-
27.Haziran.2009, 19:42
Daniel Güiza: "Kaptan bana gereken değeri vermedi."

İngiltere'nin Sunderland takımına transfer olan Daniel Güiza, geçen sezon Fenerbahçe'de sakatlıklardan dolayı fazla şans bulamamaktan yakındı ve Muhammed Kaptan'ın kendisine gereken değeri vermediğini iddia etti. Uyum sürecini çabuk atlatamadığını söyleyen İspanyol golcü, "Bana bir yıldız futbolcu gibi davranılmadı ve gereken değer verilmedi. Semih'e benden çok daha fazla değer verildi. Kaptan'ın şampiyonlukta payının ne kadar fazla olduğu inkar edilemez ama yıldız futbolcularla iletişimi çok zayıf." dedi. Gelecek yıl Sunderland'de çok iyi bir sezon geçirmeyi ve İngiltere'de gol kralı olmayı hedeflediğini söyleyen Daniel Güiza, Fenerbahçe'nin İspanyol futbolcu Alberto Zapater ile ilgilendiğini de iddia etti. İspanyol futbolcu, "Zapater geçtiğimiz hafta beni aradı ve Fenerbahçe hakkında benden bilgi istedi. Ben Fenerbahçe'nin çok büyük bir kulüp olduğunu, İstanbul'un da muhteşem bir şehir olduğunu söyledim. Sanıyorum ki Fenerbahçe Zapater ile ilgileniyor. Bana göre Zapater Fenerbahçe orta sahası için inanılmaz bir transfer olur. İspanya La Liga'da çok iyi işler yapmış bir orta saha oyuncusu, hem defansif hem ofansif yönü kuvvetli, Diarra'dan çok daha başarılı olacağını düşünüyorum." diyerek Zapater konusu ile ilgili görüşlerini açıkladı.
ÖZEL RÖPORTAJ / EGEMEN IŞIK
Mesaj Yetkileri