Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 48 arası toplam 48 sonuç

Konu: Antalya Ateşi!

Galatasaray maçından snra Türkiye kupasında sansım kalmadığı için yedeklere sans verdim diğer maçlarda ssler geliyor.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Yedeklerim sadece bir beraberlik te alsalar iyi oynadılar seneye daha büyük işler yapıcam Kupada inş
    Last edited by doru_mann : 24.Haziran.2009 at 22:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Kupadan elenmen kötü olmuş artık önünde önemli bir lig var en iyi yerde bitirmeye bak

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Artık tek lige konsantre olursun daha iyi

Ya ilk maçı kaybetmesek gruptan çıkardık ama kaybedince bende dinlendirdim ve de Ömer 4 aylık sakatlıktan çıktı

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Boşver zaten kupadan pek parada gelmiyor
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Beyler bugün ssler geliyor hazır olunD:

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Bekliyoruz
    TariboWest

Kaldığımız yerden devam arkadaslar

Arkadaşlar Fener i resmen elimizden kaçırdık ama olsun deplasmandan Fener den 1 puan bile iyidir

Kardeşlikta bi yere kadar

İşte bu haftaki puan durumu Nüyükşehir Fener i İskender in goluyle yenince Fener 7.liğe düstüBu arada bu amana kadar ilerde Tita banko oynuodu ama onun saç baş yolduran bitiricilği yüzünden Dijeehoua-Ngwenya ikilisiyle oynuorum özellikle Serge yi tanıyanlar onun fiziğinin nasıl olduğunu bilirler defans oyuncularının korktuğuna eminim

İyi gidiyorsun Ligi en kötü 4.bitirde Uefa'ya gidersin .Trabzonla 9 puan var ama olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler valla ne diyeyim sezona çok kötü başlamıştın amaç kümede kalmaktı ama sen Avrupa kupalarını zorluyorsun

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Gerçekten büyük bir fırlama oldu takımda sonradan mı açılıyordur nedir
    Football is simple,but Football Manager is not

Dediğim gibi arkadaslar ilk haftalar büyüklerle oynamamızın ee kadro darlığında bi de sakatlıklarla uğrasmamızın payı büyüktü Ömer geri döndü tekrar sakatlandı Fevzi de değisik bi kaleci bazen biz hazırlık pası yaparken ileri çıkıo savunmacı gibi

Arkadaslar yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen..

Ankaraspor maçını rahat geçtik

Göründüğü kadar kolay olmadı

Arkadaslar bu maçta kelimenin tam anlamıyla deli oldum önce öne geçtik direkten toplarımız döndü sonra bi anda 2 1 yaptılar sonra bizim golumuz geldi istatstiklerde de bizim üstün olduğumuz belli ama son 10 dkka 3 tane kaleciyle karsı karsıya pozisyon harcadık.Neyse ki 5.liğimizi koruduk

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Sivas zor takımdır bu da iyi 4 ya da 5. sırada bitirirsin devam
    Football is simple,but Football Manager is not

zor bana 6 gibi geliyo ya öyle oyuncularım var ki penaltı atıyor adam kaleciden önüne sekiyo zahmet edip de vuryim demiyo adam yaD:
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Arkadaşlar bu adama dikkat çekmek istiyorum taktik ile alakalı aslınd aama stoper oynayan bi adam için 21 maçta 9 gol hiç fena değil bence hemde kafası 11 olan bi adam için

Bana seneye için kafa vurusu daha iyi bi adam sölerseniz (ucuz) gol kralı yapablirim
    Last edited by doru_mann : 25.Haziran.2009 at 20:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Son derece güzel bir istatistik kornerlerde bol bol atıyor Son derece iyi gidiyorsun yeni maçları merakla bekliyoruz

Konya maçı hiç iyi olmadı Sivas la puan farkı açıldı ama hala 5.yiz

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İşte Türkiye Kupasının önemi burada çıkıyor ortaya

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri