Galatasaray maçından snra Türkiye kupasında sansım kalmadığı için yedeklere sans verdim diğer maçlarda ssler geliyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yedeklerim sadece bir beraberlik te alsalar iyi oynadılar seneye daha büyük işler yapıcam Kupada inş
Galatasaray maçından snra Türkiye kupasında sansım kalmadığı için yedeklere sans verdim diğer maçlarda ssler geliyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yedeklerim sadece bir beraberlik te alsalar iyi oynadılar seneye daha büyük işler yapıcam Kupada inş
Last edited by doru_mann : 24.Haziran.2009 at 22:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Kupadan elenmen kötü olmuş artık önünde önemli bir lig var en iyi yerde bitirmeye bak
Artık tek lige konsantre olursun daha iyi![]()
Ya ilk maçı kaybetmesek gruptan çıkardık ama kaybedince bende dinlendirdim ve de Ömer 4 aylık sakatlıktan çıktı
Boşver zaten kupadan pek parada gelmiyor![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Beyler bugün ssler geliyor hazır olunD:
Bekliyoruz![]()
TariboWest
Kaldığımız yerden devam arkadaslar
Arkadaşlar Fener i resmen elimizden kaçırdık ama olsun deplasmandan Fener den 1 puan bile iyidir
Kardeşlikta bi yere kadar
İşte bu haftaki puan durumu Nüyükşehir Fener i İskender in goluyle yenince Fener 7.liğe düstüBu arada bu amana kadar ilerde Tita banko oynuodu ama onun saç baş yolduran bitiricilği yüzünden Dijeehoua-Ngwenya ikilisiyle oynuorum özellikle Serge yi tanıyanlar onun fiziğinin nasıl olduğunu bilirler defans oyuncularının korktuğuna eminim
![]()
İyi gidiyorsun Ligi en kötü 4.bitirde Uefa'ya gidersin.Trabzonla 9 puan var ama olsun
Tebrikler valla ne diyeyim sezona çok kötü başlamıştın amaç kümede kalmaktı ama sen Avrupa kupalarını zorluyorsun![]()
Gerçekten büyük bir fırlama oldu takımdasonradan mı açılıyordur nedir
![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Dediğim gibi arkadaslar ilk haftalar büyüklerle oynamamızın ee kadro darlığında bi de sakatlıklarla uğrasmamızın payı büyüktüÖmer geri döndü tekrar sakatlandı Fevzi de değisik bi kaleci bazen biz hazırlık pası yaparken ileri çıkıo savunmacı gibi
![]()
Arkadaslar yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen..
Ankaraspor maçını rahat geçtik
Göründüğü kadar kolay olmadı
Arkadaslar bu maçta kelimenin tam anlamıyla deli oldum önce öne geçtik direkten toplarımız döndü sonra bi anda 2 1 yaptılar sonra bizim golumuz geldi istatstiklerde de bizim üstün olduğumuz belli ama son 10 dkka 3 tane kaleciyle karsı karsıya pozisyon harcadık.Neyse ki 5.liğimizi koruduk
Sivas zor takımdır bu da iyi 4 ya da 5. sırada bitirirsin devam
Football is simple,but Football Manager is not
zor bana 6 gibi geliyo ya öyle oyuncularım var ki penaltı atıyor adam kaleciden önüne sekiyo zahmet edip de vuryim demiyo adam yaD:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arkadaşlar bu adama dikkat çekmek istiyorum taktik ile alakalı aslınd aama stoper oynayan bi adam için 21 maçta 9 gol hiç fena değil bence hemde kafası 11 olan bi adam için
Bana seneye için kafa vurusu daha iyi bi adam sölerseniz (ucuz) gol kralı yapablirim
![]()
Last edited by doru_mann : 25.Haziran.2009 at 20:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Son derece güzel bir istatistik kornerlerde bol bol atıyorSon derece iyi gidiyorsun yeni maçları merakla bekliyoruz
Konya maçı hiç iyi olmadı Sivas la puan farkı açıldı ama hala 5.yiz
![]()
İşte Türkiye Kupasının önemi burada çıkıyor ortaya![]()