Sayfa 43 / 480 İlkİlk ... 3341424344455393143 ... SonSon
1,261 ile 1,290 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Nihat transferiyle forvet mevzusu kapandı.Bobo da kalsın yuvada.

İsmail Köybaşı bir kaç maçını izledim ve hayran kaldığım bir sol bekti.Hayırlı olsun.Bu sene Üzülmez oynar bence ağırlıkla yine ama İsmail'de çok şey öğrenir formayı da kapabilir.

Rıdvan Şimşek'de gerçekten kaliteli bir oyuncu biraz pişmesi gerek.

Kaldı geriye tek defans.Yabancı bir defans alacaklarsa Zapo kesin gidecek.Eğer Türk defans alacaksak (kim kaldı bilmiyorum) Zapo'da kalır yuvada.

Bu arada ben Antep'ten Murat Ceylan'ın da alındığını düşünüyorum.

Murat Ceylan + İsmail Köybaşı = 6.5 MN Euro + Serdar Kurtuluş olabilir belki.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Lig çıldırdı, nihat harika bir transfer BJK yönetimini bir Galatasaraylı olarak tebrik ederim.

Hayirli olsun Nihat cok iyi transfer gercekten diger transferlerde muthis olmus..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    İbrahim Kızıl ve yönetim kurulu 1 haftadır sürekli takımı koruycaz diyodu. Çok iyi bir para + futbolcular verdiki İsmail'in transferine izin verdi. Serdar Kurtuluş gidecek diye haber vardı sabah umarım o giderde Fenerbahçe alır onu Antep'ten
    Yok abi ne isimiz var Serdar ile hic begenmiyorum o adami ..
    Last edited by tarikko : 25.Haziran.2009 at 15:08 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by sananes View Post
    sakatlık falan olmadığı sürece nihat harika transfer olur ama yani nihatın bonservisine bakalım ismailinkine bakalım anlamıyorum mehmet topuzda da bize oldu aynısı türkiyede sürekli fiyat yükseltip duruyo kulupler büyüklerde ödemek zorunda yabancı sınırı var cünkü yazık bu paralara sınır kalkmalı bence
    Böylede olmasa anadolu kulüpleri ne hale düşer ama lig sadece 4 takım içinde geçer

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Heralde abi yabancı sınırı kesinlikle kalkmamalı .. Büyük kulüplerimz zaten bu işten sıyrılmış durumdalar, ama diğer kulüpler öyle değilki .. Reklam geliri kısıtlı, taraftar desen büyük maçlarda stadı zor dolduruyor, ek gelir bilmem ne hak getire .. Onlar da böyle değerli oyuncularını yüksek ücrete satmak istiyorlar ve en doğal hakları tabi işin suyunu çıkarmadıkları takdirde .. Misal İsmail doğruysa suyu değil canı çıkmış

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    6.5 euro mu gerçekten.

6.5 Milyon € verdikleri konuşuluyor. Kesin fiyatı Beşiktaş yönetimi ve Gaziantepspor yönetiminden başka kimse bilmiyor şu anda.
    I'm back...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

6,5 dur o. Bir yaLanLama geLmediğine göre. Ama ben İsmaiL iLe beraber Murat CeyLan ın da Beşiktaş a geLeceğini savunuyorum. İkisi birden o paradır.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Aynı fikirdeyim Hayrettin abi

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

İbrahim Kızıl: 'Yılın transferi budur'
    25 Haziran 2009 Perşembe 12:17
    Gaziantep Başkanı İbrahim Kızıl, İsmail Köybaşı'nın Beşiktaş'a transferi ile ilgili, ''Bence bu transfer yılın transferi olmuştur'' dedi.
    Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, sol bek oyuncuları İsmail Köybaşı'nın Beşiktaş'a transferi ile ilgili, ''Bence bu transfer yılın transferi olmuştur'' dedi.

Kızıl, yaptığı açıklamada, bir Anadolu kulübü olarak bu transfer karşılığında Beşiktaş'tan iyi bir bonservis bedeli aldıklarını, bunun da kendi yağıyla kavrulan kulüpleri için önemli olduğunu belirtti.

''Bir kızı herkes ister ama bir kişi alır'' diyen İbrahim Kızıl, mütevazı bir Anadolu kulübü olarak kendi yağlarında kavrulduklarını, böyle transferlerle çarkları döndürebildiklerini söyledi.

Daha önce hiçbir futbolcuyu satmayacağını açıkladığını, ama gelişmelerin bu noktaya geldiğini belirten Kızıl, ''Gaziantepspor'un bütçesi 28 milyon TL. Hiçbir kimseden yardım almadan, kendi yağımızla kavrulan bir kulübüz. Öyle bir zaman oluyor ki, yok diyemiyorsunuz. İsmail bence iyi bir takıma gitti. Geleceği olan, iyi bir futbolcu. Futbolcumuzun önünü de tıkamak istemedik'' diye konuştu.

