Beyler oyunda baya bi ielrleme yaptığımdan oynadığım maçları fikstür halinde ekliyorum

-----

10 - 20 Haftaları Sonuçları

Genel olarak baktığımızda iyi bir 10 haftayı geride bıraktığımızı söyleyebilirim.Ligde aldığımız Bolton ve Man City yenilgileri olmasa çok iyi yerlerde olabilridikRoda yenilgisinde ise Avrupa Ligini garantilememizin bir rehavetinden kaynaklandığını söyleyebilirim

-----

Puan Durumu

Ligin ilk yarısını ilk 6da bitirmemiz güzel bir durum.Ayrıca liderle aramızda kapanabilir bir puan farkı olmasıda gaeyt başarılı bir ilk yarı geçridiğimizi gösteriyor

-----

Birazda bu 10 hafta geçen olayları özetleyelim

-----

İngiltere FA Kupası 3.Turda Rakip Hull City!...
Kupanın 3.turunda geçen sezon premier ligden düşen Hull Cityle karşılaşıyoruz rahat bir kura çektiğimizi düşünüyorum

-----

İngiltere Lig Kupası Yarı Finalde Rakibimiz Manchester City!...
Geçen sezon erken veda ettiğimiz kupada bu kez yarı finale kadar çıkmayı başardık.Yarı finalde ise rakibimiz ligimizin lideri Man City oldu.Kupanın diğer ayağında ise Arsenal - Chelsea karşılaşacak

----

Avrupa Ligi 1.Tur Kuraları çekildi!...[Rakip B.Leverkusen]

Daha kolay bir rakip gelmesini bekliyordum ancak yinede eleyebileceğimiz bir rakip

Avrupa Ligi 2.Tur Kuraları

Avrupa Ligi 1.Turda Leverkuseni geçmemiz halinde bir üst turdaki rakibimiz Genoa - Sporting Lizbon karşılaşmasının kazananı ile olacak.Kupada önümüz açık

-----

Michael Owen 3 Ay Sakat!...
Attığı gollerle takımımızı sırtalan isim olan Michale Owen ayağına aldığı darbe sonucunda 3 ay sahalardan uzak kalacak.Bizim için çok kötü bir durum ama elimizde iyi forvetlerimiz mevcut

-----

Transfer Dönemi Açıldı!...
Ligde devre arasına girilmesiyle birlikte transfer sezonuda açıldı.