2009-2010 sezonu forma tasarımlarını bu konu altından paylaşabilirsiniz.
2009-2010 sezonu forma tasarımlarını bu konu altından paylaşabilirsiniz.
(/s)
Umbro'dan ayrılıp Adidas ile anlaştık.Bu sezon formaları Adidas yapacak...
Geçen sene taraftar çalışmaları baz alınarak tasarlanmıştı formalar,bu senede öyle olacak...
Alıntıdır
![]()
FormaLar çok hoşuma gitti tasarımLar güzeL oLmuş ama şu formayı pek beğenmedim...
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
http://img199.imageshack.us/img199/551/bjkn.png
Heralde yeni sezon forması bu Beşiktaş'ın. Açıkçası çok hoşuma gitti dizaynı. Zaten Beşiktaş neden yıllardı Umbro'yla çalışıyordu kiAdidas'a geçmenin zamanı gelmişti
![]()
Yok oda taraftar çalışması,daha belli değil yani tasarımlar,bellide biz bilmiyoruz...
Şöyle birşey yapsalar müthiş olur bence.
![]()
Anıl abinin eklediği tasarımlarda benimkiler de var bi tanıdığıma rica ettim o ekledi yanlış anlaşılmasın Forza'ya üye olamıyorum.Formalara gelince Adidas yaptı deniliyor sanırım formaları ama hiç belli olmaz.Duyduğuma göre de Celtic dizaynı forma olmayacakmış.
Taraftarın,sahanın olduğu forma gerçekten çok güzel.Bir forma River Plate'in forması gibi.Bir formada da amblem bana Udinese'yi andırdı.
beşiktaşın umbrodan ayrılıp adidasla anlaşması iyi olmuş en güzel formalrı hep adidas yapar
İnönü desenli olan muhteşem .. Diğer tasarımlar da güzelmiş valla
Adidas'a geçmemiz güzel,tasarımlar muhteşem.
Düz siyah,düz beyaz ve River'ın formasına benzeyen formalar en güzelleri içlerinde.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Edit:Beşiktaş'ın Adidas'a geçmiş olması güzel olmuş,Umbro'nun formaları kaliteli değildi,daha iyi formalar yapar Adidas Beşiktaş'a.
Last edited by Varonil : 26.Haziran.2009 at 01:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Kırmızı iki formayı da çok beğendim.
bu sene beşiktaşın türkiye arması taşıycağının farkında değil galiba kimse.
Yeni Sezon Formalarımız Tanıtılıyor
13.07.2009 16:20
Profesyonel Futbol Takımımız'ın 2009-2010 sezonu formaları, 17 Temmuz Cuma günü saat 20.00'de BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde düzenlenecek olan defile ile tanıtılıyor.
Taraftarımızın sabırsızlıkla beklediği yeni sezon formalarımız yeni sponsorumuz Adidas ve Kartal Yuvası ile beraber 3 farklı model olarak hazırlandı. Tüm Beşiktaş camiasının beğenisini kazanacağına emin olduğumuz formalarımız, lansmanın hemen ardından tüm Türkiye'deki Kartal Yuvası mağazalarında ve www.kartalyuvasi.com.tr online satış sitemizde satışa çıkartılacaktır.
Formalarımızın tanıtılacağı defilede yeni transferlerimiz başta olmak üzere A Takım futbolcularımız da yer alacak. Ayrıca Kartal Yuvası Sonbahar Kış kreasyonundan örnekler de taraftarlarımızın beğenisine sunulacak.
Şimdiden yeni sezon formalarımızın Beşiktaşımız'ı şampiyonluklara taşımasını diliyoruz.
Formalar bu akşam tanıtılıyor...
Çubuklu
Üzerinde kartal pençelerini andıran siyah-kırmızı çizgiler olan beyaz
Damalı
Bu üç forma yapılmış.Birde ilerleyen zamanlarda özel maçlar için bir forma tasarlanabilirmiş.Ve bu kırmızı ağırlıklı olabilirmiş...
hadi bakalım..
BJK TV'de yayın olacak dimi?
Tek isteğim yıllardır kırmızı forma.
Ne zaman kırmızı forma çıkarsa o zaman alacağım forma.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
formaları gören bir arkadasın yorumu:
beşiktaş taraftarları, damalıyı kapışacaklar.
çubuklu sıradan.
beyaz pençelinin ise takım üzerinde nasıl duracağını görmek gerek. ama aynısının siyahı olsa daha bir kartal, daha bir güzel olacakmış, belli.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
En çok çubukluyu beğendim,kartal pençeli ve damalı baya ilginç geldi bana...
Aşina olmadığım için bir değişik geldi,ama fena değiller.Farklı olmuş en azından...
Az sonra fotoları eklerim...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
![]()
Last edited by anilton : 18.Temmuz.2009 at 01:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Çubukluyu hiç beğenmedim.Çok sıradan olmuş.Diğerleride kalbur üstü.Daha iyi olabilirdi.
En çok beyaz forma (sanırım kartal pençeli) yi beğendim. Çubuklu forma üstünde Adidas ve Beşiktaş logosu olmasa pazardan satın alınan formalara benziyor. Damalı ise farklı bir tasarım olmuş.
Bende en çok kartal pençeliyi beğendim.
Diğer bir değişiklik: Kulüp amblemi hep solda olurdu.Bu sefer sağa geçmiş.Onun yerine Türk bayrağı var.
Bende damalıyı begenmedim. Gecen seneki Marsilya forması gibi. Süveter gibiPençeli oldugu söylenen de öyle denmese pence oldugunu anlamazdım, ama düm düz, bembeyaz fanila gibi olan gecen seneki beyazdan daha güzel. En güzeli de çubuklu. Nesi pazar forması anlayamadım. Klasik çubuklu işte
![]()