''ERDOĞAN DEMİRÖREN BENİM BABAM GİBİDİR''
    Beşiktaş'ın uzun zamandır İsmail Köybaşı için girişimlerde bulunduğunu, dün gece transferin sonuçlandığını anlatan Kızıl, şunları söyledi:
    ''Sayın Erdoğan Demirören benim babam gibidir, bizde hatırı, gönülü vardır. İsmail'in transferi için Erdoğan Demirören beyle görüştük, pazarlık yaptık, daha sonra görüşmeye Yıldırım Demirören bey de dahil oldu. Ama benim için Gaziantepspor Kulübü'nün menfaatleri ön planda gelir. Bu konu önemli olduğu için çok hassas davrandım. Bu transfer hem Beşiktaş için hem de Gaziantepspor için iyi olmuştur. Hayırlı olsun.''

Kızıl, bu konuda fazla konuşmak istemediğini, Beşiktaş Kulübü'nün yarın bu konuda geniş bir açıklama yapacağını söyledi.

Beşiktaş'ın, bu transfer karşılığında Gaziantepspor'a 3 oyuncu ve para vereceği öğrenildi. Siyah-beyazlılardan hangi futbolcuların Gaziantepspor'a gideceğinin Beşiktaş Kulübü tarafından yarın açıklanacağı, Gaziantepspor'un verilecek olan futbolcuları teknik direktör Jose Coucerio'ya sunacağı, onay alınamaması halinde yalnızca para alınacağı bildirildi.

Bu arada, Gaziantepspor ile Beşiktaş arasındaki transfer görüşmelerinin Murat Ceylan, Radrigo Tabata ve İsmail Köybaşı ile başladığı, daha sonra pazarlığın yalnızca sol bek İsmail Köybaşı ile devam ettiği ve anlaşma sağlandığı öğrenildi.Kızıl, yaptığı açıklamada, bir Anadolu kulübü olarak bu transfer karşılığında Beşiktaş'tan iyi bir bonservis bedeli aldıklarını, bunun da kendi yağıyla kavrulan kulüpleri için önemli olduğunu belirtti.

''Bir kızı herkes ister ama bir kişi alır'' diyen İbrahim Kızıl, mütevazı bir Anadolu kulübü olarak kendi yağlarında kavrulduklarını, böyle transferlerle çarkları döndürebildiklerini söyledi.

Daha önce hiçbir futbolcuyu satmayacağını açıkladığını, ama gelişmelerin bu noktaya geldiğini belirten Kızıl, ''Gaziantepspor'un bütçesi 28 milyon TL. Hiçbir kimseden yardım almadan, kendi yağımızla kavrulan bir kulübüz. Öyle bir zaman oluyor ki, yok diyemiyorsunuz. İsmail bence iyi bir takıma gitti. Geleceği olan, iyi bir futbolcu. Futbolcumuzun önünü de tıkamak istemedik'' diye konuştu.

''ERDOĞAN DEMİRÖREN BENİM BABAM GİBİDİR''
    Beşiktaş'ın uzun zamandır İsmail Köybaşı için girişimlerde bulunduğunu, dün gece transferin sonuçlandığını anlatan Kızıl, şunları söyledi:

''Sayın Erdoğan Demirören benim babam gibidir, bizde hatırı, gönülü vardır. İsmail'in transferi için Erdoğan Demirören beyle görüştük, pazarlık yaptık, daha sonra görüşmeye Yıldırım Demirören bey de dahil oldu. Ama benim için Gaziantepspor Kulübü'nün menfaatleri ön planda gelir. Bu konu önemli olduğu için çok hassas davrandım. Bu transfer hem Beşiktaş için hem de Gaziantepspor için iyi olmuştur. Hayırlı olsun.''

Kızıl, bu konuda fazla konuşmak istemediğini, Beşiktaş Kulübü'nün yarın bu konuda geniş bir açıklama yapacağını söyledi.

Beşiktaş'ın, bu transfer karşılığında Gaziantepspor'a 3 oyuncu ve para vereceği öğrenildi. Siyah-beyazlılardan hangi futbolcuların Gaziantepspor'a gideceğinin Beşiktaş Kulübü tarafından yarın açıklanacağı, Gaziantepspor'un verilecek olan futbolcuları teknik direktör Jose Coucerio'ya sunacağı, onay alınamaması halinde yalnızca para alınacağı bildirildi.

