Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sezon sonu ne yapayım?

Voters
108. You may not vote on this poll
  • AFC Wimbledon ile kupalara devam

11 10.19%
  • Büyük takımın başına geç

4 3.70%
  • 2024'de büyüklüğü kalmamış, günümüzün büyüklerini tekrar büyük yap

40 37.04%
  • En başa dön, amatörden bir takım al

16 14.81%
  • Türkiye Süper Ligi'nden bir takım al

10 9.26%
  • Türkiye 1.Lig'inden bir takım al

8 7.41%
  • Kulüp takımı çalıştırma, Brezilya ile devam et

3 2.78%
  • Kariyeri bitir

16 14.81%
Sayfa 15 / 34 İlkİlk ... 5131415161725 ... SonSon
421 ile 450 arası toplam 995 sonuç

Konu: Sir Yuvada "10 Sezon 10 Şampiyonluk" [18.Sezon]

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Keita geçmişten beri çok istediğim bir oyuncuydu, 4 peşin, 6 milyonu taksitle zaten.

Alves'i elbette memnuniyetle karşıladılar. Böyle bir yıldızın bedavaya alınmasından ötürü teşekkür ettiler. İnşallah 20'li yaşlardayken de bu tür yıldızları alabilecek seviyeye geliriz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Premier Lig 1.Hafta

İlk maçımızda oyuncularım çok heyecanlıydı. Blackburn deplasmanından 1 puanla dönerek iyi bir başlangıç yaptığımızı düşünüyorum.

Premier Lig 2.Hafta

İkinci maçımız da deplasmandaydı. Bu maçtan puan çıkaramadık. Deplasman maçları bizim için sıkıntılı geçecek gibi.

Lig Kupası 2.Tur

İlk galibiyetimizi deplasmanda kupa maçında aldık. Sezona 3 deplasman ile başlamak gerçekten kötüymüş.

Premier Lig 3.Hafta

Kupa maçından dolayı Alves çok yorulmuştu bu nedenle Arsenal maçında forma vermedim. Taraftarımızla Premier Lig’de ilk buluştuğumuz maçı kazanmak isterdik olmadı.

Premier Lig 4.Hafta

Ve ligde ilk galibiyetimizi aldık. Townsend’in orta sahayı organize ettiği maçta tek golümüzü yeni transferimiz Barrere kaydetti.

Premier Lig 5.Hafta

Yine bir deplasman, kötüydük ama şansımız olsa maçı beraberlikle bitirebilirdik. İkinci yarı oyuna giren Alves ise farkını gösterdi.
    Last edited by Sekopej : 28.Haziran.2009 at 03:02
    "YÜCE ATATÜRK"

sakary Ali Misafir

Arsenal maçı ile Crstal Palace maçlarının yorumları karışmış ama anlaşılıyor

Lige iyi denilebilecek bir başlangıç devamını bekliyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tamam düzeltiyorum, sinirlendim tam eklerken, ondan karıştı herhalde.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Lig Kupası 3.Tur

Güzel bir oyunun ardından kaptanımızın tek golüyle turu geçen taraf olduk.

Premier Lig 6.Hafta

Taraftarımızın önünde bir galibiyet daha aldık. Adebayor da Wimbledon forması altında ilk golünü bu maçta kaydetti.

Premier Lig 7.Hafta

Ve büyük bir zafer daha taraftarımızın önünde. Oyuna hızlı başladık ve goller arka arkaya geldi, ilk devre sona erdiğinde 3-1 öndeydik. İkinci devrenin başında rakibin 10 kişi kalmasıyla da maçı garantiye alıp oynadık. Townsend sadece 45 dakika oynamış olmasına rağmen maçın adamı olmayı hak etti.

Premier Lig 8.Hafta

Futbolcularımız sanırım havalandı. Geçen maçın Townsend’in 4.9 puan alması bunun bir göstergesi.

Premier Lig 9.Hafta

Deplasmanlarda kötüyüz, 1 puana seviniyorum. Defansımızın uyumu ve iyi oyunu beni mutlu etti ayrıca.

