Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sezon sonu ne yapayım?

Voters
108. You may not vote on this poll
  • AFC Wimbledon ile kupalara devam

11 10.19%
  • Büyük takımın başına geç

4 3.70%
  • 2024'de büyüklüğü kalmamış, günümüzün büyüklerini tekrar büyük yap

40 37.04%
  • En başa dön, amatörden bir takım al

16 14.81%
  • Türkiye Süper Ligi'nden bir takım al

10 9.26%
  • Türkiye 1.Lig'inden bir takım al

8 7.41%
  • Kulüp takımı çalıştırma, Brezilya ile devam et

3 2.78%
  • Kariyeri bitir

16 14.81%
Sayfa 12 / 34 İlkİlk ... 2101112131422 ... SonSon
331 ile 360 arası toplam 995 sonuç

Konu: Sir Yuvada "10 Sezon 10 Şampiyonluk" [18.Sezon]

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Maaş bütçesinden kısıp transfer parası olarak kullandım. Kadroyu çok şişirmeden, genç, gelecek vaat eden hem de faydalı olabilecek transferler gerçekleştirdim.

Hazılrık maçlarında farklı taktikler denedim, son 2 sezonda kalesinde en çok gol gören takımların başında geliyorduk, bu sezon savunmaya daha çok ağırlık vermeyi düşünüyorum.

"YÜCE ATATÜRK"

sakary Ali Misafir

hadi abi başarılar umarım güzel bir sezon olur sonu mutlu olur. ya artık bir kupadada şöyle final falan gelse Lig Kupası FA cup falan zor ama hatta imkansız ama sürpriz bekliyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Teşekkür ederim, sağolasın. Kupalara hiç önem vermiyorum, bu sezon da pek önem vereceğimi şimdilik sanmıyorum. Tek lige konsantre olmak istiyorum. Kupada zaten final falan çok çok zor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Savunmaya ağırlık veren 4-5-1 taktiği ile sezona başladık. İlk maçta da galip gelerek iyi başlangıç yaptık. Kupadan elenmemiz sürpriz olmuştu. Sonra oynadığımız 2 lig maçının golsüz sonuçlanması taktikte ofansif anlamda değişiklikler yapma gerekliliğine itti beni. Deplasmanda Liecester’i yenerek yenilgisiz serimizi sürdürüyorduk. Zirveye oynayan Portsmouth karşısında 2-0 geriye düşmemize rağmen maçı 2-2’e getirmemiz bu sezon için beni umutlandırdı.

Üst üste 2 deplasmandan puansız dönsek de orta sıralarda yer alıyorduk. 1-0 kazandığımız 2 maçta da şans yanımızdaydı. Defansif anlamda iyiydik ama ileride çok zor gol buluyorduk. Bu sebeble son zamanların popüler taktiği olan 4-1-2-2-1 dizilişiyle oynamaya başladık. AMR ve AML’nin forvete destek vereceğini düşünüyorum. Taktiği de biraz daha ofansif yaptım.

Bu yeni taktiğe alışma döneminde 6 maçta sadece 3 puan alabildik. Kötü gidişe lig lideri West Ham’ı evimizde güzel oyunla yenerek dur dedik. 6. sıra için önümüze fırsatlar gelse de 2 haftada aldığımız 1 puanla bu fırsatı tepmiş olduk.

Sonra oynadığımız 4 karşılaşmadan 10 puan çıkararak yukarıya yeniden yaklaştık. İlk devrenin son maçı bir derbi müsabakasıydı. Kazanıp hem ilk 6’ya girmek hem de taraftarımızı mutlu etmek istiyorduk ama olmadı.

Yine de ilk devreyi iyi bir yerde bitirdik. Bu sezon güzel geçiyor gerçekten.

Genç bir takımız, 2 oyuncumuzun sözleşmesi sona eriyor ve bizimle sözleşme imzalamak istemiyorlar. Pert ve Domenech.

Bu 2 oyuncudan da para kazanabilirdik ama olmayacak gibi. İlk devre sonunda sivrilen, çok öne çıkan oyuncumuz yok, takım oyunu oynuyoruz. Geçen sezonun sonunda golleriyle ön plana çıkan Townsend’i bu sezon orta sahada kullanıyorum ve faydası da gol olarak olmasa da oyun olarak fazla. Bu şekilde devam edersek ve duraklama yaşamazsak play offlara kalabiliriz.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Bitmedimi abi hala kariyer bitsede okusam

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu kariyer bitmez. Oyun ne zamana kadar izin verirse o zamana kadar devam.
    "YÜCE ATATÜRK"

İlk yarıyı iyi yerde bitirmişsin tebriker abi...Umarım 2. yarı daha da yukarılara çıkarsın..

