1 ile 30 arası toplam 118 sonuç

Konu: Yiğidolar tarih yazmaya geliyor ! [3.Sezon]

Threaded View

Sivas 4 Eylül Stadı Basın Toplantı Odası

Mecnun Odyakmaz:Bugün Sivasspor için yeni bir dönem başlıyor.Siz basın mensupları önünde yeni teknik direktörümüz ile resmi sözleşmeye imza atıyoruz.Sivasspor ve Türk futbolu adına hayırlı olsun.Sorularınızı hocamıza sorabilirsiniz.

Lig TV Muhabiri Ömer Güvenç:Hocam öncelikle yeni görevinizde başarılar dilerim.Sivasspor teknik direktörü olarak ilk tecrübenizi yaşayacaksınız.Bunu sizin için rüyalarınızın başlangıcı olarak nitelendirebilirmiyiz?

Mert Çeken:Çok doğru.Öncelikle şunu söylemek istiyorum ki bu camianın bana göstermiş olduğu güveni boşa çıkartmamak adına elimden gelen herşeyi yapacağım.3 yıllık bir sözleşmeye imza attım,fakat daha uzun süre Sivasspor'da kalmak istiyorum.Bu takımda oturtmak istediğim bir düzen var,başarıyı hep birlikte getireceğiz.

Sivas Yeniülke Gazetesi Spor Muhabiri İlker Tuncer:Hocam,yeni sezonda nasıl bir Sivasspor izleyeceğiz? Kafanızdaki oyun anlayışı nedir ?

Mert Çeken:Mantık sınırları içerisinde atak bir futbol oynama çalışacağız.Öncelikli hedefimiz topa sahip olmak olacak.Oyunun kontrolünü biz belirleyip,hızlı pas trafiği ile sonuca gideceğiz.

Sivas Yeniülke Gazetesi Spor Muhabiri İlker Tuncer:Takım içinde oyuncuları yönetmek işinizin önemli bir bölümü.Bu konuda saha dışında ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Mert Çeken:Takımdaki futbolcuların hepsi hakkında az çok bilgi sahibiyim.Hepsi profesyonel bir futbolcular.Birebir ilişkilere önem veren birisiyim,benim takımımda olan futbolcu sahaya futbol oynamaya çıktığında kafasında hiçbir sorun olmamalı.Bu konuda elimden geleni yapacağım.

Fanatik Gazetesi Muhabiri Hakan Can:Yeni menajerler geldiklerinde takıma değişiklik getirirler.Siz neler yapmayı düşünüyorsunuz?

Mert Çeken:Uzun vadede büyük değişimler olacak diyebilirim.Nasıl olacak bunu zaman gösterecek.Ama ilk sene oyuncu ve personel kadrosunda büyük çaplı bir değişiklik yapmayı planlamıyorum.

Sivas Futbol Haber Müdürü Faruk Yürük:Taraftarlar neler yapacağınızı çok merak ediyorlar.Transfer pazarında nasıl oyunculara yöneleceksiniz?

Mert Çeken:Kulübümüzün belirli bir ekomonik çizgisi var.Bu çizgiden kaymadan düşük maliyetle takımımıza katılabilecek,genç ve yetenekli oyuncuları kadromuza katacağız.

Fanatik Gazetesi Muhabiri Yusuf Dursun:Meksika 1.Ligi takımlarından Pachuca'da oynayan Christian Gimenez ile ilgilendiğiniz söyleniyor,bu konu hakkında neler söyleyeceksiniz?

Mert Çeken:Transferler hakkında konuşmayacağım.Basın toplantısı bitmiştir.İyi günler.

Basın toplantısının ardından hemen tesislere giderek çalışmaya koyuldum.Akşam antremanıyla takımla tanışma fırsatı buldum.Kısa bir toplantının ardından çalışmalara başladık.

İnter Toto Kupasında İrlanda Ekibi Bohemians ile eşleştik.Yoğun bir kamp dönemi geçireceğiz İntertoto maçları yüzünden.Hazırlıklarımızın bir bölümünü Sivas'ta yapacağız,sonra da Avusturya'ya gideceğiz.İntertoto maçlarına da orada hazırlamayı düşünüyorum takımı.

Last edited by Varonil : 27.Haziran.2009 at 03:43

Mesaj Yetkileri