öncelikle teşekkürler. takdiği denedim.
liverpool dayım. sağ fc de fernando torres i sol fc de oscar cardozo yu oynatuyorum.
ama gol atamıyolar. yardımcı olabilirmisiniz?
öncelikle teşekkürler. takdiği denedim.
liverpool dayım. sağ fc de fernando torres i sol fc de oscar cardozo yu oynatuyorum.
ama gol atamıyolar. yardımcı olabilirmisiniz?
İlhan arkadaşımdan müsade isteyerek taktige bi ekte bulunmak istiyorum:
Kornerlerde sıkıntı çeken varsa dye alternatif bi diziliş söylemek istiyorum, yne İlhan arkadaşımın felsefesine uygunFm 08 deki Total Dominasyondan biraz degistirerek çözüm buldugum ve fm 09da da kullandıgım korner dizilişi gol yüzdeniz ve gol yememe yüzdeniz gerçekten gözle görülür biçimde artıyo, en azından bende öle oldu paylaşmak istedim:
Attack Defense
GK: Default_______________Default
DR: Back_________________Near
DL: Back_________________Mk far
DC: Near_________________Tall
DC: Keeper_______________Tall
Orta MC: Deep________________Close Down
MC: St Far_______________Small
MC: At Far(uzun olan)______Small(veya Man)
AMC: Lurk_________________Close Down
ST: Fwd(sagdaki)_________Fwd
ST: Flick(Pivot olan)_______Man(veya Tall)
Korneri kullanack oyuncuya göre bir kaç değişiklik yapabilirsiniz. Ama en önemli 3 adam iki DC ve pivot olan yani taktikte soldaki ST. Onların görevi kesinlkle değişmesin ve uzun olan Headingi yuksek olan 'Keeper' olsun. Örnegin Giodanın Kayseride sezonluk gol ortalaması 10(kornerden). İki kornerde Penalty area olsun. 2 Takımda bir çok taktikle çok iyi sonuçlar aldım kornerlerden. En etkili silahım diyebilirm. Tüm taktiklere editleyebilirsiniz. Eminim verim alcaksınız.
İlhan arkadaşımdan özür diliyorum eger taktigine değişklik getirp hata yaptıysam ama aşırı gusel sonuçlar dogurduğu için paylaşmak istedim. Eger yanlıtıcıysa ve yanlışsa şimdiden affola.