1 ile 30 arası toplam 62 sonuç

Konu: Beşiktaş Taraftarı Nobre'yi İstemiyor

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Kapalidan

hiçbir yabancı oyuncu Türkiyeyi ve Türk futbolunu youla dan daha iyi bilemezdi. Türkiyeyi ve Türk futbolunu iyi bildigi için mi alındı yani Nobre. Tek özelligi fırsatcı olması Alex in önünde bende oynasam o kadar gol atarım Besiktastada Alex yok. Besiktaslılıgımla her zaman gurur duymusumdur ama bizi Fb nin alt kadrosu yapmaya ugrasan yonetimede lanet olsun. Besiktasın hiçbir transferine bu kadar sinirlendigimi hatırlamıyorum

Quote Originally Posted by BurakMania
    hiçbir yabancı oyuncu Türkiyeyi ve Türk futbolunu youla dan daha iyi bilemezdi. Türkiyeyi ve Türk futbolunu iyi bildigi için mi alındı yani Nobre. Tek özelligi fırsatcı olması Alex in önünde bende oynasam o kadar gol atarım Besiktastada Alex yok. Besiktaslılıgımla her zaman gurur duymusumdur ama bizi Fb nin alt kadrosu yapmaya ugrasan yonetimede lanet olsun. Besiktasın hiçbir transferine bu kadar sinirlendigimi hatırlamıyorum
    madem alex var diye nobre bu kadar gol attıysa anelka niye bu kadar gol atamadı .... bence o kadar basit değil .... nobre iyi bir futbolcu ....

Nesil
    2005
    Yer
    Kapalidan

Quote Originally Posted by paco

madem alex var diye nobre bu kadar gol attıysa anelka niye bu kadar gol atamadı .... bence o kadar basit değil .... nobre iyi bir futbolcu ....
    Anelka değil Alex bu isteksizlikle oynadıgı surece Zidanın önünde oynasa ne fayda fransa antrenoru bunu gormus olmalı ki Anelkayı Dunya Kupasına goturmedi.
    Ben Ali Günes i , Nobre yi , M. Dogan ı izlemek için kombine almam arkadas

Nobre Besiktasta gol kralı dahi olsa ben zannetmiyorum ki gercek Besiktaslıların içine sinecegini çirkefin önde gideni ...

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Geçen sene sahtekar,öyle böyle dediğim adamımı destekleyeceğim.Fenerbahçe'de oynamış olması bir yere kadar ama yaptıkları unutulurmu yani?Samsunspor - Fenerbahçe maçını hatırlayın.
    Ben böyle adamı tabiki istemem arkadaş.Herkes bol keseden atıp tutmuş,yok Beşiktaş taraftarı işine baksınmış,Nobre iyiymiş,Ronaldo'mu istiyormuşuz,yok Nobre gelicek şampiyon olacağız demiş vs.
    Beyler saçmalamayın lütfen herkes kendi işine baksın.Ben istemiyorum arkadaşım Nobre filan.Yıldırım Demirören akıllısı ve mösyö Tigana(git gide güvenim azalıyor) saçmalamaya devam ediyorlar.Hadi hayırlısı bakalım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul'dan bildiriyor.

Beşiktaş bu transfer politikasıyla biraz zor sampiyon olur bırak sampiyonlugu ,ilk ücüe girmekte zorlanır gene takımın hepsini degistiriyorlar her sene aynı 9-10 tane futbolcu alıyorlar onlarda genelde ufak takımlarda iyi oynayan futbolcular geliyolar bjk ya oynamıyorlar...Yok abi yok bu besiktas bu kafayla oooo...Yıldırım Demirören gitsin tüp satsın daha iyi bence.

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

''Taraftar Nobre'yi İstiyor mu?'' isimli ankete katılan 1000'den fazla üyenin %64 'lük kısmı 'Hayır' oyu verirken, %35 'i de 'Evet' oyu verdi.
    Nobre'nin transferinden bir hayli huzursuz olan Beşiktaş taraftarları, bu transferden ötürü yönetime selzenişte bulunuyorlar...
    Koray Dusova making tactical change...

Mesaj Yetkileri