İmza Töreni Ve Basın Toplantısı

Enrique Cerezo: Bu gün burada yeni teknik direktörümüz Sinan Eren in imza töreni için toplandık. Geldiğiniz için teşekkür ederiz. Klübümüzde kendisinin bize çok faydalı olacağmını düüşünüyoruz. Takımımızda daha önceden çalışan antranörlerimizin bazıları ile yollarımızı ayırdık onlara bundan sonraki yaşamlarında başarılar dileriz. Tabi onların yerlerine sevgili hocamız Sinan Eren in çalışmak istediği yeni antranörlerle anlaştık. Onlarada yeni görevinde başarılar dilerim. Bana ve ya hocamıza sorularınız varsa buyrun.

Muhabir:Sayın Sinan Eren birden 24 saat içinde kendinizi birden böylesine büyük bir takımın başında bulundunuz. Sizce siz bu klübün hedeflerine ulaştırabilecek misiniz?
Sinan Eren: Klübün hedeflerini biliyorum. Biz hedeflerimiz doğrultusunda elimizden geleni yaparız siz bunu dert etmeyin.
Muhabir: Taraftarlardan deneyimsiz bir hocanın başa gelmesi konusunda sıkıntı yaşayacağını düşünüyormusunuz?
Sinan Eren: Bunca deneyimli hoca geldide ne oldu. Önemli olan takım ile iyi anlaşıp onları iyi oynatmak bu konuda skıntı yaşayacağımızı sanmıyorum.
Muhabir:
Hangi mevkilere transfer düşünüyorsunuz? Kimler ile ilgileniyorsunuz?
Sinan Eren:
Daha takımla 1-2 idman yapalım eksikleri görelim ona göre gerekirse kadromuza takviyelerimizi yaparız. Çalışma ekibimide tanıtayım ve toplantıyı bitirelim arkadaşlar.

Haberi Alanların İlk Tepkileri

• Olur olur bu adam bizi yukarılara taşır.
  • Bu adam kim ya kim olduğunu bilmediğimiz adamlar getiriyolar başa.
  • İyi transferler yapsada yönetim bu adama muhtaç kalmasak
  • Kovarlar bunu sene ortasında bi halt olmaz gene bu takımdan bu sene
  • Uefa ya bari katılsak.