Bu arada, Gaziantepspor ile Beşiktaş arasındaki transfer görüşmelerinin Murat Ceylan, Radrigo Tabata ve İsmail Köybaşı ile başladığı, daha sonra pazarlığın yalnızca sol bek İsmail Köybaşı ile devam ettiği ve anlaşma sağlandığı öğrenildi.

internetspor

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Demek ki Murat CeyLan geLecek sezona kaLdı

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Nihat Kahveci’nin Transferi
    25.06.2009 11:04

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na gönderdiği yazıda eski futbolcularımızdan Nihat Kahveci ve kulübü Villarreal ile görüşmelere başlandığını bildirdi.

Şirketten yapılan açıklama şöyle: "Şirketimiz, İspanya futbol takımlarından Villarreal C.F. futbolcusu Nihat Kahveci’nin transferi konusunda kendisi ve kulübü ile görüşmelere başlamıştır."

Bjk.com.tr

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yahu Murat Ceylan'ı da alsana başkan kaçırma bu çocuğu.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Öncelikle 3 yeni transferimizde hayırlı olsun.Uzun süren sessizlik sona erdi ve bence güzelde sona erdi.

Önce Nihat'ın transferinden başlamak istiyorum.Daha önce transferi gerçekleşmediğinde üzüldüğümü söylemiştim.Hem alt yapımızdan yetişmiş olması hemde kendisini İspanya'da baya geliştirmiş olması sebebiyle bu transferin gerçekleşmesini istiyordum.Başkanımız dün sürpriz bir gelişme ile kendisini kadromuza kattı.Sanırım transferde yaşanan gelişmeler üzerine daha kararlı olmasıyla alakalı bir transfer.Teşekkür ediyorum kendisine böyle önemli bir transfere imza attığı için.Nihat eğer İbrahim Üzülmez içinde sorun olmazsa sanırım 1.kaptan olacaktır.Tecrübesi ve alt yapımızdan gelişmiş olmasını göz önüne alırsak olması gerekende budur.Tabii İbrahim Üzülmez'in kulübümüze senelerdir hizmet ettiğinide unutmamak lazım.Ayrıca bonservisine ödendiği söylenilen fiyatta gayet iyi bence.Fiyatının bu kadar düşmesinin sebebi geçen sezonu kötü geçirmiş olması olmalı.Umarım bu sezon kendisini toparlar ve Beşiktaş'a katkı sağlar.Tekrardan hayırlı olsun..

İsmail Köybaşı transferine gelirsek.Açıkcası kendisinin bir maçını seyretmedim.Ama çok uzun süredir ismini duyuyordum.Yetenekli bir oyuncu olduğu aşikar.Olmasa bu kadar gündemde olmazdı zaten.Uzun süredir ilgileniyorduk ama kulübü satmayacağını söylemişti.Sanırım bu kararlarından yaptığımız teklif önemli rol oynadı.Açıkcası Higuainlere,Diattalara,Gordonlara ödediğimiz paralardan sonra böyle bir genç yeteneğe ödenecek para gözüme gelmez.Çünkü çok daha fazlasına elden çıkarma şansımız var.Yeterki kendisini gösterme şansını elde etsin takımda.Taraftarımızında bu konuda duyarlı olacağını umuyorum.

Bir diğer transfer Rıdvan.Rıdvan'ıda seyretmedim.Ancak ismini duymuştum onunda.Sanırım Bank Asya'da sezonun genç yeteneği seçilmişti.Ancak ben sağ açık diye biliyordum.Sağ bek oynuyormuş anladığım kadarıyla forumlardan takip ettiğim ölçüsünde.Umarım oda kendisini kanıtlama şansı bulur takımımızda.

En baştada dediğim gibi sessizliğimizi güzel bozduk.Gökhan Zan'ın ayrılmasından sonra artık çok iyi bir stoper şart oldu Avrupa için.Yerli olarak bir isim gelmiyor aklıma.Yabancı olur muhtemelen.Bence Bobo'yuda satmayalım.Daha yaşı genç.Her türlü talibi çıkar.Hem yerinide kolay kolay doldurmayacağız gibi geliyor.Yinede Mustafa hocanın kararlarına saygı duyuyorum.Ona güvenimiz kesinlikle tam..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Nihat'la anlaştıkları yazmıyor ama eger gerçekten bu transfer olduysa çok iyi olmuştur. İsmail Köybaşı iin 6.5 M € gerçekten çok fazla yukarılarda bir yerde 3 oyuncu + para diyordu belki oyuncuların toplam degeri falandır 6.5 M €.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rıdvan'ı biz almalıydık
    Gökhan'ın yedeği olabilecek tek oyuncuydu. Elimizden kaçırdık.

