Sayfa 108 / 896 İlkİlk ... 85898106107108109110118158208608 ... SonSon
3,211 ile 3,240 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetimi şu ana kadar iç transferde bir türlü çözüme kavuşturamadıkları Volkan Demirel sorununda radikal bir karar aldı
    Fenerbahçe'de transferi bir türlü çözülemeyen Kaleci Volkan Demirel için karar çıktı.. Yönetim kale için yeni bir isme yöneldi...

Maddi olarak takımda en fazla para kazanan Türk oyuncular kadar ücret isteyen Volkan’ın dün yapılan görüşmesinden de sonuç çıkmadı. Fenerbahçe Yönetimi, milli kalecinin uzlaşmaz tavrı nedeniyle böyle bir karar alıp, başka kaleciye yöneldi.

Bu arada tatil için Bodrum’da bulunan Volkan Demirel, buradan dünya jet sosyetesinin, “Çılgınlar Adası” olarak tanımladığı Mikanos’a gitti. Volkan’ın Mikanos’ta tek başına tatil yaptığı, denize girip güneşlendiği öğrenildi.

internetspor
    QTM'ye bak hele
    Volkan ile anlaşılacak, hatta anlaşıldı bile. Medyanın yıpratma çalışmaları. Medyanın gazına gelmeyin. Ayrıca Volkan tek başına değil, Nişanlısıydı sanırım onunla tatilde.

Default Daum Resmen Fenerbahçe'de !!

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Christoph Daum, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı 1907 Tribünü'nde Başkan Aziz Yıldırım'ın da katıldığı bir törenle kendisini 3 yıllığına Fenerbahçeli yapan imzayı attı.

İmza töreninde Aziz Yıldırım'ın yanı sıra Genel Sekreter Vedat Olcay, asbaşkanlar Ali Koç ve Murat Özaydınlı ile Yüksek Divan Kurulu Başkan Yüksel Günay da hazır bulundu.

Törende ilk olarak Aziz Yıldırım söz aldı!.. Yıldırım şöyle konuştu:

"DAUM YARIM KALAN İŞİNİ TAMAMLAMAYA GELDİ"

Yeni bir dönem başlıyor. Sayın Daum’la bundan önce de çalışmıştık. 2 yıllık bir ayrılıktan sonra bu sene de tekrar kendisiyle 3 yıllık anlaştık ve yarım kalan işini tamamlamaya geldi. Ona güvendiğimizi için yönetim olarak karar verdik ve teklif yaptık. Kendisi de kabul etti.

"AYKUT BURAYA HAK ETTİĞİ İÇİN GELDİ"

Sayın Aykut Kocaman’ın bir seçim yatırımı olduğu yazılıyor. Aziz Yıldırım 3 yıllık şampiyonluk sözü vermiştir. Sakın bir daha bu şekilde haber yapılması. Bu hem kendime hem de Aykut’a bir hakarettir. O buraya hak ettiği için geldi.

"VOLKAN BALLI KULÜP İÇİNDE GÖREV YAPACAK"

Samandıra’da değişiklik yaptık. Volkan Ballı kulüp içinde görev alacaktır. Bizimle beraber kulüpte çalışacak ve ileride çok iyi yerlere gelecektir. Bunu polemik haline getirmeyelim.

"HEM TÜRKİYE'DE HEM DE AVRUPA'DA BAŞARIYA KOŞAN BİR KADRO YARATACAĞIZ"

Hem Türkiye’de hem de Avrupa’da başarıya koşan bir kadro yaratacağız. Yönetimimiz bunun için çalışıyor. Daum’a evine tekrar hoş geldin diyorum.

DAUM: "BİR DEFA F.BAHÇE DİYEN, ÖMÜR BOYU F.BAHÇE DEMELİ"

Yıldırım'dan sonra söz alan Daum ise şunları söyledi:

Bugün F.Bahçe’de sizinle birlikte olmaktan çok mutluyum. İnşallah F.Bahçe şampiyon olacak. Ben çok çok mutluyum. Başta başkana ve tüm yönetime çok çok teşekkür ediyorum, beni evime geri getirdikleri için. Geçmişteki başarılar güzel ama onlar geçti. Bizim için en önemlisi ileride yapacaklarımızdır. Çok mutluyuz. Bizim için önemli olan bu yönetim ve bu takımla birlikte çalışmaktır. Ben sadece yarım Türk’üm ama bir defa F.Bahçe diyen ömür boyu F.Bahçe demeli.

"İLK BAŞTA TÜRKİYE'DE BAŞARILI OLMAK İSTİYORUZ"

Benim çalışma alanım futbol sahasıdır. İlk başta Türkiye’de başarılı olmak istiyoruz. Daha sonrasına bakacağız. Beraberlik benim için çok önemlidir. Hepimizi birlikte olursak F.Bahçe'yi çok iyi yerlere getireceğiz!..

