6. Hafta

Kolay bir galibiyet bekliyorduk öylede oldu. Kendimizi zorlamadan 3 puana ulaştık. Zaten evimizde hiç zorlanmadık bugüne kadar.

7. Hafta

Yine deplasman yine yenilgi. Yeni transferler ile kadrosunu güçlendiren ve zorlu bir deplasman haline gelen Sunderland'e karşı şanssız bir yenilgi aldık. 7 Haftadır deplsamanda galibiyetimiz yok. Bu durum can sıkıcı.

8. Hafta

ManU dan sonra evimizde Liverpool'uda devirdik. Bu sefer daha çok zorlandık ama yinede 3 puanı almayı bildik. Şu başarımızı deplasmanda göstersek ilk 5 hayal değil ama bu gidişle 19 galibiyetle bitirecez sezonu.

9. Hafta

Hele şükür deplasmanda kazandık. Yine iyi oynadık diyemem ama bu 3 puan ilaç gibi geldi. inşallah takıma güven gelir ve bundan sonraki deplasmanlar kabus olmaktan çıkar ve evimizde gibi oynarız.

10. Hafta

Deplasman galibiyetine iyice alıştık. Üstüste 2 maç deplasman galibiyeti geride bıraktığımız 1,5 sezon içinde çok önemli bir başarı. Umarım gerisi gelir ve içli dışlı iyi oyun sürer.

Evinde Manu'yu devirmen süper ama deplasmandaki gidişatı mutlaka düzeltmen lazım Can.
takım beklediğim gibi çok iyi oynadı. Evimde yenemeyeceğim takım yok yeterki deplasmanları alalım.
taktiği biraz değiştirdim ve düzelmeye başladım

deplasmanlara bir an önce çözüm bulman lazım bence
onu düzeltmeye çalışıyorum. Düzelince bizi kimse tutamaz