-
27.Haziran.2009, 05:53
Hamit Altıntop Adım Adım Galatasaray'a

Fenerbahçe'ye şampiyonluğu kaptıran Galatasaray gelecek sezon işini şansa bırakmak istemiyor. Bu doğrultuda transfer çalışmalarını son sürat sürdüren Galatasaray'da bugün akşam saatlerinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Hamit Altıntop'un menajeri Radyospor'a yaptığı açıklamada "Galatasaray Hamit konusunda çok ciddi. Hamit Almanya'da kalmak istiyor ama Galatasaray'ın teklifi oldukça iyi ve bu konuda çok istekli davranıyorlar. Bir iki gün içinde bu transfer netlik kazanır." dedi. Haldun Üstünel bonservis sorununu çözmek için özel uçakla Münih'e uçtu. Bayern kulübü yetkilileri ile bir görüşme yapan Haldun Üstünel'in, transferde büyük mesafe katettiği öğrenildi. Hamit'e de yıllık 3.5 milyon Euro teklif eden Galatasaray'ın bu transferi bitirmesi an meselesi.
MİNİ YORUM: EGEMEN IŞIK
Hamit Altıntop şüphesiz çok değerli bir futbolcu. Galatasaray geçen yıl kaçan şampiyonluğu telafi etmek adına bu yıl ciddi girişimlerde bulunuyor transfer konusunda. Ben Hamit transferinde Galatasaray'ın çok istekli olduğunu biliyorum ve bu transferin gerçekleşmesi durumunda Hamit'in Galatasaray'a çok ciddi katkı yapacağını düşünüyorum.
ÖZEL HABER / EGEMEN IŞIK
Mesaj Yetkileri