Turkcell Süper Lig 11.Hafta

Beşiktaş gibi bir takıma karşı 3-1 öne geçtikten sonra ciddiyetimizi koruyamadık.Kazanamadığımız için gerçekten üzgünüm.Yapmamamız gereken defansif hatalar yaptık.Takımla birlikte konuşarak bu sorunun üstesinden geleceğiz.Bugün burada camiamız kazandığımız beraberlikten ziyade kaçan 2 puanın üzüntüsünü yaşamaktadır.Bu Sivasspor'un nerelere geldiğinin göstergesidir.

Turkcell Süper Lig 12.Hafta

Özellikle ilk yarıda çok iyi bir mücadele sergiledik.Sahada tüm alanı domine eden taraf bizdik.Golleri erken bulmamız maçı koparmamıza yardımcı oldu belki de.Takımımın oynadığı oyundan memnunum.Sivasspor futbol adına güzel şeyler yapıyor.Oyuncularımı tebrik ediyorum.

Turkcell Süper Lig 13.Hafta

Oyunu kanatlara açmayı denedik.Rakibimiz yaptığı sert savunma ile forvetlerimizin alanlarını kısıtladı.Benim sistemim bir oyuncuya bağlı değildir ama bugün Mehmet Yıldız'ın yokluğu da takımımızı etkiledi.Beklemediğimiz bir anda golü yedik.Kaybettiğimiz için üzgünüz.

Turkcell Süper Lig 14.Hafta

Bugün kazanamasak bile kaybetmememiz çok önemliydi.Galatasaray'a karşı oynadığımız oyunu beğendim.Defanstan oyunu kurarken istediğimiz hızda çıkamadık ileriye.Bunu başarabilseydik belki bugün sahadan galibiyet ile ayrılan taraf biz olacaktık.

Turkcell Süper Lig 15.Hafta

Farklı galibiyetten dolayı oyuncularımı kutluyorum.Bugün avantajlarımızdan biri golleri erken bulmamız oldu.Ligde ilk yarının bitimine 1 hafta kala yolumuza devam ediyoruz.

Turkcell Süper Lig 16.Hafta

3 büyük fobimiz devam ediyor.Fenerbahçe bugün kazanmayı hakeden taraftı.İstediğimiz oyun mantalitesini sahaya yansıtmakta sıkıntı yaşadık.

Turkcell Süper Lig 16.Hafta Puan Durumu

Ligde ilk yarı bitti.İlk yarıyı 2.sırada kapattık.Bazı maçlarda yaşadığımız gereksiz puan kayıpları oldu,lider de kapatabilirdik belki.Lider Galatasaray ile aramızda 1 puan fark var,2.yarıda herşey olabilir.Yapmamız gereken tek şey çalışmaya devam etmek olacak.

Son Dakika:

Yannick Kamanan Austria Wien'de

Sivasspor'lu Yannick Kamanan Avusturya 1.Lig ekiplerinden Austria Wien ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladı.Sivasspor bu transfer için Viyana kulübünden 600 Bin Euro bonservis bedeli alacak.

Yannick Kamanan Sivasspor'da 5 maça çıkmış,fakat hiç golle tanışamamıştı.

Sivasspor'un Kamanan'dan boşalan yabancı kontenjanını Jerry Akaminko,Rabiu İbrahim veya Daniel Parejo'dan biriyle doldurması bekleniyor.