UEFA İntertoto Kupası 3.Ön Eleme Turu Rövanş Maçı
Erken bir golle öne geçtikten hemen sonra aleyhimize çalınan bir penaltı maçın kırılma noktası buldu.Bu dakikadan sonra takımın moral motivasyonu düşünce maçı çeviremedik,buna karşılık bir gol daha yiyerek maçı kaybettik.Fakat ilk maçı 3-1 kazanmış olmamızdan dolayı tur atlayan taraf biz olduk,bu gerçekten çok sevindirici,fakat maçı kaybettiğimiz için üzgünüm.
UEFA Kupası 2.Ön Eleme Turu
UEFA Kupasındaki ilk maçımızda İsrail ekibi Kiryat ile karşılaştık.Zorlu geçen maçta rakibimiz 90 dakika boyunca mücadeleyi elden bırakmadı.75.ci dakikada Hayrettin'in ayağından gelen golle maçı kazandık ve rövanş için büyük avantaj sağladık.
Turkcell Süper Lig 1.Hafta
Sezona fizik olarak iyi hazırlanamayan takımların ligin ilk hafta maçlarında süpriz puan kayıpları yaşayabiliyorlar.Son Türkiye kupası finalisti Gençlerbirliği önünde gerçekten iyi bir futbol oynadık.Sezona güzel başladığımız için çok mutluyuz.
UEFA Kupası 2.Ön Eleme Turu Rövanş Maçı
Avrupada yolumuza adım adım devam ediyoruz.Futbol adına iyi işler yaptık bu maçta.Orta sahamızın dinamosu Sezer takımı sırtlayan isim oldu.İyi bir netice ile tur atlamanın sevincini yaşıyoruz.
Bir sonraki turda rakibimiz Aston Villa...
Turkcell Süper Lig 2.Hafta
3 gün aradan sonra kendi seyircimiz önünde Bursa'yı ağırladık.Bu maçla birlikte ilk kez 4 Eylül Stadında taraftarın önüne çıktım.Gerçekten çok iyi bir maç oldu,aldığımız galibiyet ile ligdeki iyi performansımızı sürdürdük.
Turkcell Süper Lig 3.Hafta
Ligin en zor deplasmanlarından birinde bu neticeyle ayrıldık maçtan.Oyuncularımı kutluyorum gerçekten iyi mücadele ettiler.Demidov'un kornerden bulduğu fırsatlarla 2 gol birden atması maçın süpriziydi.
Performansımız gayet güzel,yolumuza devam ediyoruz.Sonraki durağımız UEFA Kupası için İngiltere olacak.Villa Park'ta çok zorlu bir maça çıkacağız.
Bizi izlemeye devam edin![]()