Sayfa 56 / 1204 İlkİlk ... 6465455565758661061565561056 ... SonSon
1,651 ile 1,680 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Default Adnan Sezgin'den Açıklama Geldi!..

Galatasaray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin, yeni sezon için anlaşılan Arjantinli kaleci Leo Franco'nun 1 Temmuzdan sonra İstanbul'a geleceğini açıkladı.

Sezgin'in Hollanda kampında GS TV'ye yaptığı açıklamalar kulübün internet sitesinde de yayınlandı. Sezgin, daha önce gizlice İstanbul'a getirdikleri ancak bugüne kadar kulüp tarafından resmi bir açıklama yapılmayan Leo Franco transferini doğruladı.

Hollanda'da kamp yapan takımın kafilesinde 33 futbolcu bulunduğu belirtilerek, kadro yapısıyla ilgili verebileceği bir tüyo olup olmadığı sorulan Sezgin, şunları kaydetti:

''Şimdi bunun dışında genç oyuncularımız da var, U-21 ve U-19'un maçları var. Dolayısıyla ayın 16'sında milli takım kampına gidecek oyuncularımız olabilir. Bunun dışında sakatlarımız var ve yeni katılacak olanlarımız var, mesela Nonda, Kewell ve Leo Franco ayın birinden sonra İstanbul'a gelecekler. Sağlık muayenesinden sonra da kampa dahil olacaklar.''

UEFA Kupası 2. Ön Eleme Turu'ndaki rakipleri FC Tobol'u izlemek için Kazakistan'a bir görevli gönderdiklerini bildiren Sezgin, ''Oynayacağımız takım Rus sınırına yakın bir yerde, İstanbul'dan altı buçuk saatte gidilen bir yer. Çok iyi koşullar olduğu söylenemez. Onların bir avantajı şu an ligde 11. maçlarını oynadılar. Bugün de maçları vardı. 4-1 galip gelmişler. Biz de bir arkadaşımızı izlemek için oraya gönderdik. En hazır bir şekilde rakibimizin karşısına çıkmak için her yöntemi kullanıyoruz'' ifadesini kullandı.

Maraton

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Haldun Üstünel ne yapar eder getirir görüştüğü oyuncularıHiç sıkmayın canınızı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

G.SARAY KAMPINA NEŞE HAKİM.. RİJKAARD İLK FIRÇASINI ATTI. FRANCO BEKLENİYOR.. TRANSFER GÖRÜŞMELERİ KALDIĞI YERDEN BAŞLIYOR..

Galataray muhteşem bir doğa tarihi bir atmosferde neşe içinde çalışmalarına başladı.. Cim Bom dörtlü turnuvaya tekrar dahil oldu.. Turkspor.net'in 2.5 ay önce açıkladığı ve 1 Temmuz'dan sonra gelecek dediği Leo Franco geliyor.. Rijkaard ilk fırçasını attı. Adnan Sezgin önemli açıklamalar yaptı. Yarın transfer görüşmeleri başlıyor.. İŞte TURKSPOR.NET FARKI İLE DETAYLAR..

Galatasaray muhteşem bir kamp dönemi yaşıyor.. Hem doğal güzellik hem de tarihi atmosferde , Rijkaard yönetiminde çalışan sarı kırmızılılar da moraller yükseliyor..

Kampla birlikte yeniden turnuvaya katılacağı açıklanan G.Saray'da sıkıntılı geçen günlerden sonra herşey planlandığı gibi eski haline döndü..

RİJKAARD İLK FIRÇASINI ATTI.
    Bugün iki idmanı da basına kapalı gerçekleştiren G.Saray'da Hollandali Teknik adam daha ilk günden kendi oyun mantalitesini yerleştirebilmek için çabukluk ve tekpas oyun idmanı yaptırdı. Turkspor.net istihbarak kaynaklarının bildirdiğine göre bugün basına kapalı yapılan idmanda Rijkaard'ın ayağında top tutan ve yavaş oynayan futbolcuları uyardı. Ancak bu uyarıya rağmen istediği tempoyu yakalayamayan Hollandalı teknik adam bütün takımı toplayarak "Ayağınızda top tutarsanız, hem tempoyu düşürürsünüz, hem de yorulursunuz.. Önemli olan topu koşturmak.. Hızlı oynamak ve topun bizde olmasını sağlamak.. Sizden istediğim bu. Bu konuda bir daha ikaz etmeyeceğim" dedi.

