1 ile 30 arası toplam 62 sonuç

Konu: Beşiktaş Taraftarı Nobre'yi İstemiyor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by enesao
    kimi istiyolar ronaldo yumu robinho yumu... bjk taraftarları güldürmesin kimseyii bence çoook yararlı bir transfer bjk de yararlı olacağına inanıyorum...
    profesyonel futbolda herş oluyor buna artık alışmamız lazım. hatırlayın figo nun barca dan r.madride gidişini....
    Valla ben hiçbir Beşiktaşlının Ronaldoyu veya Robinho yu istiyoruz dediğini duymadım..

Ama bizde interneti takip ediyoruz heralde bazı forumlara giriyorum.Fenerliler 100.yıl kadroları kuruyorlar artık Totti mi dersin,Trezeguet mi dersin, Cannavaro mu dersin..Gazetelerde Adriano geliyor,Del Piero geliyor.Hatta Alexin yerine Ronaldinho gelsin diyen bile var.Bizde bunlara gülüyoruz hemde kahkahalarla..
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

Quote Originally Posted by koray_capello
    Valla ben hiçbir Beşiktaşlının Ronaldoyu veya Robinho yu istiyoruz dediğini duymadım..
    ben zaten öle bişey demedim bjk liler onlari istyolar falan demedim..
    nobreyi begenmedikleri icin bu iki ismi yazdim bunlar başka futbolcularda olabilirdi... ayrıca senin kahkalarla güldügün seylere ben katula katula gülüyorum

Quote Originally Posted by jacke
    fenerin alamayacağı adam yok bu böyle biline...ikincisi biz o kadar yıldız futbolcu transfer ettik ondan sora herkes yönetimin getireceğine inanior.Ya diğer takımlar kimi getirdi.Nobre ye gelince ipi çekileceği schalke maçında anlaşıldı.bomboş pozisyonda anelkaya verseydi 2-0 öne geçecektik kim bilir belki gruptan çıkacaktık.schalkenin iddasadıda kalmicakfı falan filan..neyse nobre bana göre 2.sınıf golcü.devler liginde bişy yapamaz.uefada bjk yi iyi yere getirir bence.tam uefa kupası oyuncusu.ayrıca bjk da savaşan forvet lazmdı.fenerede aynı şekil savaşan forvet gerekior.Ama almşlar anelkayı tek başına ilerde olmuor.Adam çift santraforla olsa yardırır.
    bu nedemek şimdi ya adam tam bi uefa kupası adamı ...
    şampiyonlar liginde fb bişey yapamıyor ki nobre yapsın yok schalke maçında anelkaya pas verseymiş schalke nin iddiası kalmıyormuş....
    bence siz kendinizi kandırıyosunuz nobre her takımda iş yapar gerek fiziği gerekse fırsatçılığı nobrenin anelkadan tek eksiği ismi duyulmamış olmasıdır ...
    siz böyle hiç bir işyapamayan anelka yı sırf isim için savunmaya kalkarsanız veya kadroda tutmaya devam ederseniz çok pişman olursunuz ....

Mesaj Yetkileri