Teşekkürler arkadaşlar, o zaman sonuçlara devam, Manchester maçı da şimdiki bölümde;
Lig Kupası 4.Tur
Rakibimiz Liverpool oldu. Kaleyi bulan tek şutumuzu oyuna sonradan giren ve bu tek şutu gol yapan Parrott attı. Maç uzatmalara gitti ve 120 dakikanın ardından sahadan boynu bükük ayrılan taraf olduk.
Premier Lig 13.Hafta
Ligdeki ilk deplasman galibiyetimiz. Kötü oynasak da kazanabildik deplasmanda. Bu galibiyet çok önemliydi.
Premier Lig 14.Hafta
İçeride kazanıyoruz. Takımı buralara getiren 2 önemli oyuncumuzdan geldi goller.
Premier Lig 15.Hafta
Çok üstün oynadığımız maçta 1 puanı zor kurtardık. Bir penaltı kaçırdığımız maçta beraberlik golümüz 90+1’de Kinsella’dan geldi. Kendisini sezon başında kiralık göndermek üzereydim, gitmek istemeyince takımda kaldı, şimdi birçok maçta bizi kurtaran isim oluyor.
Premier Lig 16.Hafta
Ve heyecanla tüm taraftarımızın beklediği maç. Tüm büyük maçları evimizde oynadık, ikinci yarı işimiz çok zor olacak. Ama bu maçlarda da rakiplerimize kolay lokma olmadığımızı gösterdik. Bizi küçümseyen Manchester’i sahadan boynu bükük gönderdik.
Maçta çok heyecanlıydım, erken gol yemek en büyük korkumdu ama gol yemeden atlattık ilk dakikaları. İlk devre boyunca defansımızın ve forvetimizin en önemli iki ismi, hafif sakatlıkla oynadılar. Devre arasında oyuna devam edebileceklerini söyleseler de, ben gelecek maçları da düşünerek onları oyundan aldım. Sakatlığı geçen Adebayor ve Wint onların yerine, takımın kurtarıcı olan Palsson da geçen maçın yıldızı Kinsella’nın yerine oyuna girdi.
Dakikalar ilerledikçe maçın 0-0 bitmesi için dua ederken 75. dakikada Mantyla kornerden gelen topu iyi takip etti ve arka direğe yaptığı sürpriz koşu ile vurduğu mükemmel kafayla golü attı. Golden 3 dakika sonra, tribünler çıldırmış, Mantyla ismini haykırırken Dani Alves’in kullandığı taçta topu alan Parrott penaltı noktası üzerinde boşta olan Townsend’i çok iyi gördü ve ayağına topu gönderdi. Townsend için artık sadece topa dokunmak kalmıştı ve o da bunu yaptı.
3 dakikada skor 2-0 olmuştu. Taraftar rüyada olduğunu düşünürken oyuna başlayan Manchester kalemize yüklenme başladı, defansın kaptığı topu alan Alves, Manhester defansının arkasına koşu yapan Parrott’u çok iyi gördü ve topla buluşan Parrott, topu biraz sürdükten sonra, ceza sahasına girmeden şutunu attı ve topu ağlarla buluşturdu. Daha Townsend’in golüne inanamayan taraftar bu gole hiç inanamadı.
3 oyuncu değişikliğini de yapmıştık ve Helen sakatlık geçirdi, son 10 dakikayı 10 kişi oynadık ama Manchester’da bize gol atacak takat kalmamıştı. Ve taraftarımıza bir müthiş zafer daha yaşattık.
![]()