Sayfa 107 / 896 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207607 ... SonSon
3,181 ile 3,210 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Enterokinaz Misafir

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    TobiAslan, senin ne kadar çelişkili yorumlar yazıyorsun yahu. Anlamak mümkün değil. Fanatizm yaptığının ispatı da 1 Haziran tarihinde, Fenerbahçe henüz Bilica'yı almamışken ligin en iyi onbirine "BİLİCA"yı koyuyorsun forumda, ama şimdi!!! İyi stoper değil deyip adamı suçluyorsun, neden? ÇÜNKÜ FENERBAHÇELİ ARTIK!!!

http://forum.turksportal.net/vb/show...2&postcount=32

İşte bu da senin 1 Haziran günü yazmış olduğun yılın onbiri ve orada BİLİCA mevcut.

EL İNSAF BE KARDEŞİM!
    bu yıl ligde iyi performans göstermiş olabilir bilica, sivasspor'un futbol anlayışından dolayı. ligin en iyi 11'ine almam normaldir. ben bilica bu yıl kötü futbol oynadı dedim mi ? gösterir misin bana böyle birşey yazdığımı ?

bilica fenerbahçe için iyi bir futbolcu değildir. açıkları, zaafları ortaya çıkacaktır. 1 saattir bunu anlatmaya çalışıyorum ama nafile.

şimdi bunlar fanatizmse, ben fanatiğim, kabul ediyorum. bunun sana ne zararı var kardeşim ?

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Okumaya Gerek Yok 1 Kere Okudum Ve Hiç Bir Yerine Katılmıyorum Yorumunun

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    bu sene kimlerle oynayacak diyeceksiniz evet bu sene belki ligde çok iyi performans gösterir yine ama asla Avrupa'nın kaliteli takımlarında bu performansı beklemeyin.
    Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Eralp Sanki FB Konya İle Oynamadı Bu Yorumuna Hiç Katılmıyorum
    Bilica FBde Sivasda Oynadığı Futbolun Çok Daha İyisini Oynayacak
    Benim yazdıgımı dogru dürüst okusaydın böyle demezdin ben diyorum ligde iyi performans gösterir Avrupada bişey beklememek lazım sen ne diyorsun.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Hele Bir Oynasın Göreceksin Eralp

Nesil
    2006

TobiAslan, senin ne kadar çelişkili yorumlar yazıyorsun yahu. Anlamak mümkün değil. Fanatizm yaptığının ispatı da 1 Haziran tarihinde, Fenerbahçe henüz Bilica'yı almamışken ligin en iyi onbirine "BİLİCA"yı koyuyorsun forumda, ama şimdi!!! İyi stoper değil deyip adamı suçluyorsun, neden? ÇÜNKÜ FENERBAHÇELİ ARTIK!!!

http://forum.turksportal.net/vb/show...2&postcount=32

İşte bu da senin 1 Haziran günü yazmış olduğun yılın onbiri ve orada BİLİCA mevcut.

EL İNSAF BE KARDEŞİM!
    Güzel tespit.

Hem en iyi kadroya koy sonra gelsin vasat desin. Aman boşver alalım nede olsa vasat futbolcu. Onların işine gelir.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by Enterokinaz View Post
    son galatasaray-sivasspor maçında, gol için saldıran sivas'ın geride bıraktığı açıklarda baros ve kewell'in bilica ile nasıl oynadığını gördük hep beraber. vasat performans, tartışmasız.

bilica fenerbahçe'ye ancak yedek olabilecek kalitede bana göre, lugano gibi hava toplarına da hakim olamaz. eğer lugano gönderilirse, bilica yerine çekilirse, bu büyük hata olur bence.

Bi o maç o da sana göre geride kalan diğer maçlar ne oluyor. Servet'te arasıra vasat performans sergiliyor onuda geçtim John Terry , Rio Ferdiand veya başkası bi maçda vasat performans sergilemedi mi ? BöLe düşünme yada FenerBahçe oyuncularına taş atma .

Enterokinaz Misafir

lafı anlatırız, izah ederiz ama anlayabilene. siz aklınızca bana saldırmaya devam edin, şöyle güler geçerim.

konudan çıkmak istemiyorum. derdi olan özel mesaj atabilir.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by wawe1001 View Post
    Bi o maç o da sana göre geride kalan diğer maçlar ne oluyor. Servet'te arasıra vasat performans sergiliyor onuda geçtim John Terry , Rio Ferdiand veya başkası bi maçda vasat performans sergilemedi mi ? BöLe düşünme yada FenerBahçe oyuncularına taş atma .
    diğer mesajlarımı da oku. birşey keşfetmiş gibi heyecan yapma.
    Last edited by Enterokinaz : 30.Haziran.2009 at 01:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by Enterokinaz View Post
    diğer mesajlarımı da oku. birşey keşfetmiş gibi heyecan yapma.