Premier Lig 10.Hafta

Bir büyük maçta tecrübesizliğimize kurban olduk diyebilirim. Maça çok iyi başladık, Chelsea’ya 45 dakika top göstermedik ama ikinci 45 dakikada Chelsea büyüklüğünü gösterdi ve galibiyete ulaştı. İlk devre sona erdiğinde istatistikler ortada.

Premier Lig 11.Hafta

Fikstürün zor dönemine geldik. Kötü bir geçirse de Liverpool her zaman Liverpool’dur ve deplasmanda kazanmak hiç de kolay değil, kaybettik.

Premier Lig 12.Hafta

Maça iyi başladık, 11. dakikada Kinsella’nın golüyle 1-0 öne de geçtik. Tottenham’ın toparlanması uzun sürmedi ve 7 dakika sonra eşitliği sağladılar. 27. dakikada ise penaltı kazandı Tottenham. Maçın kırılma anıydı ve penaltıyı kaçırdılar. Oyunda dengeyi sağlasak da Tottenham 2. devrenin başında öne geçmeyi başardı. 75. dakikadan eşitliği sağladık, ve Palsson büyüklüğünü gösterip 90+5’te rakip fileleri sarsarken taraftar çılgına dönmüştü ve bu büyük zaferi kutlamaya başlamıştı.
    "YÜCE ATATÜRK"

sakary Ali Misafir

kendi sahanda çok iyi sonuçlar almışsın düşmessin gibi herhalde

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Deplasman fobini yenersen çok büyük başarılar yakında

Beklediğimden çok daha iyi sonuçlar.Tebrik etmek isterim o kadroyla o rakibler...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bencede sonuçlar iyi o kadroya göre böyle devam =)

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Gayet iyi gidişat şu an.Manchester United ile ilk maç ne zaman ve deplasmanda mı
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Bence de gayet iyisin Serkan abi.Arkadaşların dediği gibi deplasman olayını çözersen Avrupa kupaları neden olmasın.

Çok iyi sonuçlar Serkan abi. Bu sene kümedeyiz

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Teşekkürler arkadaşlar, o zaman sonuçlara devam, Manchester maçı da şimdiki bölümde;

Lig Kupası 4.Tur

Rakibimiz Liverpool oldu. Kaleyi bulan tek şutumuzu oyuna sonradan giren ve bu tek şutu gol yapan Parrott attı. Maç uzatmalara gitti ve 120 dakikanın ardından sahadan boynu bükük ayrılan taraf olduk.

Premier Lig 13.Hafta

Ligdeki ilk deplasman galibiyetimiz. Kötü oynasak da kazanabildik deplasmanda. Bu galibiyet çok önemliydi.

Premier Lig 14.Hafta

İçeride kazanıyoruz. Takımı buralara getiren 2 önemli oyuncumuzdan geldi goller.

Premier Lig 15.Hafta

Çok üstün oynadığımız maçta 1 puanı zor kurtardık. Bir penaltı kaçırdığımız maçta beraberlik golümüz 90+1’de Kinsella’dan geldi. Kendisini sezon başında kiralık göndermek üzereydim, gitmek istemeyince takımda kaldı, şimdi birçok maçta bizi kurtaran isim oluyor.

Premier Lig 16.Hafta

Ve heyecanla tüm taraftarımızın beklediği maç. Tüm büyük maçları evimizde oynadık, ikinci yarı işimiz çok zor olacak. Ama bu maçlarda da rakiplerimize kolay lokma olmadığımızı gösterdik. Bizi küçümseyen Manchester’i sahadan boynu bükük gönderdik.

Maçta çok heyecanlıydım, erken gol yemek en büyük korkumdu ama gol yemeden atlattık ilk dakikaları. İlk devre boyunca defansımızın ve forvetimizin en önemli iki ismi, hafif sakatlıkla oynadılar. Devre arasında oyuna devam edebileceklerini söyleseler de, ben gelecek maçları da düşünerek onları oyundan aldım. Sakatlığı geçen Adebayor ve Wint onların yerine, takımın kurtarıcı olan Palsson da geçen maçın yıldızı Kinsella’nın yerine oyuna girdi.

Dakikalar ilerledikçe maçın 0-0 bitmesi için dua ederken 75. dakikada Mantyla kornerden gelen topu iyi takip etti ve arka direğe yaptığı sürpriz koşu ile vurduğu mükemmel kafayla golü attı. Golden 3 dakika sonra, tribünler çıldırmış, Mantyla ismini haykırırken Dani Alves’in kullandığı taçta topu alan Parrott penaltı noktası üzerinde boşta olan Townsend’i çok iyi gördü ve ayağına topu gönderdi. Townsend için artık sadece topa dokunmak kalmıştı ve o da bunu yaptı.

3 dakikada skor 2-0 olmuştu. Taraftar rüyada olduğunu düşünürken oyuna başlayan Manchester kalemize yüklenme başladı, defansın kaptığı topu alan Alves, Manhester defansının arkasına koşu yapan Parrott’u çok iyi gördü ve topla buluşan Parrott, topu biraz sürdükten sonra, ceza sahasına girmeden şutunu attı ve topu ağlarla buluşturdu. Daha Townsend’in golüne inanamayan taraftar bu gole hiç inanamadı.

3 oyuncu değişikliğini de yapmıştık ve Helen sakatlık geçirdi, son 10 dakikayı 10 kişi oynadık ama Manchester’da bize gol atacak takat kalmamıştı. Ve taraftarımıza bir müthiş zafer daha yaşattık.

"YÜCE ATATÜRK"

Tebrik ederim abi Manchester'i çok fena yenmişsin.Başından beri takip ediyorum kariyerini senin sayende üye oldum Turksportal'a başarıların devamını diliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Teşekkür ederim, o zaman ilk devrenin son bölümünü de ekleyeyim;

Premier Lig 17.Hafta

Artık takımda bu adet oldu, bir önceki maçta yıldız olan oyuncu diğer maçta yatıyor. Öncelikle bu sorunu çözmem gerekiyor. Ligin dibindeki bu takımı da yenebilsek geçen maçın önemi çok daha fazla artacaktı ama olmadı. Kötü oyun ve kaybettik.

Premier Lig 18.Hafta

Bu deplasmandan da puan çıkarabileceğimizi sanmıyordum ama ikinci devre oyuna giren Palsson ve Houghton’un etkili oyunuyla son 13 dakikada bulduğumuz gollerle 1 puan almayı başardık. 2 golün asistini de kaptanımız Houghton yaptı.

Premier Lig 19.Hafta

Bu maçta orta sahamızın iyi olması sonuca gitmemizi sağladı. İçeride kazanıyor olmamız beni mutlu ediyor. Çünkü içeride kazanmaya devam ettikçe, küme düşmemiz imkansız.

PUAN DURUMU

Bir rüyadayız sanki. İlk maçlar tamamlandığında 28 puanla 7. sıradayız. Geçen 11 sezonu incelediğimde 40 puana ulaşan hiçbir takım küme düşmemiş. Bizim sezon başında koyduğumuz bu hedefe ulaşmak için de sadece 4 galibiyet kaldı. Eğer işler çok ters gitmezse kümede kaldık diyebilirim. Fazlasını şimdilik düşünmek istemiyorum.

Kadroda kalan oyuncularımdan hepsine şans vermek istedim. 3 oyuncumuzu hiç oynatamadım sadece, onlardan 2 tanesini de kiralık gönderebilirim. Bu şekilde tüm takımı kullanmak takım uyumunu da etkiledi. Başarıda şüphesiz bu uyumun da payı var.

Kiralık giden oyuncularımız da yeterince forma şansı buluyorlar. En öne çıkan Alan Taylor ki kendisi takımda kalsa direk oynayabilecek kapasiteye de sahip bir oyuncuydu. Fazla şans veremem diye kiralık gönderdim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Lige yeni çıkmış bir takıma göre çok iyi bir yerdesin bana göre.Avrupa Ligi'ne katılma şansın çok yüksek.

