DÜNYA KUPASI MAÇLARI
Yarı Final de Rakip : İsviçre
Hero maça çıkarken sakin görünüyordu fakat TÜRK olduğu için isviçre ile yarım kalan bir hesap vardı ve bunu fildişi sahilleri ilede kapatabilirdi..! Maça üstünde TÜRK BAYRAĞI amblemli bir takım ile çıkan HERO sanki Türkiye Milli Takımının başındaymış gibi hissediyordu.!
![]()
FİNALDE RAKİP : ARJANTİN
Basında çıkan haberlere göre HERO maçtan önce Agüero yu aradı..!
HERO : Napıyosun sergio nasıl gidiyo ?
Agüero : Ne olsun be hocam işte sizin maça hazırlanıyorumöğrettiğiniz gibi konsantre oluyorum
Neden aramıştınız?
HERO : Hiç ya neden olcak seni kontrol ediyim dedim bakalım düzgün hazırlanıyormusun diye
Agüero : Hocam bırakın bu ayakları hadi hayırdır ne var
HERO : Ya bugün pek gol atmasan dicektim gününde değilmişsin gibi davransan olmaz mı ?
Agüero :Hocam biz profesyoneliz bizde olmaz öyle şey . Çıkarım sahaya atarım golümü Babam olsa tanımam
HERO: Aferin hep böyle ol seni sınamak için söyledim. Kim olursa olsun karşında sen profesyonelsin hadi koçum iy şanslar .
2010 DÜNYA KUPASI FİNALİ
FİLDİŞİ SAHİLLERİ - ARJANTİN
![]()
Maçın değerlendirmesi : Kısa bir değerlendirme yapacak olursak takım ilk yarı kötü oynadı hatta 4.6 gibi ortalamayla bitirenler bile oldu . Fakat 2. yarıda biz oynadık onlar izledi resmenÇok kaliteli forvetlerinin olması bizimde berbat kalecimiz olması tabiki kolay golleri getirdi. Onların kalecisini çok beğendim her türlü topu tuttu helal olsun
Önümüzdeki maçlara bakacaz artık yapcak bişey yok
ARKADAŞLAR SON ZAMANLARDA KARİYERLERDEKİ EN BÜYÜK YILDIZA İMZA ATTIRMIŞ BULUNUYORUM ..!!!!!!!!!
KENDİSİ 2-3 YORUM SONRA ARAMIZDA OLACAK
TAHMİNLERİ ALAYIM

öğrettiğiniz gibi konsantre oluyorum