Heyecan ? Bence o senin düşüncen ben bunun için düşünüyorum belki bu mesajin için söLedim oLamaz mı ? Veya ben transfer haberlerini gelip Gökhan Zan hiç bişi yapamaz vasat kötü oynuyor diyormuyum bunLarada bak .

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Trt2 son dakika haberi geçti, Aragones'in sözleşmesi fesh edilmiş.

Default F.Bahçe sonunda kurtuldu!

Fenerbahçe Kulübü, İspanyol teknik direktör Luis Aragones ile yollarını ayırdı. Sarı-lacivertli kulübün, teknik direktör Aragones ile anlaşmaya vardığı ve sözleşmenin fesh edildiği öğrenildi. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada da, akşam antrenmanında takımın başında yer alan Christopher Daum için, 'yeni teknik direktörümüz' şeklinde bahsedildi.

2009-2010 sezonu hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla başlayan Sarı-lacivertlilerde yeni teknik direktör Daum'un, idman öncesi futbolcularına, "Burası Fenerbahçe. Ben bu kulüpte daha önce de görev yaptım ama geriye bakmak istemiyorum, ileriye bakmalıyız. Burada hep birlikteyiz. Burası hepimizin evi. Bunu böyle kabul edin. Üzerinizdeki formanın hakkını vereceksiniz. Ben yaptırdığım çalışmalarda her zaman için sizden daha fazlasını isteyeceğim. Bunu belli bir zaman sonra siz de isteyeceksiniz. İlk 2 hafta İstanbul'da çalışacağız. Daha sonra Avrupa'da kamp yapacağız" dediği öğrenildi.

Sporx

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Getirilişi hataydı. Taraftarın yaklaşık %85'lik dilimi Aragones geldiğinde Aragones'in başarılı olacağına inanmadı, karşı olduğunu söyled. Aragones'in kulüp takımlarında doğru düzgün başarısının olmaması tesadüf değildi, aslında herşey açıktı. İspanya'nın Euro2008'de estirdiği fırtınada Aragones'in büyük payı vardı. Bu inkar edilemez fakat Milli takım hocalığı ile kulüp hocalığı arasında büyük farklar var. Milli takımda teknik patronlar en hazır oyuncuları seçerek bunları oynatıyorlar. Oysa ki kulüplerde oyuncuyu kendiniz hazır hale getirmelisiniz. Aragones'in çok övülen yardımcılarından da bazıları gelmeyince Dede için işler daha da zorlaştı.

Maçlardan sonraki açıklamaları ise taraftarla dalga geçer cinstendi. Eğer Aragones yerine bu sezon herhangi bir Türk teknik direktör olsa 3-4 kez kovulmuştu. Ama Avrupa şampiyonu apoleti ve sözleşmesi onu erken kovulmaktan kurtardı.

Geri dönüşlere pek sıcak bakmasam da Daum & Koch ikilisinin kazanamasa dahi sahada formasının hakkını veren takım oluşturacağına inanıyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Getirilişi hataydı. Taraftarın yaklaşık %85'lik dilimi Aragones geldiğinde Aragones'in başarılı olacağına inanmadı, karşı olduğunu söyled. Aragones'in kulüp takımlarında doğru düzgün başarısının olmaması tesadüf değildi, aslında herşey açıktı. İspanya'nın Euro2008'de estirdiği fırtınada Aragones'in büyük payı vardı. Bu inkar edilemez fakat Milli takım hocalığı ile kulüp hocalığı arasında büyük farklar var. Milli takımda teknik patronlar en hazır oyuncuları seçerek bunları oynatıyorlar. Oysa ki kulüplerde oyuncuyu kendiniz hazır hale getirmelisiniz. Aragones'in çok övülen yardımcılarından da bazıları gelmeyince Dede için işler daha da zorlaştı.

Maçlardan sonraki açıklamaları ise taraftarla dalga geçer cinstendi. Eğer Aragones yerine bu sezon herhangi bir Türk teknik direktör olsa 3-4 kez kovulmuştu. Ama Avrupa şampiyonu apoleti ve sözleşmesi onu erken kovulmaktan kurtardı.