ADNAN SEZGİN RESMEN AÇIKLADI.. LEO FRANCO 1 TEMMUZ'DAN SONRA GELİYOR..
    Türkiye'de ilk kez Turkspor.net 'in 2.5 ay önce duyurduğu Leo Franco haberini , Adnan Sezgin 1.5 ay önce gayri resmi olarak doğrulamıştı. Yalan ve Sazan medyası buna rağmen Leo Franco'yu elli tane takıma yolladılar ve G.Saray'a yeni yeni kaleciler bulup getirdiler.. Daha çok çoluk çocuğun dış kaynaklı diyerek verdikleri haberlerde Leo FRanco'nun G.Saray'a gelmeyeceği defalarca yazılmıştı.. Ancak Adnan Sezgin Resmen açıkladı.. Sezgin resmi sitede de yayınlanan açıklamasında şunları söyledi..

Adnan Sezgin: Leo Franco 1 Temmuz’dan Sonra İstanbul’da

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Hollanda kampında Galatasaray TV'ye özel açıklamalarda bulundu.

Öncelikle yeni sezonla ilgili düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum.

Bilindiği gibi bu sezonu erken açmak zorundaydık ama bunu yaparken de Haziran ayının içinde milli maçlar nedeniyle maç oynamış arkadaşlar vardı. Bir de sakatlar vardı. Dolayısıyla üç gruba yönelik planlama yapmak zorunda kaldık. Sezonu 22'sinde açtık. 27'sinde de planlandığı üzere buraya geldik. İlk antrenmanımıza çıktık. Ayağımız uğurlu geldi. Yağmurla birlikte indik. Herşeyden çok memnunuz. Gerek otel gerek sahalar çok iyi. Tam istediğimiz gibi umarım iyi bir çalışma dönemi geçiririz. Bu senenin diğer yıllardan farkı çok erken bir UEFA müsabakası oynayacak olmamız. 11 Temmuz’a kadar burada kalıp Türkiye'ye döneceğiz. İlk maçımıza hazır bir şekilde çıkmak istiyoruz. Zaten ondan önce hiç bir resmi maç oynayamayacağımız için 4 tane hazırlık müsabakası organize ettik. Mümkün olduğunca takımı maç seviyesine çıkarmak lazım. Bu hazırlık müsabakalarının da bu yönde katkısı olacağına inanıyorum.

Galatasaray Zayton Kupası'na katılıyor ve ilk maçı 1 Temmuz’da...

Daha kuvvetli takımlara doğru planlama yaptık. Bu turnuvada da en son maçı Bayer Leverkusen'e karşı oynayacağız. Ondan sonra Türkiye'ye döneceğiz. Zaten 15 Temmuz’da erken saatlerde Kazakistan'a doğru hareket edeceğiz.

İklim koşullarının böyle olması çok güzel bir çalışma şartı sunacak.

Çok daha iyi olacak, biliyorsunuz İstanbul'da geldiğimiz gün 35-37 dereceye yükselmiş bir sıcaklık vardı. Futbolcuların antrenman yaparken yaşadıkları güçlükleri biliyoruz. Burası çok daha iyi bir ortam diye düşünüyorum.

Kafilede 33 futbolcu var. Paf takımdan gelenler var. Yeni transferler var. Galatasaray TV seyircilerine kadro yapısı ile ilgili söylebileceğiniz bir tüyo var mı?

Şimdi genç oyuncularımız da var bunun dışında U-21 ve U-19'un maçları var. Dolayısıyla ayın 16'sında milli takım kampına gidecek oyuncularımız olabilir. Bunun dışında sakatlarımız var ve yeni katılacak olanlarımız var mesela Nonda, Kewell ve Leo Franco ayın birinden sonra İstanbul'a gelecekler. Sağlık muayenesinden sonra da kampa dahil olacaklar.

Son olarak Kazakistan'a dönmek istiyorum. Çünkü siz gittiniz.

Daha önce gitmiştim ama bu oynayacağımız takım Rus sınırına yakın bir yerde, İstanbul'dan altı buçuk saatte gidilen bir yer. Çok iyi koşullar olduğu söylenemez. Onların bir avantajı şu an ligde 11. maçlarını oynadılar. Bugün de maçları vardı. 4-1 galip gelmişler. Biz de bir arkadaşımızı izlemek için oraya gönderdik. Her yöntemi kullanıyoruz. En hazır bir şekilde rakibimizin karşısına çıkmak için.