Puan farkı çok az şuan iyi biryerdesin durumu korusan bu sene Premier Lige çıkabilirsin

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Bu sene Premiere çıkarız abi .Bizim yönetim Championshipe çıkınca kendişi aşıp 1.500.000 € verdi .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

sakary Ali Misafir

Ligte ilk yarıda gerçekten çok iyi yerdeyiz.Puan farkı çok az.Ama Play-Off lara kalsak çıkabilecekmiyiz? ilk 2yi zorlamaya bak abi

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Bu sene iyi gidiyorsun gibi Serkan abi .İnşl. bu sene playofflara kalır Premier lige çıkarsın

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İlk 2 çok zor, tabi üst üste galibiyetler serisi yakalamazsak. Hedef zaten 6.lık. Geçtiğimiz sezonda da bu sezonda da zirveye oynayan takımlara zaman zaman üstünlük sağlayabildik, play offa kalırsak buna güveniyorum.

Yeni stad ile birlikte Premier'e de çıkarsak, işte o zaman finansal açıdan rahatlayacağız diye düşünüyorum. Paraya çevirebileceğimiz genç oyuncularımız da mevcut elimizde.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

AFC Wimbledon ile 500. maçıma da çıktım. Bir takımın başında ilk defa bu kadar uzun süre kalıyorum, bu benim için bir rekor.

Hedefimize bu sezonda da ulaşamadık. İkinci devreye çok kötü başladık. 12 maçta sadece 2 galibiyet ve 3 beraberlik alabildik. Bu dönemde 18.liğe bile geriledik. Burada kazanabileceğimiz 2-3 maç ile play off oynamamak imkansız olurdu.

Houghton’un 7 ay sakatlanması ile kirada olan Alan Taylor’u transferin son günü geri çağırdım. Onun takımın yükünü kaldıramaması bu kötü dönemi yaşamamıza sebep oldu. Takımdan ayrılmak isteyen oyuncuların sayısının artması da takımda huzuru kaçırdı.

Ligi 8. sırada tamamladık. Son maçta ezeli rakibimizi yenerek iyi bir kapanış yaptık. Yeni sezonda yeni stadımızda olacağız.

Ligin son döneminde orta sahada kullanmak yerine forvette denemeye başladığım Townsend’in golleri çıkışımızı sağladı. Fakat sezon sonu onu satacağımı söylemiştim kendisine. Ayrıca kaptanımızla da yollarımızı ayıracağız. Sakatlığı geçtiği anda satıyorum. D’Alessandro’nun sözleşmesi sona eriyor ve sözleşme imzalamayacağız, aynen Beckford ile de.

Sağ bekimiz Domenech yeni sözleşme imzaladı, bu kadar genç ve potansiyelli bir oyuncuyu bedavaya kaybediyor olmak beni kahrediyor. Takviyelerimiz eksikleri gidermeye yönelik olacak. Takımın iskeletini koruyoruz.

Önümüzdeki sezon hedefimiz artık direk şampiyonluğu kazanmak olacak. Bu ligde dördüncü sezonumuz ve buradan çıkmak da artık şampiyonlukla olmalı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Valla Hocam Bencede SampiyonLuk OLmalı Cünkü Artık Sıkıldık Campion Shipten Yeni Bir Lig İlac oLur Bence
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Artık çık be serkan abi .

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

10. sezon oldu abi çıkmayı düşünüyomusun

sakary Ali Misafir

bi dahaki sezon şansın zor abi yeni stad alışma dönemi özellikle sahaya..

2-3 sene sonra çıkarız ya

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu sezon da çıkamazsam herhalde sıkılır bırakırım kariyeri. Yönetim yine para vermedi ama bazı değişiklikler olabilir, şimdilik sessizce beklemedeyiz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Serkan bu sene cıkmanı bekliyorduk hepimiz. Olmadı ama seneye cık cıkamazsan bırak takımı
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Bu arada 500.maç ssinde İspanya ligi diyor .

