray'a güveniyorum
    Başarılar.
    Quote Originally Posted by sitte View Post
    Başarılar Adaş GS'li olduğumdan başarılar sana
    Umarım zevkli bir kariyer olur ...
    Yorumlar için teşekkür ederim.Hep birlikte şampiyonluğa ulaşacağımıza inanıyorum.

Default Fenerbahçe'de Sıcak Saatler !!

Fenerbahçe'de Alex de Souza ve Edu Dracena'nın takımdan her an ayrılabilecekleri öğrenildi.Bu iki futbolcudan Alex'in Man. City ile görüştüğü,Edu'nun ise Sunderland ve Fulham'dan biriyle anlaşacağı öğrenildi..

Bu arada sıkıntı olan ön libero sorununa da çözüm arayan yönetimin Alou Diarra ile anlaşma noktasında olduğu söyleniyor.

Ayrıca yönetimin ezeli rakip Galatasaray'lı Barış Özbek ile anlaştığı söyleniyor...Bu transfer çok konuşulacak

Sporx
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu iddia ortalığı karıştırır...Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin yıldız oyuncuları Gökhan Gönül ve İbrahim Toraman'ın takas olacağı iddiaları ortalığı karıştırdı.Beşiktaş'ın Toraman'ın üstüne 2 milyon euro vereceği öğrenildi..

Yıldırım Demirören'in tatilde olan Gökhan Gönül'ün oteline gidip oyuncu ile anlaştığı öğrenildi.Ve 1-2 gün içinde forma giydireceği öğrenildi.Fenerbahçe'nin ise ne yapacağı merak konusu..

LigTv
    Last edited by tarikko : 21.Haziran.2009 at 03:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri