Sayfa 96 / 896 İlkİlk ... 46869495969798106146196596 ... SonSon
2,851 ile 2,880 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

mücadeleci bi takım yaratılacak anlasılan bu yıl ama burda önemli olan 4-3-1-2 mi yoksa klasik 4-4-1-1 mi? yani alex varsa kesilmez onun için 2 alternatif taktigimiz var her halukarda deividin +2 yabancı kontenjanında olması gerektigini düşünüyorum alexin alternatifi olabilir mesela

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Alex'in de alternatifi olabilir de bence onu en iyi Zico sağ açıkta değerlendirdi.
    07-08 sezonunda G.Gönül'ün önünde harika performans sergiledi.
    Hem defansif anlamda Gökhan'a yeterince destek verdi hem de ofansta ceza sahasına başarılı bindirmeler yaptı. Ama geçen sezonki hantallığını üzerinden atması ve eski formuna kavuşması lazım,
    şu haliyle Daum kadroya dahi almayabilir .

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Deivid'in gitmesi beni üzer ama ondan daha iyi bire oyuncu bulanacaksa neden olmasın sadece onun katkısının görülmemesine üzülüyorum bu kadar...

Onyewu 1 Temmuz'da imza atacak

İngiliz basınında önceki gün çıkan "Fenerbahçe Onyewu ile anlaştı" yönündeki haberlere, oyuncunun menajeri Lyle Yorks açıklık getirdi.
    Fenerbahçe ile oyuncunun görüşme halinde olduğunu bildiren Yorks, "Ancak yüzde 100 bir anlaşma yok. Onyewu kararını Konfederasyon Kupası'nın bitiminden sonra verecek" diye konuştu.

S.Liege takımında forma giyen Onyewu, takımıyla olan sözleşmesi bu ay dolacağı için 1 Temmuz'dan itibaren serbest oyuncu statüsü kazanacak. Bu tarihten itibaren istediği kulübe bedelsiz olarak imza atabilecek.

BONSERVİS VERİLMEYECEK

F.Bahçe eğer transferi gerçekleştirirse, bonservis ödemeyecek. Kanarya, Oguchi Onyewu ile anlaşarak stoperde bir türlü anlaşamadığı Uruguaylı Diego Lugano'yla da ilişkisini kesmeyi planlıyor.

24.06.2009
    Kaynak : Sabah

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Deivid'in gitmesi beni üzer ama ondan daha iyi bire oyuncu bulanacaksa neden olmasın sadece onun katkısının görülmemesine üzülüyorum bu kadar...
    katkıymış
    Adam 1 maç göz boyuyor 3 maç yatıyor formülü bulmuş

Deivid yerina alabiliyosak Sol açık alalım, yada +2 dursun. Başka bi yabancı yedek beklemez zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aykut Kocaman bugün iyiydi ama asıl yabancı transferinde yönetciler bakalım dayanabilecek mi? Yoksa Daum'da da gerçekleşecek tüm transferlerde de tek kişi Aykut mu olacak?

Deivid konusunda Mustafa'ya katılıyorum, maç içerisinde herkesi sinir ettiği anlarda uzaktan attığı şutlarla golü atıp 3-4 maç idare ediyordu. Onun yerine maçın her dakikasıi her maç katkı sağlayacak bir oyuncu olsa, uzaktan atılan golleri de bekleyecek olmayız.

Bilica ya da Edu +2'den birisi olacak, diğeri de zaman zaman Deivid, zaman zaman da Alex olacaktır. Yedek kulübesine yabancı transferi yapılmayacağından Deivid gönderilmez muhtemelen.
    "YÜCE ATATÜRK"

Edu ağustos sonunda sahalara dönecek,acaba bu sene de devam edilecek mi,yoksa sözleşme fesih mi edilecek?

Lugano konusu bu önümüzdeki 4-5 gün içerisinde çözülür diye düşünüyorum,verilen ücreti kabul etmemesi durumunda 1 Temmuz'da Onyewu ile sözleşme imzanalacak.

1 tane üst düzey defansif orta saha transferi bekliyorum. Şartlar biraz zorlanabilirse bir tane de sol açık fena olmaz kadro derinliği açısından.

