kayserispor işallah inter toto da başarılı olur belkide ordan uefa'ya yükselip herkese örnek olurlar
kayserispor işallah inter toto da başarılı olur belkide ordan uefa'ya yükselip herkese örnek olurlar
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Başkan Mecnun Otyakmaz ve bazı yöneticilerle beraber Sivasspor'un maçlarını oynadığı 4 Eylül Stadı'nı ve kulüp tesislerini gezen Pecze, daha sonra kırmızı beyazlı kulübe imza attı..
Pecze Türkçe yaptığı açıklamada, Sivas'a geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, ''Hep beraber güzel bir sonuç için buraya geldim. Herşeyi en iyi şekilde yapmak istiyorum. Disiplinli ve kondisyon olarak çok güçlü bir takım oluşturmak istiyorum'' dedi
Başkan Mecnun Otyakmaz ise, Pecze'nin futbol anlayışı, disiplinli, kondisyon sahibi bir takım yapma konusundaki başarıları ve Türkiye'de geçmiş yıllarda çalıştığı takımlardaki başarısının, onu seçmelerinde en önemli etken olduğunu söyledi.