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İngiltere'de normal 9 sene çalışmak, İspanya'da normal değil demek istemiş. P İspanya Türkiye de olabilirdi aslında.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    İngiltere'de normal 9 sene çalışmak, İspanya'da normal değil demek istemiş. P İspanya Türkiye de olabilirdi aslında.
    Türkiye olsaydı süre 9 saat'e inebilrdi .Yeni ssleri bekliyoruz .

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

9 gün bile başarı

sakary Ali Misafir

abi sende kaç lig açık belki daha önceden sormuş olabilrim ama

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Çok. Türkiye, İtalya, İngiltere, İspanya. Bu takımı zirveye taşıyayaım, her ligin dibinden başka takımları alıp zirveye taşıyacağım, 100 sene oynarım artık.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

10 seneyi geride bıraktık ve başkanın kulübe yaptığı yatırım çok sınırlı. Bu nedenle yönet,m değişikliği gündeme geldi, ne kadar sevindiğimi bilemezsiniz.

Uzunca süren bu dönem beni sıksa da mutlu sonla bitmesine sevindim. Bu arada yeni stadımız da tamamlandı ve yeni sezon maçlarımızı artık 16 bin kişilik stadımızda oynayacağız.

Yönetim değişikliği gündeme gelince transfere ambargo koyuldu. Hayır zaten transfer için hiç para verilmedi bu sene, neden ambargo koydular anlamadım.

Bu arada hep düşmenin birinci adayı olarak gösterilirken bu sene çıkma ihtimalimizden bahsediyor basın;

Yönetim değişimi ile önümüzün açılacağını beklerken, anlaşma sağlanamadı ve yönetim değişmedi. Transfer yasağı da kalkmadı, hala ortada bekliyorum.

1 haftalık sıkıntının ardından yönetim değişikliğinin gerçekleşme ihtimali olduğu tekrar duyuruldu.

Ve yönetim değişikliği gerçekleşti.

Başkan gelir gelmez kasaya 2.8 milyon koydu, fakat para transfer bütçesine aktarılmadı ama sevindiğim bir nokta, eski başkan takım bütçesinden transfere % 5 ayırırken yeni başkan bunu % 60’a çıkardı. Seneye transfer için iyi bir miktar verilecek gibi.

Ayrıca yeni başkan gelmeden önce başka bir menajerle çalışabileceğini söylemişti ama benim yıllardır bu kulübe verdiğim emekleri görünce benimle yola devam etme kararı aldı.

Yönetim transfer ambargosunu kaldırdı, transfer için para vermese de ve tesisleri geliştirme çalışmalarının başlandığını duyurdu.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Stadın büyümesinin ne kadar katkısı olacağını kısa sürede görmüş oldum. Üstelik stad şu anda 15 bin kişilik daha. Geçen sezon elde edilen gelirin neredeyse 3 katı kombine satışından elde ettik. Sadece stad açılışı için Chelsea ile yaptığımız hazırlık maçında bile elde ettiğimiz hasılat ortada. Geçtiğimiz sezon elde ettiğimiz gelir ile sadece 1 ayda elde edilen gelire baktığımızda fark açıkça ortaya çıkıyor.

Hazırlık maçları pek iç açıcı geçmedi diyebilirim. Ama iyi geçen sezonlarda ligde kötü gittiğimiz de oldu, pek takılmıyorum.

Fazla transfer yapıp dengeyi bozmak istemedim. Transfere ambargo koyulmadan önce gerçekleştirdiğimiz 4 transfer var.

Sol kanada deneyimli bir oyuncu;

Defansa bir takviye gerekiyordu;

Yine hem solda hem defansta oynayabilen bir oyuncu;

Ve orta sahaya da bir takviye;

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Valla Hocam Güzel Gelişme oLmus Hadi Bakalım Bu Baskan pintiye Benzemiyo
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    HocaM EditLiyorum Acılıs Macın Cok Dehst OLmus
    Last edited by MoNToLiVo_ : 24.Haziran.2009 at 05:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bayram havasında açılış yapalaım dedim ama neredeyse kovacaklardı beni o maçtan sonra.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Son regen sağlammış abi .Bu sene çık artık .

Sayfa 12 / 34 İlkİlk ... 2101112131422 ... SonSon

Mesaj Yetkileri