"AKLIM HEP BURADAYDI"

F.Bahçe’yi terk ettiğiniz zaman bu normal bir şey değildir. Bu büyük bir acıdır. Buradan ayrıldığım zaman hastalığım da vardı ama şimdi iyiyim. Ama ben buradan hiç ayrılmadım. Aklım hep buralardaydı. Bağlantımız hiç kopmadı. Benim kalbim her zaman buradaydı. Ben Türkiye'de olmadığım müddetçe Almanya'da her zaman Türkiye'nin temsilcisi oldum.

"F.BAHÇE DÜNYANIN EN BÜYÜK KULÜPLERİNDEN BİRİ"

F.Bahçe'de olduğum için çok mutluyum. F.Bahçe dünyanın en büyük kulüplerinden biri. Eşimle de konuştum. Biz burada daha çok şeyler yapmak istiyoruz. Bunları bitirmek istiyoruz. Bu yeni görevi almak beni çok çok mutlu ediyor. Yüksek motivasyonla geldim. Elimden geleni yapacağım. Bizim için imkanlar süper. Bu imkanları değerlendirip başarılı olacağız.

"TRANSFERLERLE İLGİLİ GEREKEN BİLGİLERİ VERECEĞİZ"

Her şeyi bizim ailemiz içinde konuşacağız. Ondan sonra basına söyleyebiliriz. Önce işime başlamak istiyorum. Ondan sonra size transferle ilgili gereken bilgileri vereceğiz. Biz 24 saat çalışmaya hazırız. Takımın ruhu ve karakteri çok önemli. F.Bahçe en güçlü takımı sahaya sürecek bu yıl. Bizim planlarımız adım adımdır. Birinci adımı atmadan üçüncü adımı konuşmak istemiyoruz. İlk hedefimiz Türkiye şampiyonluğu.

"BU HABERLER ŞAKA HERHALDE!"

F.Bahçe'nin hedefleri her zaman en yükseklerdedir. Basında çıkan şeyler (Aziz Yıldırım'ın Daum'un işlerine karışabileceği şeklinde çıkan haberlerden bahsediyor) şakadır herhalde! Böyle bir şey hiçbir zaman yoktur. Kabul etmiyorum böyle bir şeyi!..

DAUM'DAN 'VOLKAN' AÇIKLAMASI!..

Biz kimseyi F.Bahçe'de oynaması için zorlamıyoruz. Herkes kendi kalbiyle oynuyor F.Bahçe için. Bu hedefleri bizimle paylaşan bizimle kalabilir!..

"STADIMIZ UEFA'NIN ELİT STATLARINDAN"

Daha önce çalıştığım beyler sürekli F.Bahçe'nin geleceğini düşünüyordu. O konuda fazla bir şey değişmedi. F.Bahçe her gün gelişiyor. Stadımızı UEFA'nın elit statlarından. F.Bahçe her zaman değişiyor ve her zaman daha iyi olacak!.. Daha önce kulüp binalarına gidip işlerimi yapardım ama şimdi orada yatıp kalkabiliyorum da!..

"KÖLN, KÜÇÜK F.BAHÇE'DİR"

Ben Almanya'da çalışmadım, ben Köln'de çalıştım! Köln küçük F.Bahçe'dir diyebilirim. Köln'de de belirli imkanlar var ama buraya gelince F.Bahçe'nin imkanları bambaşkadır tabii ki. En önemlisi burada şampiyonluğa gideceğiz.

"AZİZ YILDIRIM'I ÇOK ÖZLEDİM"

Benim için en önemlisi insanlardır. Aziz Yıldırım benim için çok önemli bir insan. Almanya'dayken onu çok özledim. Köln taraftarını da özleyebilirim ama şu da bir gerçek; F.Bahçe taraftarı beni yine en güzel şekilde karşılayacak!.. Çok başarılı olacağız. F.Bahçe'de!..

Maraton

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

http://www.chroniclelive.co.uk/nufc/...2703-24023287/

Son gözdemiz Newcastle'dan Steven Taylor.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

İnşallah Steven Taylor olur, Edu gider, Onyewu gelir, Onyewu-Taylor izleriz. Bilica'da +2 olur.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Olabilir aslında yaşıda genç daha. Ama bonservis bedeli ne durumdadır onu pek bilmem. Ahh şu Bilica olmayacaktı. Alacaktık Pehlivanla - Steven Taylor veya o Sırp oyuncuyu. Yetecekti bize

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

stoper için 3 yabancı çok kaçar Bekir-Önder gibi yedekler varken.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Gelecek sezon hem ligde hem de Avrupa'da başarılı olabilecek bir kadro kurmayı hedefleyen Fenerbahçe, transfer çalışmalarına devam ediyor.

Serie A'nın önemli takımlarından Fiorentina'nın transfer haberlerini duyuran Firenzeviola.it isimli internet sitesinin bir haberine göre Fenerbahçe'nin Vargas transferinde sona geldiği iddia edildi.

