Fener'e Beşiktaş'a Uyguladığımız Tarife!..
Bu maçın yıldızı Gignac ama bence ondan önemli Di Maria vardı bu maçta. Şimdi şimdi düşünüyorum da iyiki satmışız Arda'yı. Bu maçımızı da kazanarak bu sene çıktığımız 3 resmi maçta toplam 6 gole ulaşıyoruz.
Goller: Gignac ( 81 )
Maçın Adamı: Gignac
Bu Sefer Kolay Gruptayız!..
Geçen seneki grubumuzdan sonra bu çok çok basit geldi. Hedefimiz lider çıkıp üst turlara yükselmek. Bu arada Şampiyonlar Ligi'nde Trabzonspor, Celtic'e toplamda 5-3 ile yenilerek kupaya veda etti. Ancak UEFA kupasında mücadele edecek.
Yavaş Yavaş Getiriyoruz Gençliği..
Takımımıza yavaş yavaş gençliği getiriyoruz. Sezon başında yaptığımız transferlerin en yaşlısı 21 yaşındaydı. Eleştirildik belki sadece geleceğe yönelik bir takımız diye ama ben çok memnunum durumumuzdan. Son olarak Emre Çolak ve Cem Sultan'ı da as takıma çıkartmış bulunuyoruz. İleriye bakmaya devam ediyoruz. Taa 2011 için bir transfer yaptık. 16 yaşındaki Salvatore Viviani'yi 6k karşılığında Cagliari'den takımımıza transfer ettik. Kendisi takımımıza 2011 senesinde katılacak. İşte profili:
Süper Kupa Finali..
Bu Süper Kupa finalini biz oynamalıydık. Ancak Tottenham'a elendik ve oynayamadık. UEFA'nın sahibi Man. City ile Şampiyonlar Ligi finalinde Arsenal'i penaltılarla geçen Chelsea final oynadı, işte sonuç:
Bu arada yeni bir sisteme geçtim taktik olarak, çok memnunum şu anda takımımın sergilediği performanstan, sitede bir kaç gün sonra yayınlamayı planlıyorum.