Söz veriyorum artık oyundan yakınmıcam zevkine oynuyoruz çünkü![]()
Söz veriyorum artık oyundan yakınmıcam zevkine oynuyoruz çünkü![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Sağol Tarık.
FM09 devrinin yavaş yavaş sona yaklaşmasıyla birlikte son bir ortak kariyer düzenleyelim dedik. Ve en güzel tercih olarak Fenerbahçe-Galatasaray'ı düşündük.
Yönetim bütçe olarak 12 M TL verdi. Çok az diyerek ek bütçe istedik ama terslendik. Oyuncu satışıyla bu bütçeyi arttırmaya çalışacağız. Takımda kanatlar ve defansif ortasaha bölgesi sorunlu. Bütçemiz elverdiğince çözmeye çalışacağız.
Dedikodular:
Alou Diarra: Mücadeleci yapısıyla önplana çıkan Alou Diarra 27 yaşında ve 13 kez Fransa Milli Takım formasını giydi. Tahmini değeri 10-15 M YTL. Fenerbahçe'nin Alou Diarra'yla yakından ilgilendiği belirtiliyor.
Fernando Gago: Real Madrid'te aradığını bulamayan genç Arjantinli kendisini transfer listesinde buldu. Real Madrid'in 15 M TL bonservis ücreti belirlediği yıldız oyuncu Avrupa'nın birçok takımının listesinde. Fenerbahçe Gago'yu almak için Fiorentina, Atletico Madrid, Inter gibi takımlarla çekişmek zorunda.
Mahamadou Diarra: Real Madrid'in savaşçı ortasahası Mahamadou Diarra da kendini kapı önünde bulanlardan. Tahmini bonservis bedeli 15 M TL olan Diarra için en ciddi talip eski kulübü Olympique Lyon.
Mathieu Bodmer: Lyon'un satılık değil açıklamasına rağmen Bodmer'in talipleri kolay kolay vazgeçecek gibi gözükmüyor. Başta Milan olmak üzere birçok Avrupa devinden teklifler alan Bodmer için Fenerbahçe'nin şansı çok az.
![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti