Hayırlı olsun ne diyeyim kalsaydın iyi olurdu ama bütçe baya iyi.
Hayırlı olsun ne diyeyim kalsaydın iyi olurdu ama bütçe baya iyi.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
İlk Basın Toplantısı:
Öncelikle buraya geldiğim için çok memnunum. Yaklaşık 35 Mn gibi bir transfer bütçesine sahibiz, bu bütçenin hepsini ara transfer sezonunda kullanmayı düşünyorum, çünkü gerçekten çok eksiğiz. İlk 11 oluşturmakta zorlanıyorum takımı tanıma sürecinde. Neredeyse bütün mevkilerde sıkıntımız var. Devre arasında bir kaleci, bir sağ bek, bir sol bek, bir stoper, bir ön libero, bir sağ kanat ve bir ofansif orta saha oyuncusuyla anlaşacağız. Transfer sezonu için çalışmalara şimdiden başladık. Personellerim, gözlemcilerim ve ben sıkı bir çalışma içerisindeyiz. Bu periyotta takımımla ilk maçıma da çıktım. İtalya Kupası 1.Tur maçında kendi evimizde Serie B ekiplerinden Empoli'yi ağırladık. Zar zorda olsa kazandık, neticede çok eksiğiz ve takımı tanıma sürecindeyim.
İtalya Kupası 1.Tur Maçı
Takımı tanıma sürecimde faydalı bir maç oldu aslına bakarsanız. Dediğim gibi tüm mevkilerde eksiğimiz var denebilir, fakat defans oyuncumuzun penaltı golüyle maçı kazanmasını bildik ve takımımızın başında ilk galibiyetimizi aldık, umarız seri yakalarız. Şimdi önümüzde Catania maçı var deplasmanda, sadece onu düşünüyoruz.
Maçın Adamı: Stefano Lucchini [7.4]