TRANSFER GÖRÜŞMELERİ BAŞLIYOR..
    Turkspor.net Galatasaray'da sıkıntı geçen dönemi sizlere aktarmış bu sıkıntıların takımın kampa yerleşmesi ve hazırlık maçı yapılacak takımların bulunması ile sona ereceğini bildirmişti..
    Bütün mesaisini kampın sağlıklı bir şekilde başlaması ve hazırlık maçı yapılacak takımların bulunmasına ayıran yönetim, yeniden turnuvaya katılmayı da hallederek, sıkıntıları sona erdirdi..
    Bu dönemde ASLA VE ASLA tek bir transfer görüşmesi yapmayan futbolun patronları yarın kaldıkları yerden devam edecek..

Turkspor.net'in ısrarla son 5 günde sadece İSviçre de menajerlerle görüşülen ancak olumsuz sonuçlanan bir iki görüşmeden başka hiç bir görüşme yapılmadı haberlerine rağmen, YALAN MEDYASI bu arada en az 10 yeni isme Sarı Kırmızılı forma giydirdiler..

Beş gündür resmi tek bir transfer görüşmesi yapmayan, sadece mutlu ve huzurlu bir kamp ortamı sağlamak için çalışılan G.Saray'da yarından itibaren transfer görüşmeleri tekrar başlıyor..

HAFTA SONUNA DOĞRU BİR YA DA İKİ İSİM KESİNLEŞEBİLİR
    turkspor.net istihbarat kaynaklarının verdiği habere göre, hafta başından itibaren önemli görüşmelerin yapılmaya başlanacağı Perşembe ya da Cuma günü en az bir transferin açıklanması bekleniyor..

turkspor.net özel..

----------------------------------------------------------------------

Kaynak vermeme gerek yok herhalde yeterince kaynak var zaten
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Haberde 30 kere isimlerini yazmışlar hiç sevmiyom bu turkspor.net'i

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Owen bombası

Eurosport, dün Galatasaray'ın Owen'la anlaşmak üzere olduğu haberini geçti. Üstünel de ismini vermediği iki isimle el sıkıştıklarını açıkladı.

Dünyaca ünlü spor kanalı Eurosport Galatasaraylılar'ı heyecanlandıracak bir haber geçti: "Owen Galatasaray yolunca..." İngiliz futbolcuyla sarı kırmızılı takımın arasındaki dirsek teması yaklaşık iki aydan beri bilinen bir meseleydi. Ancak bittiğine dair henüz bir ipucu yoktu. Eurosport tarafından geçilen bir açıklamayla gözler yönetime çevirildi. Sarı kırmızılılar, Newcastle'ın ünlü forveti Owen'ın transferi konusundan net açıklama yapmaktan kaçınırken, yönetici Haldun Üstünel, biri stoper biri de forvet olmak üzere iki yabancıyla işi bitirdiklerini ancak isimlerin "şimdilik" açıklanmayacağını söyledi.

Üstünel, iki futbolcunun da en geç cuma gününe kadar Hollanda kampına yetiştirileceğini açıkladı. Üstünel, "anlaştık" dediği iki futbolcuyla ilgili şu yorumda bulundu: "Bu iki isimle görüşmelerimiz çok uzun süreden beri devam ediyor. Artık neticeye vardık sayılır. Ama bunu sağlayana kadar ikisinin de sülalesiyle uğraştık. Ailesinden biri kabul etse diğeri etmiyordu. Bütün parçaları bir araya getirmek hiç de kolay olmadı..."

Kaynak: Gazete Habertürk

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Owen müzmin sakat değil mi geLmesi yararLı oLmayabiLir ama bi kewell vakası daha yaşanıcaksa buyursun geLsin...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

turkspor.net özel..
    Bunlar kendilerini ne sanıyorlar acaba. Bir de kesin konuşmuşlar. Daha 3 gün önce bir sol açık oyuncuyla görüşme yapıldı. Yalan medyasıymış.Başında da bunlar var herhalde

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Bu ortasaha ve forvet oyuncusu kim olabilir acaba?