İsmail, Rıdvan, Nihat hepsi 10 numara transferler. Beşiktaş Devre Arasında Ernst ile başlayan iyi transferlere devam ediyor. Demirören sonunda akıllandımı ne. M. Denizli faktöründen dolayı başarılılar heralde transferlerde.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

1 gecede taaruz yaptı Demirören Tebrik etmek lazım. 3 önemli isimi aldılar. İso için 6küsür milyonlar doğruysa fakat cok uçuk bir rakam olmuş.

Nihat eski Nihat degil, villarrealde o yüzden sattı O'nu. Kendini tekrar bulabilir Bjkde. Sakatlığını da tam olarak atlatmak kaydıyla.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Almışken Murat Ceylan'ıda alalım o fotoğrafın hatrına. Murat'ta yetenekli,gelecek vaad eden bir isim.Yararlı olur.Birde stoper alıp kapatalım transferi bence.
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Nerde o resim, ben göremedim yahu.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

solda oturan ismail köybaşı ayakta olan murat ceylan..
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Alınabilecek yerli kalmadı derken,iki süper genç yetenek ve Türkiye'nin en önemli bir kaç futbolcusundan birisi alındı.Başından beri M.Denizli faktöründen bahsediyorum.Yıldırım Demirören elli yıl düşünse Rıdvan ile İsmail'i almak aklına gelmezdi

Ama Nihat tamamen onun eseri.En büyük hayali Nihat'a tekrar Beşiktaş formasını giydirmekti.Helal olsun...

Kartal yuvaya döndü tekrar...

Rıdvan'ı Karşıyaka'dan 400.000 €'ya almışız.Kendisine garanti 250.000 ve maç başı ücret...

İsmail'in ücreti konusunda detaylar belli değil,sallamalara inanmamak lazım...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Vay aLemciLere bak sen.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Nihat Beşiktaş'a hayırlı olsun şimdi NTV Spor'da duydum

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Sezer Öztürk'te gelebilir...

Zapo gidici,yerine ilk düşünülen isim Genoalı Matteo Ferrari.Ferrari olmazsa Fiorentinalı Dario Dainelli...

Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Sivasspor bu sezon iyi transferler yaptı, yapmaya da devam edecekler. Desenize geçen yıldan daha güzel, daha çekişmeli ve seyir zevki daha yüksek bir lig bizleri bekliyor

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Nihat Kahveci’nin Transferi
    25.06.2009 11:04

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na gönderdiği yazıda eski futbolcularımızdan Nihat Kahveci ve kulübü Villarreal ile görüşmelere başlandığını bildirdi.

Şirketten yapılan açıklama şöyle: "Şirketimiz, İspanya futbol takımlarından Villarreal C.F. futbolcusu Nihat Kahveci’nin transferi konusunda kendisi ve kulübü ile görüşmelere başlamıştır."

Bjk.com.tr
    Hayrettin Abi şimdi bu haber kafamı karıştırdı biz Nihat'ı almamışmıydık ama burda görüşmelere başladı diyo daha yeni...
    Biri bana açıklayabilirmi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Sezer Öztürk'te gelebilir...

Zapo gidici,yerine ilk düşünülen isim Genoalı Matteo Ferrari.Ferrari olmazsa Fiorentinalı Dario Dainelli...
    Gamberini (Fiorentina) iyi oyuncu alabilirsek onu alalım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by skinclub View Post
    Hayrettin Abi şimdi bu haber kafamı karıştırdı biz Nihat'ı almamışmıydık ama burda görüşmelere başladı diyo daha yeni...
    Borsaya bu şekilde bildiriliyor sanırım. Kesinleşmeden net ifade kullanmıyorlar. Ama Borsaya bildirilen şey %90 bitmiştir.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Borsaya bu şekilde bildiriliyor sanırım. Kesinleşmeden net ifade kullanmıyorlar. Ama Borsaya bildirilen şey %90 bitmiştir.
    Tamam o zaman Nihat transferi hakkında aklımda soru işreti kalmadı

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by skinclub View Post

İmza atıLmadan resmen diye birşey yok. Sadece görüşüLdü Nihat iLe anLaşıLdı, Menajeri ViLLareaL in istediği bonservis bedeLini biLdirdi ve herşey tamam durumda.

BunLar sadece prosedür.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    İmza atıLmadan resmen diye birşey yok. Sadece görüşüLdü Nihat iLe anLaşıLdı, Menajeri ViLLareaL in istediği bonservis bedeLini biLdirdi ve herşey tamam durumda.

BunLar sadece prosedür.
    Tamam o zaman...

Mesaj Yetkileri