Hayatımda okuduğum en komik haberlerden biriydi o ne ya şükür gitti şükür geldi falan =)
Hayatımda okuduğum en komik haberlerden biriydi o ne ya şükür gitti şükür geldi falan =)
bu tip yıldız olmayan gençler mi alacaz yoksa kewell baros tarzı transferler mi yapıcaz cidden merak ediyorum . eğer genç alacaksak çok eleştiriliriz hem basından hem kendi taraftarımızdan bu adamın ismini duyan çok kişi tereddüt eder ki bence de böyle adamların transferleri biraz kapalı kutu oluyor . gerçi adamı tanımıyorum belki cidden iyidir . ama kewell baros gibi adamları getiren transfer politikası bence daha yerinde
Kewell ve barosa sözüm yok ama bence transfer politikası değişmeli.30 31 yaşındaki oyuncular çok büyük yıldız değilse alınmamalı.
Mbokini gelmek istemediğini söylemişti bi kaç hafta önce takımda mutluymuş..
taraflı yandaş medya içinde Galatasaray taraftarı tek site turkspor. sonsuz saygım vardır oraya.![]()
Zahmet edip okusanız anlardınız. Mbokani'nin adı kendi dilinde Allah'a Teşekkür anlamındaymış, eğer Mbokani Türkiye'ye gelirse Gazetelerin atabileceği manşetleri örnek vermişler.
Haberleri ilk biz yaparız diyorlar ya alın size örnek başlıkda verelim demişler.
Güzel bir adı varmış ama önce mbokani değil KRAL HAKAN ŞÜKÜR
G.Saray Babel ile anlaştı
Hollandalı futbolcu ile prensipte anlaşan G.Saray, Servet'in resmiyet kazanması sonrası bu transferi taraftarına açıklayacak.
Marsilya Kulübü yöneticileri bugün İstanbul'a gelerek Servet transferini noktalayacaklar. G.Saray yönetimi de, Hollandalı açıklamak için Servet-Marsilya flörtünün resmileşmisini bekledikleri Babel transferini resmen ilan edecekler. Marsilya Kulübü'nde yaşanan olumsuz gelişmelere rağmen Fransızlar bugün İstanbul'a gelecek ve Servet'le ilgili imzaları atacaklar. Mili futbolcu konuyla ilgili olarak, "Ortada kaldığım iddiaları komik. İki kulüp de anlaşma sağladı. Bu iş artık bitmiştir" yorumunu yaptı. Servet'in gidişi sonrası Babel ve Neill transferi de sarı kırmızılı taraftarlara açıklanacak. Neill'in pazartesi günü Türkiye'ye gelmesi beklenirken, Liverpool'da forma giyen Babel'de mutlu sona çok yaklaşıldı. Sarı kırmızılı kulüp Servet'ten gelecek 8 milyon euro parayla bu iki transferin ödemelerine katkı yapacak.
yazete.com
Babel gelirse inanılmaz bişey olur kesinlikle![]()
haberi yazmışlar biraz kısa gelmişbakmışlar nasıl uzatabiliriz diye bunu bulmuşlar
kızmayın adamlara
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
babel gelebilir, gelirse de faydalı olur. bence gs istese alabilir.
BabeL doğruysa iyi oLur khiziashviLi(doğru yazmadıysam kusura bakmayın)'yLe anLaşıLmış resmi imzaya bekLeniyomuş Leo Franco yine aynı şekiLde Lucas NeiL'de 2,5M€ bonservisLe aLınmış...
Screw you guys, I'm goin' home
Neill'in bonservisi elinde degil miydi :s
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Galatasaray Babel'i kadrosuna katarsa Türkiye'de çok şeyler değişir..
Gerçekden bu tür transferleri görünce daha bir zevkli ortama getiriyor takımlar ligi, ama şu var fos çıkma ihtimalini göz önüne alınması gerekiyor..
babel bildiğim kadarıyla genç oyuncu daha genç yaşının verdiği para gözlük burda onu ne kadar tatmin eder oda merak konusu benim için.![]()
Babel sadece futbol oynamak için Liverpool'daki aldığı paranın daha azını alabilecek kadar iştahlı futbol oynamaya. 22 yaşında müthiş bir yetenek. Henry+Trezeguet=Babel diyorlarAlınma ihtimali %5 bile değil ne yazıkki.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada Mbokani gelirse müthiş olur. Harika bir forvet.