Geri dönüşlere pek sıcak bakmasam da Daum & Koch ikilisinin kazanamasa dahi sahada formasının hakkını veren takım oluşturacağına inanıyorum.
    Aragones'e ben epey güvenmiştim ama ne yazık ki takımla kimyası uyuşmadı. Ben bu yılki başarısızlığın TÜM SORUMLUSUnun Aragones olduğuna hiçbir zaman inanmadım, inanmıyorum da. Aragones'in payı ne ise sahada yürüyen, hiçbir şey yapmayan futbolcuların da payı odur. Tüm suçu Aragones'e atmak, elleri belinde gezen futbolculara bir övgü olur.

Daum'un tekrar takımın başına gelmesi sevindirici, Alman bir kaleci antrenörü ve Koch ile beraber gelmesinin yanı sıra Piyer Arzuman yerine de Türk bir doktor gelmiş, Daum'un ekibinde yer aldığı söylendi, yönetimin tercihi midir Daum'un bilemeyeceğim ama Piyer Arzuman'dan kurtulmamız ayrı bir sevindirici olay.

İlk görüntüleri izledim FBTV'den, takım çok neşeliydi. Daum toplantı yaparken oyuncular sevinçliydi, Gökhan Gönül özellikle epey mutluydu, gülücük dağıtıyordu. İdmanda da oyuncular çok neşeliydi, sıcak bir hava var, Koch oyuncularla şakalaşıyor, muhabbet ediyor, atmosfer şimdiden güzeldi, nazar değmesin. Tablo çok hoşuma gitti, umarım her şey iyi gider.

Nesil
    2006

Aragones'e ben epey güvenmiştim ama ne yazık ki takımla kimyası uyuşmadı. Ben bu yılki başarısızlığın TÜM SORUMLUSUnun Aragones olduğuna hiçbir zaman inanmadım, inanmıyorum da. Aragones'in payı ne ise sahada yürüyen, hiçbir şey yapmayan futbolcuların da payı odur. Tüm suçu Aragones'e atmak, elleri belinde gezen futbolculara bir övgü olur.

Daum'un tekrar takımın başına gelmesi sevindirici, Alman bir kaleci antrenörü ve Koch ile beraber gelmesinin yanı sıra Piyer Arzuman yerine de Türk bir doktor gelmiş, Daum'un ekibinde yer aldığı söylendi, yönetimin tercihi midir Daum'un bilemeyeceğim ama Piyer Arzuman'dan kurtulmamız ayrı bir sevindirici olay.

İlk görüntüleri izledim FBTV'den, takım çok neşeliydi. Daum toplantı yaparken oyuncular sevinçliydi, Gökhan Gönül özellikle epey mutluydu, gülücük dağıtıyordu. İdmanda da oyuncular çok neşeliydi, sıcak bir hava var, Koch oyuncularla şakalaşıyor, muhabbet ediyor, atmosfer şimdiden güzeldi, nazar değmesin. Tablo çok hoşuma gitti, umarım her şey iyi gider.
    O günkü mesajlarını hatırlıyorum bende sana karşı çıkan birisiydim. Ama şu var Aragones 40 yaşında iken bize gelse şuan daha farklı olabilirdi. Yaşı gereği disiplinli davranamadı, kendini fazla yormadı.

Takımdaki çoğu oyuncu Daum ile çalıştı, Daum'da ikinci vatanım dediği bir ülkede. Sevginin, disiplinin, saygının olduğu yerde başarı gelir. İşte Aragones'de bunlar yoktu.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Aragones neden gittin be
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Aragones neden gittin be
    Doğruyu söyle üzüldün di mi? Bir Galatasaray'lı olsam ben üzülürdümde o yüzden.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Üzülmek mi kahroldum
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aragones gibi genç ve vizyon sahibi bir teknik adamı neden gönderdiler hala anlamış degilim

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Aragones gibi genç ve vizyon sahibi bir teknik adamı neden gönderdiler hala anlamış degilim
    Daha çok gençti ya ondan

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aragones ile sözleşmeyi feshetmeden önce Lig Tv'nin haberine göre gelecek sezonun şampiyonluk pirimini istemiş

Önümüzdeki sezon Fenerbahçe şampiyon olursa çıkıp ben yaptım demesin bu Aragones

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

primini bile istediyse getirip istanbula pasif eleman gibi oturtacaktık o zaman hem her ay taksitle alırdı maasını hemde eşiyle rahat bi emeklilik yasamak varken yagmur camur daumun antremanlarını seyrederdi

Fenerbahçe ile sözleşme yenileyen Lugano’nun İspanya’nın önemli bir kulübüyle sözleşme imzaladığı açıklandı.
    İspanyol basınına konuşan Menajer Juan Figger, Uruguaylı oyuncunun bir İspanyol kulübüyle anlaşmaya vardığını ve resmi açıklamanın birkaç gün içinde yapılacağını ifade etti.

