Teşekkürler arkadaşlar..

---------------------------------

Akşam saatlerinde Luigi Ferraris Stadyumu'nda bir basın toplantısı düzenleyen Genoa'nın yeni teknik direktörü Aras Can Kayar,klübün yönetim felsefesi hakkında çeşitli bilgiler verdi.

Genel olarak atak bir oyun anlayışıyla sahada olacaklarını söyleyen genç teknik adam,antremanların çok yoğun ve sert geçeceğini,ancak bu tempoya ayak uydurabilecek kaliteli oyuncuları klübe transfer edeceğini vurguladı.Ayrıca gelecek sezon için takımda düşündüğü isimlerin sorulması üzerine şu oyuncuların planları içinde mutlaka yer alacaklarını belirtti.

Kalemizi genç kaleci Rubinho'ya emanet edeceğiz.Onu kesinlikle satmayı düşünmüyoruz.

Defansımızın sol kanadında Francesco Modesto oynayacak.

Orta sahamızda genç Belçikalı Anthony Vanden Borre görev yapacak.

Forvet hattında ise yetenekli golcü Diego Milito görev yapacak.

Klübe sadece ihtiyacımız olan oyuncuları getireceğiz.Şu anda iyi bir kadromuz var.Kadronun ana yapısını bozmadan transfer yapacağız.

---------------------------------------------

Razvan Ochirosii Genoa'da..!

Genç sol kanat oyuncusu kendini 3 yıllığına Genoa'ya bağlayan sözleşmeyi imzaladı.Kendisi sol kanadımızın ofansif kısmında görev yapacak.

Paulo Ferrari Genoa'da..!

Antremanlarda defansın sağ kanadındaki eksikleri gören teknik direktör Aras Can,River Plate takımının başarılı sağ beki Paulo Ferrari'nin alınmasını istedi.Yönetim de bu transferi bitirdi.Oyuncunun klübe maliyeti peşin olarak 1M Euro olacak.Ancak lig maçlarına göre bu miktar artabilir.

Bir transfer daha yapıp bitireceğim transferleri.

-----------------------------------------------------

Hazırlık maçlarında çeşitli taktikler denedim.En sonunda takıma en uygun taktiği bulduğumu düşünüyorum.Zaten son iki maçın sonucundan da belli olacaktır.Transferler de hazırlık maçlarında gördüğüm kadarıyla takıma uyum sorunu çekmeyecekler.Bir transfer daha yapacağım ama acele etmek istemiyorum.Takımın en ihtiyacı olan bölgeyi belirlemeye çalıştım hazırlık maçlarında.Bir forvet alacağım Milito'nun yanına.

Bu arada lig fikstürümüz de evlere şenlik.

İnter(Deplasman)
Juventus(Deplasman)
Lazio(İçerde)