Tebrik ederim lig ve Şl'de doludizgin gidiyorsun bu şekilde devam et ŞL'yi bize getir.Ayrıca yeni transferler yüzümüzü kara çıkartmadı.
Tebrik ederim lig ve Şl'de doludizgin gidiyorsun bu şekilde devam et ŞL'yi bize getir.Ayrıca yeni transferler yüzümüzü kara çıkartmadı.
Galibiyet Serimiz Sürüyor!..
Son 9 resmi maçımızı kazandık. Bu maçta bizim için iyi oldu yine. Emre Çolak gibi bir yeteneğimiz var harika oynuyor. Onun için yeni Hagi diyebilirim.
Goller: Emre Çolak ( 19 ) , Servet ( 35 ), Gignac ( 82 )
Maçın Adamı: Servet
Kayseri Atatürk Olimpiyat'ta Tek Golle Mağlup!
Bu sefer Wijnaldum show vardı maçta. Gerçekten müthiş oynadı. Bizde galibiyet serimizi 10 maça çıkarttık.
Goller: Wijnaldum ( 33 )
Maçın Adamı: Wijnaldum
Avrupa'nın Kralı Olacağız!.
Bu maç bizim için çok zor geçti. Ama kazandık. 11 maçtır bileğimiz bükülmüyor. Villarreal gibi önemli bir takımı evimizde 1-0 ile geçtiğimiz için mutluyuz, artık gruptan çıktık sayılır. Villarreal deplasmanından 1 puan alsak, Sporting'i kendi evimizde çok rahat yeneriz zaten, Bordeaux deplasmanından da galibiyetle dönersek harika olur. Ya da bunları yapmaya gerek yok, Sporting'i evimizde yensek çıkarız gibime geliyor. Yalnız bu maçta çok gol kaçırdık 3'de olabilirdi. Rakip takımın kalecisi Diego Lopez maçın adamı seçildi.
Goller: Gignac ( 90 )
Maçın Adamı: Diego Lopez
Şampiyonlar Ligi Puan Durumu:
Yorumları bekliyorum, yorum yapan yunusgs'ye teşekkürler.