Figger gazetecilerin, “Bu kulüp Sevilla mı?” sorusu üzerine “Hayır” yanıtı vererek, önemli bir kulüple anlaşmaya varıldığını söyledi.

Menajerin bu açıklaması, Lugano’nun Real Madrid veya Valencia ile sözleşme yapmış olabileceği yorumlarına neden oldu.

İspanyol basınında, özellikle Cannavaro’nun İtalya’ya dönmesi, Portekizli Pepe’nin sakatlığı nedeniyle Lugano’nun Real Madrid ile anlaşmış olabileceği belirtildi.

30.06.2009
    Kaynak : Milliyet

Sanmıyorum Real Madrid'in Lugano'yu almak istediğini..

İmza töreni 11.30'da

Profesyonel futbol takımımızın yeni teknik direktörü Christoph Daum Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı 1907 Tribünü'nde Başkanımız Aziz Yıldırım'ın da katılacağı bir törenle imza atacak. Saat 11.30'daki imza töreni basına açık olarak gerçekleştirilecek.

fenerbahce.org

Nesil
    2006

Real Madrid, Lugano'yu isteseydi, şu güne kadar zaten alırdı. Asparagas bir haberdir.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Cronaldo ve kakadan sonra lugano sönük kalır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Default Özgür: "Hedefim Fener'e geri dönmek"

Fenerbahçe'nin altyapıdan törenle profesyonel yaptığı, geleceğin önemli oyuncuları arasında gösterilen ancak bu sezon öncesinde Özer Hurmacı'nın transferi sırasında Ankaraspor'a gönderilen Özgür Çek, hedefinin yeniden Fenerbahçe formasını giymek olduğunu söyledi..
    Özgür yaptığı açıklamada, Ankaraspor ile 5 yılık sözleşme imzaladığını belirterek, ''Hedefim ileride dönüp Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Fenerbahçe forması giymek. Aslında Fenerbahçe beni kiralık olarak vermek istemiş, ancak Ankaraspor, Özer Hurmacı'yı bu şekilde vermeyeceğini söyleyince bonservisimi vermişler. Ankaraspor beni bu şekilde isteyince ben de gitmeyi kabul ettim'' diye konuştu.

Fenerbahçe altyapısından yetiştiğini ve henüz 18 yaşında olduğunu belirten Özgür Çek, sözlerini şöyle sürdürdü:
    ''Benim için oynamak daha önemli. Henüz 18 yaşındayım. Fenerbahçe'de şu an için oynayamayacağımı biliyorum, benim için oynayacağım bir kulüpte olmak daha önemli. Ankaraspor'u da gençlere önem verdiği için tercih ettim. Alman hoca Jurgen Röber'in de gençlere önem verdiğini duydum.''
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    kanyak:ajansspor
    Last edited by sananes : 30.Haziran.2009 at 15:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

İmza töreninde Aziz Yıldırım da var

Daum şu an imza töreninde Türkçe konuşuyor

Helal be Daum nasıl da Türkçe konuşuyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Default Fener'den Volkan kararı çıktı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetimi şu ana kadar iç transferde bir türlü çözüme kavuşturamadıkları Volkan Demirel sorununda radikal bir karar aldı
    Fenerbahçe'de transferi bir türlü çözülemeyen Kaleci Volkan Demirel için karar çıktı.. Yönetim kale için yeni bir isme yöneldi...

Maddi olarak takımda en fazla para kazanan Türk oyuncular kadar ücret isteyen Volkan’ın dün yapılan görüşmesinden de sonuç çıkmadı. Fenerbahçe Yönetimi, milli kalecinin uzlaşmaz tavrı nedeniyle böyle bir karar alıp, başka kaleciye yöneldi.

Bu arada tatil için Bodrum’da bulunan Volkan Demirel, buradan dünya jet sosyetesinin, “Çılgınlar Adası” olarak tanımladığı Mikanos’a gitti. Volkan’ın Mikanos’ta tek başına tatil yaptığı, denize girip güneşlendiği öğrenildi.

internetspor

Mesaj Yetkileri