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Owen'ın gelmesini istemem açıkçası ne yapacağı belli olmayan bir oyuncu gelir 3-4 ay sakatlanabilir..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Owen'ı bende sakat biliyordum; fakat son 2 sezonda oynadıgı mac sayısına baktım ezbere konuşuyormuşum. 07/08 sezonu EPL de 29 maça çıkmış 11 gol atmış. Bu 29 macta toplam 2182dakika oynamış. Toplam kaç maç tam 90 dakika oynamış diye böldüğümde de 24 maç ediyo.
    08/09 sezonu da 28 maça çıkmış, 8 gol atmış ligde. 1902dakika sahada kalmış.
    Yani son 2 sezon ligde 59 maça çıkmış, 4084 dakika sahada kalmış. 19 da gol atmış. Sakatlıktan yana pek problemi kalmamış sanırım.

Bizim için önemli olan Owen bizim aradığımız oyuncu mu? Bence degil. Bizim ihtiyacımız olan 3lü forvetin sag tarafında oynayacak, Besiktastaki Holosko tipi bir forvet. Yinede böyle bir transfer görüşmesi var ve Rijkaard buna onay vermişse O daha iyi bilir, kendisine güvenim sonsuz. Ben inanmıyorum ama Owen haberlerine.

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Bu ortasaha ve forvet oyuncusu kim olabilir acaba?
    İsimlerin aslında benim için çok da önemi yok Gökayım. Geçen sene kaçırdıkları bizi diğer tüm takımlardan farklı kılan, Galatasaray Ruhunu geri getirsinler ve uzun süreli de bir kontrat yapsınlar yeter

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Babel'den hala ses yok. Aslında en az Babel kadar yetenkli bir isim vardı gündemimizde 2 hafta önceye kadar, Rijkaard'ın önerdiği bir isim söylentilere göre: Eljero Elia.

Twente'de oynuyor. Henüz 21 yaşında ve müthiş bir tekniğe sahip. Çok hızlı adam eksiltebiliyor, milimetrik paslar atıp arkadaşlarını gol pozisyonuna soktuğu gibi kendi de gol pozisyonu üretiyor, dayanıklı, çevik. Oynadığı bölgeler ise sol ve sağ kanat ile forvet arkası.

İsteyen arkadaşlar YouTube'dan videolarına bakabilir. Babel olmazsa bu çocuğu almalıyız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Owen'ı bende sakat biliyordum; fakat son 2 sezonda oynadıgı mac sayısına baktım ezbere konuşuyormuşum. 07/08 sezonu EPL de 29 maça çıkmış 11 gol atmış. Bu 29 macta toplam 2182dakika oynamış. Toplam kaç maç tam 90 dakika oynamış diye böldüğümde de 24 maç ediyo.
    08/09 sezonu da 28 maça çıkmış, 8 gol atmış ligde. 1902dakika sahada kalmış.
    Yani son 2 sezon ligde 59 maça çıkmış, 4084 dakika sahada kalmış. 19 da gol atmış. Sakatlıktan yana pek problemi kalmamış sanırım.

Bizim için önemli olan Owen bizim aradığımız oyuncu mu? Bence degil. Bizim ihtiyacımız olan 3lü forvetin sag tarafında oynayacak, Besiktastaki Holosko tipi bir forvet. Yinede böyle bir transfer görüşmesi var ve Rijkaard buna onay vermişse O daha iyi bilir, kendisine güvenim sonsuz. Ben inanmıyorum ama Owen haberlerine.
    Aslında Owen'ı en uçta kullanıp, Baros'u sağ veya sol tarafta kullanabilir Rijkaard. Top sürme yeteneğini geçen sezon gördük. Süratli hızlı top ayağına çok yakışıyor adam geçme yeteneğide var Baros'un.

Owen müzmin sakat felan değil.Galatasaraya çok yararlı olacaktır.Hem prestij açısından hemde oyunuyla.Gelirse müthiş transfer olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    İsimlerin aslında benim için çok da önemi yok Gökayım. Geçen sene kaçırdıkları bizi diğer tüm takımlardan farklı kılan, Galatasaray Ruhunu geri getirsinler ve uzun süreli de bir kontrat yapsınlar yeter
    Ey ruh, geldiysen 3 kere vur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Ey ruh, geldiysen 3 kere vur
    Allah iyiliğini versin

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Artık bir transfer yapsak iyi olacak diger takımlar Nihatları Özerleri götürürken biz hala Beşiktaş'ın serbest bıraktıgı Gökhan Zan ile yetiniyoruz. Gökhan Zan'dan da bişey beklemek yersiz müzmin sakat işte Owen'ı beyenmiyoruz Gökhan Zan'a sesimiz çıkmıyo neden acaba ?