İlhan gitti,Sercan'da son durumda neler oldu bakalım.Bu transferde de sona yaklaştık gibi hissediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Edu'nun her zaman piyasası olur, sözleşmesinin fesh edileceğini sanmam. Sakatlığı tam atlatabilirse transfer sezonu sona ermeden belki satılır yoksa da kulüpte kalır diye düşünüyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

29 Haziran'da da yeni sezon hazırlıklarına başlıyormuşuz,Önder Hoca gitti,kimin yönetiminde çalışacak futbolcular Daum gelene kadar Herhalde Paf takım antrenörü Mehmet Çakıroğlu çalıştırır takımı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    29 Haziran'da da yeni sezon hazırlıklarına başlıyormuşuz,Önder Hoca gitti,kimin yönetiminde çalışacak futbolcular Daum gelene kadar Herhalde Paf takım antrenörü Mehmet Çakıroğlu çalıştırır takımı.
    Aykut Kocaman neci

Roland Koch önden gelebilir veya en olmadı Aykut Hoca çalıştırır

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Aykut Kocaman neci
    Onu merak ediyordum,o zaman teknik heyetin içinde olacak Aykut Kocaman.Maçlarda yedek kulübesinde olacak Daum ile birlikte.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Edit:Ama yetki olarak Daum'dan üstte tabi.
    Last edited by Varonil : 25.Haziran.2009 at 00:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Lig Tv Ana Haberinde Güiza-Tekke takası hakkında bir haber çıktı.Ne kadar soğru acaba.

Şekip Mosturoğlu'nun birkaç gün önce bir radyo kanalına verdiği demeçte Güiza ve Volkan kesin kalacak demişti.Sanmıyorum böyle bir girişimde bulunulduğunu.Ama belli olmaz yoğun bir transfer dönemi geçiriyoruz.

Güiza-Tekke takası kadar saçma bir takas olamaz. Güiza 14 milyon Euro'luk, İspanya Milli Takımının futbolcusu iken, üstelik yaşı Tekke'den daha genç iken, Tekke kariyerinin sonlarına yaklaşmış, çaptan düşmüş bir futbolcu. Böyle bir takas asla olmaz.

Geçen yıl da Kezman-Tekke takası haberleri çıkıyordu, yeni moda Güiza-Tekke takası herhalde

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Tekke üstünede bir miktar para deniyor.Habere göre 10 gündür yoğun bir pazarlık yapılıyormuş.Ancak bana da çok saçma geldi.Önümğzde ki sene için Güiza'nın kalmasından yanayım.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Transferin hızlı takımı Fenerbahçe'nin gündemine yılın takası olabilecek bir transfer geldi. Sarı lacivertli ekibin golcüsü Daniel Güiza'yı kadrosuna katmak isteyen Zenit'in, İspanyol yıldız için transfer listesine koyduğu Fatih Tekke ile birlikte 10 milyon euro teklif ettiği iddia edildi

Lig TV'nin haberine göre geçtiğimiz sezon şampiyonluğu Rubin Kazan'a kaptıran Zenit St. Petersburg'da teknik direktör Dick Advocaat'ın Güiza'yı çok istediği belirtilirken, bunun için Tekke ve 10 milyon euroyu gözden çıkardığı iddia edildi. İki haftadır süren pazarlıklarda sona yaklaşıldığı, Fenerbahçe'nin de bu transferin ardından kadrosuna bir de yıldız katmak için girişimlere başlayacağı iddialar arasında.

Ligtv
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

başladı masa başı haberler
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Bana da pek inandırıcı gelmiyor bu haber ama Guiza'nın satılmaması lazım kesinlikle seneye çok iyi işler yapacağına inanıyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

şuanda son dakika loran bağlandı ntvsporda zenitin tekke+10 milyon euro önerdiğini belirtti

Guiza kalmalı

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

yönetim böyle bir hata yapmamalı..

Eminim o 10 milyonunda ödeme şeklide bu transfer için değmeyecek düzeydedir.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

sanırım teklif resmi 1-2 gün içinde olup yada olmıyacağı açıklanır dedi bence de fenerin guizayı vereceğini sanmıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Guiza'yı vermez Aziz Yıldırım ve bitmiş bir oyuncuyu almaz.Fanatik yarın Daum'un getireceği yıldız oyuncuyu açıklıcakmış bakalım .

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Fanatik'e kaldıysan yalan , hergün diyorlar ''İşte yıldızı acıklıyoruz''
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

eto dur yada ronalidnho dur başka kim olcak

Quote Originally Posted by wawe1001 View Post
    Guiza'yı vermez Aziz Yıldırım ve bitmiş bir oyuncuyu almaz.Fanatik yarın Daum'un getireceği yıldız oyuncuyu açıklıcakmış bakalım .
    Carlos Tevez

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

fatih tekkeyi hiç sevmiyorum hem oyununu hemde hareketlerini silah taşımalar efe efe konuşmalar falan, yaşı da geçti zaten ayrıca ersun yanalın milli takımı takır takır oynarken fatih tekke cok basit pozisyonlarda özellikle yunan maclarında beceriksizce davrandı ve ersun hocanın milli takım kariyeri güme gitti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Peşin para olmadıktan sonra satılmaz ki zaten Güiza satılmamalı. Bu sene mutlaka kalmalı takımda.

Lugano'yu boşver Aziz başkan, Onyewu'yu getir bize.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri