1 ile 30 arası toplam 133 sonuç

Konu: La Liga Hiç Bitmesin...!! Bu sefer mabet Vicente Calderon

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

DÜNYA KUPASI MAÇLARI

Yarı Final de Rakip : İsviçre

Hero maça çıkarken sakin görünüyordu fakat TÜRK olduğu için isviçre ile yarım kalan bir hesap vardı ve bunu fildişi sahilleri ilede kapatabilirdi..! Maça üstünde TÜRK BAYRAĞI amblemli bir takım ile çıkan HERO sanki Türkiye Milli Takımının başındaymış gibi hissediyordu.!

FİNALDE RAKİP : ARJANTİN

Basında çıkan haberlere göre HERO maçtan önce Agüero yu aradı..!

HERO : Napıyosun sergio nasıl gidiyo ?
    Agüero : Ne olsun be hocam işte sizin maça hazırlanıyorum öğrettiğiniz gibi konsantre oluyorum Neden aramıştınız?
    HERO : Hiç ya neden olcak seni kontrol ediyim dedim bakalım düzgün hazırlanıyormusun diye
    Agüero : Hocam bırakın bu ayakları hadi hayırdır ne var
    HERO : Ya bugün pek gol atmasan dicektim gününde değilmişsin gibi davransan olmaz mı ?
    Agüero :Hocam biz profesyoneliz bizde olmaz öyle şey . Çıkarım sahaya atarım golümü Babam olsa tanımam
    HERO: Aferin hep böyle ol seni sınamak için söyledim . Kim olursa olsun karşında sen profesyonelsin hadi koçum iy şanslar .

2010 DÜNYA KUPASI FİNALİ

FİLDİŞİ SAHİLLERİ - ARJANTİN

Maçın değerlendirmesi : Kısa bir değerlendirme yapacak olursak takım ilk yarı kötü oynadı hatta 4.6 gibi ortalamayla bitirenler bile oldu . Fakat 2. yarıda biz oynadık onlar izledi resmen Çok kaliteli forvetlerinin olması bizimde berbat kalecimiz olması tabiki kolay golleri getirdi. Onların kalecisini çok beğendim her türlü topu tuttu helal olsun

Önümüzdeki maçlara bakacaz artık yapcak bişey yok

ARKADAŞLAR SON ZAMANLARDA KARİYERLERDEKİ EN BÜYÜK YILDIZA İMZA ATTIRMIŞ BULUNUYORUM ..!!!!!!!!!

KENDİSİ 2-3 YORUM SONRA ARAMIZDA OLACAK

TAHMİNLERİ ALAYIM
    Last edited by Corpus : 29.Haziran.2009 at 03:45
    Football is simple,but Football Manager is not

Mesaj Yetkileri