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Arjantinli kaleci Leo Franco, Galatasaray´ı seçme nedenlerini açıkladı.

Arjantinli kaleci Leo Franco, Galatasaray’ı seçme nedenini "Avrupalılığı ve teknik direktör Rijkaard" olarak gösterdi.

İspanya’nın El Mundo Deportivo gazetesinde bugün yayımlanan demecinde Leo Franco, Galatasaray’ın Porto ve Barcelona’dan sonra Şampiyonlar Ligi’ne en fazla katılan kulüplerden biri olduğunu ve İstanbul’a gitmesinde bunun büyük etkisi bulunduğunu kaydetti. Galatasaray’ı seçmesindeki ikinci nedeni Frank Rijkaard olarak açıklayan Arjantinli kaleci, "Onun bulunması kararımda önemli oldu. Şampiyonlar Ligi kupasını kaldıran bir teknik direktör ve Galatasaray’ın projesinin ciddiliğine ve büyüklüğüne inanarak imza atmış biri. İstanbul’dayken onunla görüşüp, konuşma fırsatım oldu" dedi.

"Galatasaray’ın sadece Şampiyonlar Ligi’ne katılma hedefi olan bir takım olduğunu sanıyordum" diyen 32 yaşındaki Franco, "Ama bana bunun yetmeyeceğini, lig ve kupayı kazanmak gerektiğini söylediler. Her kupayı kazanmak gerekiyor ve bu tabii ki dikkat çekip, sizi motive ediyor. İçimdeki ateşi Galatasaray’da söndürebilirim, kupalar istiyorum" açıklamasında bulundu.

Kariyerinin son 10 yılını İspanya’da geçiren Leo Franco, 301 maç ile İspanyol liginde en fazla oynayan yabancı kaleci unvanını elinde bulunduruyor.

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by Pazzini_06 View Post

Kariyerinin son 10 yılını İspanya’da geçiren Leo Franco, 301 maç ile İspanyol liginde en fazla oynayan yabancı kaleci unvanını elinde bulunduruyor.[/B]

Şu kısım çok önemli. Hala Leo Franco'dan şüphesi bulunan Galatasaray'lı arkadaşlarımız burayı tekrar tekrar okusunlar. Oynadığı takımlar da asansör takımlar değil. Mallorca ve Atletice Madrid. Kaldı ki ücret ödenmeden alındı. Ben çok olumlu bakıyorum hem Franco'nun kalitesine hem de transferin şekline...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Leo Franco iyi bir kaleci , ama De Sanctis'ten fazlasını verirmi bilemem nitekim beyenmeyip bonservisini almadıgımız Sanctis bence daha iyi bir kaleciydi sonuçta Leo Atletico Madrid'den geldiyse oda Sevilla'dan gelmişti.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Quote Originally Posted by Selman Ozturk View Post
    Şu kısım çok önemli. Hala Leo Franco'dan şüphesi bulunan Galatasaray'lı arkadaşlarımız burayı tekrar tekrar okusunlar. Oynadığı takımlar da asansör takımlar değil. Mallorca ve Atletice Madrid. Kaldı ki ücret ödenmeden alındı. Ben çok olumlu bakıyorum hem Franco'nun kalitesine hem de transferin şekline...
    Hemde Aykut,Orkun ve De Santisc'den çok çok daha iyi bir kaleci..