Last edited by gerrrard : 21.Haziran.2009 at 04:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Babel'in gelmesi bence biraz zor ama gelirse ve kendini bir şekil gösterirse aldığımızın 2 katına satabiliriz.
Babel diyorlar ama yönetim bence Deco yu getirecek![]()
Inter Deco'yu bitirdi haberleri dolaşıyordu, Türkiye'yi seçeceğini sanmam. Babel bir basamak olarak görebilir, Galatasaray ŞL'de olsa hemen kabul ederdi bence Babel, şimdi ikna edebilmek için ücretini biraz daha arttırmak gerekir. Yine de getirilmeyecek, imkansız bir oyuncu değil.
Genç yaşta gelen iyi oyuncuların sayısı artsın ki ligimizin kalitesi artsın.
"YÜCE ATATÜRK"
Bugün Haldun Üstünel Rijkaard ile birlikte döndü Türkiyeye. Haldun Üstünel "Galatasaraya yakışan kaliteli isimler alacagız, bunun için zaman gerekiyor, taraftarımız sabırlı olsun" dedi. Bunları söylerken gayet güzel de gülüyordu, ben kendisine güveniyorum. Servet olayı resmiyet kazandıktan sonra acıklanabilir 1-2 isim.
Yahu Servet de gidince defansa ne olacak ? Bence çok ciddi sıkıntı yaşayacak bu bölgede Galatasaray.
Emre Aşık ve Emre Güngör kaldı elde galiba.En az 2 tane çok kaliteli stoper almak lazım ki.Bulmak da kolay değil.Hayırlısı olsun.Babel'i nerede oynatacak Galatasaray merak ediyorum.
Bence G.Saray ilerdeki Kewell-Arda-Baros 3'lüsünü bozmasın Lincoln'ün yerine de başka bir 10 numara veya Lincoln kalırsa 4'lü yeterli ilerisi için.
Babel tam olarak bir forvet değil daha çok sol kanatta forvete yakın oynuyor.Bu bölgede de Galatasaray'da zaten aynı tipte bir oyuncu olan Kewell var.G.Saray orta sahanın ortasına ve defansa takviye yapmalı bence.Ha bir de kaleye.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Babel'i alıp Servet'i satmamızın nedeni , Kewell'ı stopere çekip Babel'e, Kewell'ın görevini vermek herhalde![]()
Süper düşünce Alican![]()
Babel müthiş bir imza olur gelirse merakla bekliyorum sonucunu
Galatasaray'ın transfer gündeminde olan Meksikalı yıldız Giovani Dos Santos'un Atletico Madrid ile sözleşme imzalamak üzere olduğu ifade edildi.
Meksikalı futbolcu için 4.7 milyon avro'yu gözden çıkaran Madrid temsilcisi, Tottenhamlı yöneticileri de ikna ederek bu transferi sonuçlandırmak istiyor.
Dos Santos ile her konuda anlaşan ve oyuncuya yıllık 1.2 milyon avro teklif eden Atletico Madrid, Meksikalı yıldızın transferine göre Maxi Rodriguez'i de serbest bırakacak.
19 yaşındaki Giovani Dos Santos Barcelona'ya 2002/03 sezonunda transfer olmuş ve 15 yaş altı takımına katılmış ve A takımdaki ilk maçını 2007-08 sezonunda oynayarak Frank Rijkaard'ın kadrosunda aralıklı olarak yer bulmuştu.
Meksika Milli Takımı forması altında 11 resmi karşılaşmaya çıkan Dos Santos, Ipswich Town'a kiralanmadan önce 12 kez giydiği Tottenham forması ile 1 gol atabilmişti.
Genç yetenek Ipswich forması ile 8 kez çıktığı Championship maçlarında ise 4 gol kaydetti. Meksikalı oyuncu geçen sezon başında Barcelona'dan Tottenham'a 6 milyon avro karşılığında transfer olarak, otoriteleri şaşkına çevirmişti. Barcelona, Dos Santos'un Atletico Madrid'e olası transferinden yüzde 20'lik bir ücret alacak.
Sporx
dos santos gelirse , Maxi rodriguez'i serbest bırakacakmıs , Atm Madrid.
Böyle haber olmaz inanmıyorum ben Maxi'yi katiyen brakmazlar.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ama MAxi gitmek isterse orası ayrı tabi ki![]()
Last edited by Alicanfmfan : 21.Haziran.2009 at 16:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)