Transferde Gelişmeler
Saat 00:30
Mekan:Kulüp Binası Başkanın Özel Odası

Enrique Cerezsi: Buyrun Sinan bey takımla antrenmanlarada çıktınız. Trasnfer gerekli mi? Bence gerek yok. Takım iyi boşa vakit kaybı hemde para kaybı.
Sinan Eren: Defansın soluna ön libero ve forvete 1 tane de forvete ihtiyacımız var.
Enrique Cerezsi: Forvet mi hocam elimizde Aguero Forlan ve Pongolle varken mi?
Sinan Eren:Olsun siz benim işime karışmayın.
Enrique Cerezsi:Tamam hocam aklınızdaki isimleri söyleyin biz ilgilenelim.
Sinan Eren: Aklımda bir kaç kişi var ama transferler ile ben ilgileneceğim. Aklımda forvet için Guilherme , Lavezzi, Carlos Vela var. Defans ve ön libero için ise Filipe, Axek Witsel, Lukovic , Manuel Vargas dan en az 1 ini kadromda görmek istiyorum.
Enrique Cerezsi:Tamam çarewsine bakarız ancak çok para isterlerse alamayız.

Aynı gün saat 17:00
Yer:Napolide Bir Otel

Sinan Eren:Lavezzi bak biz senin klübünle anlaştık. Zaten takımımızı biliyosun iyi bir kadromuz var çalışkan üretken senide aramızda gömek istiyoruz. Ne dersin.
Lavezzi: Hocam ben gelmek isterim ama o takımda biliyorsunuz çok iyi forvetler var kadroya giremeyeceksem niye geleyim.
Sinan Eren: Sen onları dert etme sen çalış çabala zaten kadroya girersin. Kontratta ise istediğin kolaylıklar sağlanacak.
Lavezzi: Tamam o zaman bende Atletico forması giymeyi çok isterim.

Aynı gün saat 19:00
Yer: Floransa da bir Dağ evi.

Sinan Eren: Vargas seni kadroda görmek istiyoruz demin buradan önce Lavezzi ile de anlaştık idalı bir kadro kuruyoruz seni hem ön liberoda hemde defansın solunda oynatmak istiyoruz.
Vargas: Ben gelmek isterim ancak klübüm ve ailem in kararı çok önemli.
Sinan Eren: Tamam sen aileni ikna et bende klübünle görüşeyim.

Sinan Eren:Merhaba ben Atletico Madrid teknik direktörü Sinan Eren
Della Vella: Buyrun Sinan Bey
Sinan Eren: Biz sizin oyuncunuz Vargas la ilgileniyoruz. Ne kadar bonservis bedeli istiyorsunuz.
Della Vella: Satmayı düşünmüyoruz.
Sinan Eren: Satın be
Della Vella: Satmam
Sinan Eren: Sat Sat
Della Vella: Satmıyorum kardeşim.

Pattttt!!!!!!!!

Vargas: Efendim ben ailemi ikna edemedim.

Sinan Eren:Bende patronunu ikna edemedim ne kadar inatçı bi adam ya.

Saat: 00:11
Yer:La Coruna

Sinan Eren: Daha önceden konuşmuştuk seninle kararsızım diyordun biz yinede klübünle anlaştık. Eğer sende olur gelirim dersen yarın akşam seni bizimle birlikte Madride götüreceğiz.
Filipe: Kadroda yer bulabilecek miyim?
Sinan Eren: Orasını sen merak etme. Sol kanatta sıkıtı yaşıyoruz zaten. Kontratı en yakın zamanda sözleşmeyi imzalarız.
Filipe:Tamam hocam. Yarın Akşam görüşürüz.

Atletico Madrid de 2 Transfer Birden

Atletico Madrid resmi web sitesinden açıkladığı habere göre Deportivoda oynayan Filipe ve Napolide oynayan Ezequel Lavezzi ile her konuda anlaşıldığı ve sözleşmenin imzalandığı duyuruldu.

Alınan bilgilere göre Atletico Filipe için 3.6 M Sterlin Lavezzi için ise 4.1 M sterlin verdi.

ATHA