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Leo Franco iyi bir kaleci , ama De Sanctis'ten fazlasını verirmi bilemem nitekim beyenmeyip bonservisini almadıgımız Sanctis bence daha iyi bir kaleciydi sonuçta Leo Atletico Madrid'den geldiyse oda Sevilla'dan gelmişti.
    Yalnız arada kocaman bir fark var: Biri Sevilla'dan yedek kaleci olarak geldi, diğeri Atleticeo Madrid'den La Liga'da en fazla forma giymiş yabancı kaleci olarak. Bu yıl İspanya ve İngiltere liglerini tüm sezon boyunca takip ettim.Franco'nun da performansı (o bocalayan savunmaya rağmen) oldukça iyiydi. Galatasaray'ın kalesine De Sanctis'ten daha çok yakışacak bir isim. Fakat Sanctis kötüydü de demiyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Selman Ozturk View Post
    Yalnız arada kocaman bir fark var: Biri Sevilla'dan yedek kaleci olarak geldi, diğeri Atleticeo Madrid'den La Liga'da en fazla forma giymiş yabancı kaleci olarak. Bu yıl İspanya ve İngiltere liglerini tüm sezon boyunca takip ettim.Franco'nun da performansı (o bocalayan savunmaya rağmen) oldukça iyiydi. Galatasaray'ın kalesine De Sanctis'ten daha çok yakışacak bir isim. Fakat Sanctis kötüydü de demiyorum...
    Palop Atletico Madrid'te olsaydı sanırım Leo Franco'da yedek kalırdı. Atletico Madrid'te ise bitmiş bir Coupet ile Leo vardı. İkisi degişmeli oynadı sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Coupet çok az oynadı diye biliyorum çoğunlukla Franco oynadı maçlarda..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Palop Atletico Madrid'te olsaydı sanırım Leo Franco'da yedek kalırdı. Atletico Madrid'te ise bitmiş bir Coupet ile Leo vardı. İkisi degişmeli oynadı sanırım.
    Palop mu Franco mu dersen Franco derim. Çünkü Franco'da izlediğim kadarı ile muhteşem bir refleks var.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Coupet bitmiş yahu gelmiş 35 yaşına zaten hala eski günlerinde olsa Lyon satmazdı. Her neyse Leo Franco benim için ortalama üstü bir kaleci Sanctis gibi aynen. Pek bir sıkıntı yaşatmaz bize zaten Şampiyonlar Ligine gidemiyoruz bu sezon.

Nesil
    2006
    Yer

Hayır değişmeli oynamadılar. Leo Franco tamamı ilk 11 ve 90 dakika olmak üzere 32 Lig maçına ve 6 şampiyonlar ligi maçına çıktı bu sezon. Ayrıca Coupêt ve Palop arasında çok fark olmadığına inanıyorum. Bunu gözlemlerime ve izlenimlerime dayanarak söylüyorum. Sezon başladığında hep birlikte göreceğiz zaten Tekrar ediyorum Sanctis kötü bir kaleci değildi, ancak Franco'nun Sanctis'ten daha iyi olduğuna inancım tam.Muhteşem tarafsız basınımızın "Galatasaray'dan 4 gol yiyen kaleci geliyor" şeklindeki kötüleme çabasında olan haberlerinden sonra birçok Galatasaray'lı arkadaşımızın kafasında soru işareti oluştu.Ancak takip edenlerden biri olarak bu transferden dolayı çok mutluyum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Benim kafamda bir soru işareti yok kötü bir kaleci degil zaten Leo bu konuda hepimiz aynı fikirdeyiz fakat sadece De Sanctis'ten fazla birşey verirmi o şüpheli diyorum. Aykut'ta bir forma giyemedi 10 yıldır Galatasaray'da eminim o da türk liglerinde en fazla maç kulubede oturan kalecidir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İşi bitmiş dediginiz Coupet Lyondan Madride 1. kaleci olarak alınmıştı. Leo artık yedek kalacaktı; fakat Leo 4-5 hafta sonra formayı kaptı bir dahada geri vermedi. İspanya gibi bir ligde 301 mac oynayıp, en fazla forma giyen yabancı kaleciyi begenmeyenler kimi bekliyorlardı acaba? Casillas? Valdez?

De Sanctis'in bizde başarısız olduguna da katılmıyorum. Adamın önünde 4 mac üst üste aynı defans oynayamadı ki Kewell bile defans oynadı ne yapsın Morgan? Önünde şampiyon oldugumuz yılki istikrarlı 2 stoper olsaydı(Servet -Song; Servet - Emre G.) Morgan da cok iyi bir sezon gecirirdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

10 yıldır yan toplarda her zaman hatalı yer tutan hatalı cıkan ve cizgisinden ayrılmayan kaleci degil 10 sene 25 sende beklese yeridir , ama Aykut'un refleskleri filan bence gayet yerinde su cizgi olayı bitirdi onu ya
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Mesaj Yetkileri