Sürekli alt liglerde oynayan biri olarak yazdıklarına tamamen katılıyorum.Özellikle transfer konusunda.Belki de alt liglerde oynamanın en zevkli yanı transferler.Bir sürü serbest oyuncu var,bir coğu takıma geliyor zaten.Birde parent kulüpler yardımıyla kiralanan oyuncular kesinlikle etkili.Ben genelde Yozgat ile oynuyorum.Gençlerbirliği'nin pilot takımı oldum mesela,takımımdaki sol açık eksiğini Ferhat'ı göndererek kapattılar sağolsunlar

Katıldığım diğer nokta,bütçe.Biliyorsunuzki yönetim size bir maaş bütçesi veriyor.Bu bütçeyi aşmadığım sürece alabildiğim kadar adam alıyorum.Sakatlıklar çok can yakıcı olabiliyor çünkü.

Oyuncu satamama dezavantajını bende yenemeyenlerdenim maalesef.1K'ya zar zor satabiliyorum oyuncuyu o da eğer orta seviye bir oyuncuysa.

Benimde sizlere tavsiyem,bütçenizi artırmak için,hazırlık maçları düzenleyin.Kendinizden büyük takımlarla evinizde oynayacağınız hazırlık maçları size gelir getirecektir.Bu da hiç yoktan belimizi doğrultmamıza yardımcı olacaktır diye düşünüyorum.Ayrıca maaş bütçesini göz önüne alarak,takımdaki personele bakın,gereksiz gördüğünüz personeli yollayın.Boşa para akmasın.

Bende baya uzattım sanırım.Nese alt liglerde oynayan tüm arkadaşlara başarılar