Gerçekten Müthiş Yerdesin Evindeki Maçlardan İkinci Yarıdada Fire Vermezsen Avrupa Bile Rüya Olmaktan Çıkar İlk Sezon İçin Müthiş Ötesi Başarı Takımın Uyumu Dediğin Gibi Çok Önemli
    Bu Arada Manu da 3 Oyuncuyu Tanıyorum Kadro Tanınmıyor Bile Bugünün Çocuğu Evans Sanırım 30 una Merdiven Dayadı
    Rooney ve Ronaldo 40 a Yaklaştı Galiba Manu'nun Regenleri Nasıl Acaba???

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Regenleri de iyi durumda, zaten kötü çıkması beklenemez. İyi olmayan mevkileri de transferlerle kapatıyorlar. Ama Arsenal daha iyi gibi duruyor, zaten kadroları gençti, oyun ilerledikçe bunun çok faydasını gördüler.

Aslında ligde kaldık gibi, FA Cup'a mı asılsam acaba diye düşünüyorum...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

ManU maçında destan yazmışsın abi .Ah birde msnye girsen .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Abi Ingilterede ilk 8 in avrupaya gittigini dusunursek cok iyi bir yersesin

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

kıraş damps hatası almadın mı sen daha yahu?

sakary Ali Misafir

Tebrikler Serkan abi çok iyi gidiyorsun..

Profini falan koyabilirmisin?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Teşekkürler arkadaşlar, oyunda çok garip şeyler olmaya başladı, vakit bulunca ekleyeceğim gelişmeleri.

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    kıraş damps hatası almadın mı sen daha yahu?
    Eğer bu mesajından sonra bu hatayı alırsam gözükme gözüme...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Abi takım değiştirmeyi düşünmüyor musun artık
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Serkan abi Coca Cola da bu kadar puan toplamak için çok zorluyorduk pek zorlanmadık sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Evet takım çok iyi gidiyor, son taktik çok iyi oturdu takıma.

Şu takımı avrupanın devi yapayım, başka bir amatör takımla yoluma devam edeceğim Umutcum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Yeni anket bekliyoruz
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Seni hiç kırar mıyım Umutcum, değiştir diyorsan değiştiririm.

Evet artık anketin ömrü doldu. 8+ seçeneğini işaretleyen 60 arkadaşıma teşekkürlerimi sunuyorum.

aaaaKKKKoooo, abel87, aliCHaN_FM, aykutuykan, beckship, BlacKSpiriT, burakaksoy90, CaD0, CalibreTR, cekochan, Coll, Corpus, crespo009, Deliyurek, Deniz, durukan, erb67, erda1995, erenkoca55, ergurulus, FenerBahceLi, ForCimbom, Forum Alemi, fthz, garydelgadov, görkemm, halo5, helboy_41, Hellbells, heyhatmertgs, jaguar, King_Theoden, LaigLeNoiR, Manager of sam, mangi, merty_fb, Mesajlar, MouteAkf, muratgs_735, Nedvedmania, Notts County96, Omer-faruk-14, Onur123, osman89, Pazzini_06, Pişekar, Prince2005, Repesa, RPalacio, satomato, senolchenko, sertanbaba, Sir FRD, skinclub, steal, Summit, thehell61, thekrocan, Wederson, welet1905

Ödülleri kısa zamanda verilecektir.

Ayrıca bana gönülden destek veren ve 1 seçeneği işaretleyen arkadaşlara da çok çok teşekkür ederim.

3842, ahmetemre23, AlieN, almlyf69ali55, ancar, Baris1905uA, batu21, canalkan34, Emirhan Cihad, gslianil58, nannar, Nerzhull, Osman_873, Rossoneri, SamTCyLaN, SiR ToMaSRoSiCkY1, souzafg, vandal59, verletzen, zzxczz
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Hocam Resmen Ödül Töreni Bu
    Bu arada. Biz Neden Ankete Oy VerenLeri Göremiyoruz Bizimde Hakkımız DegiLMi
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

gerçekten harika bir kariyer.6. ligten premier lige çıkabilmek değil sabretmek gerçekten çok zor.1 sene terfi edemeyince insanın hemen hevesi kaçıyor.sen devam ettiğin için büyük bir iş başarmışsın.başarılar

Sayfa 15 / 34 İlkİlk ... 5131415161725 ... SonSon

Mesaj Yetkileri