Haberde ayıca arada ufak tefek pürüzlerin kaldığı ve transferin 13 milyon avroya sonlanabileceği belirtildi.

- İTALYANLARDAN REYES İDDİASI -

Öte yandan Tuttomercato'da yer alan bir habere göre Fiorentina'dan Vargas'ı almaya çalışan Fenerbahçe, dünyaca ünlü bir oyuncu için Fiorentina ile karşı karşıya kaldı.

Tuttomercato, Fenerbahçe'nin Benfica'da forma giyen 25 yaşındaki İspanyol futbolcu Jose Antonio Reyes'in peşinde olduğunu iddia etti.

Reyes'in peşinde Fenerbahçe'nin haricinde Fiorentina, Roma ve Everton kulüplerinin de olduğu belirtildi.

Maraton
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bu ne yaa isimleri geçen adamlara bak. 10 Sene önce böyle tanınmış olan adamları almak hayalken şimdi bütün avrupa bizden bahsediyo.

Vargas transferi sol kanat için nokta transfer olur.Umarım haberde yazılanlar gibi sona gelmişizdir bu transferde.

Reyes'in transferi Vargas'a göre nispeten daha kolay,ama alınması gereken oyuncu Reyes mi orası tartışılır.

Ön libero transferini bir an önce bitirmemiz gerekiyor.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Bu ne yaa isimleri geçen adamlara bak. 10 Sene önce böyle tanınmış olan adamları almak hayalken şimdi bütün avrupa bizden bahsediyo.
    La oğlum biz büyük kulübüz.

Bunların bahsedilmesi doğaldır. Fenerbahçe, bana göre şuan Avrupa Liginde kupa kaldırma ihtimali yüksek bir kulüp. Rakiplere bakılınca...

Reyes gibi bitmiş bi oyuncuyu napacaksanızı dimi :G

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Reyes düşüşte, Vargas ise yükselişte olan bir isim. Reyes tabi ki kaliteli bir oyuncu ama kariyerinin düşüşe devam etmeyeceğinin garantisi yok. - Hiçbir oyuncunun başarılı olacağının garantisi yok ama risk en aza indirilebilir - Diğer açıdan tekrar parlayıp büyük takımlara da gidebilir ama bu sezon loto lüksüne sahip olmadığımızdan Vargas ilk tercih, alternatifi ise; Reyes olabilir diye düşünüyorum. Ayrıca Vargas'ın transferi zor Reyes'in transferi ona nispeten daha kolay olur.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Amerikalı stoper Oguchi Onyewu, kendisine talip olan takımlar arasından Fenerbahçe'ye daha yakın görünüyor. Belçika gazetesine konuşan Onyewu, Kanarya'yla ilgili hiçbir şey söylemezken, muhabirin ağzından çıkan Fenerbahçe lafı üzerine gülümsemesi, gazetenin de dikkatinden kaçmamış.

Fenerbahçe'nin talip olduğu Oguchi Onyewu, sarı lacivertlilere Johannesburg'dan "gülücük" gönderdi. Belçika'da yayın yapan Dernière Heure adlı gazeteye konuşan Onyewu, transferine ilişkin soruları yanıtladı.

Goal.com'un haberine göre; Uzun süredir formasını giydiği Standard Liège takımından tamamen kopmadığını ifade eden Amerikalı savunma oyuncusu, "Belçika'dakinden daha üst düzey bir şampiyonada ynamak istiyorum diyebiliriz. Bu, Standard'a kapıyı tamamen kapattığım anlamına gelir mi? Söylemediğim şeyleri yazmayın. Standard'daki birçok kimseyle irtibatım hâlâ sürüyor" şeklinde konuştu.

"Fenerbahçe" lafını duyunca...

Konfederasyon Kupası'nın oynandığı Güney Afrika'da gerçekleştirilen söyleşideki ilginç bir ayrıntıysa, söyleşiyi gerçekleştiren Belçikalı muhabir Thomas Busiau'nun gözünden kaçmamış. Busiau, Onyewu'ya, "Peki hangi takıma gideceksin? PSG mi? Fenerbahçe mi? Fiorentina mı? Palermo mı? Fulham mı? Birmingham mı?" şeklindeki sorusunu sorarken, Onyewu'nun, "Fenerbahçe" sözücü duyduğunda hafifçe gülümsediğini, bunun da kendisine, Fenerbahçe'den geldiği öne sürülen 2.3 milyon avro yıllık maaşla 3 yıllık sözleşme teklifinin doğru bir haber olduğunu düşündürttüğünü söylüyor.

Oguchi Onyewu, bu küçük gülümsemenin dışında ser verip sır vermemeye özen gösterirken, Konfederasyon Kupası'nın artık geride kaldığını, yeni sezonda hangi takımda oynayacağına önümüzdeki günlerde karar vereceğini ifade etti.

ben MARATON.COM.TR'den aldım ama onlar nereden aldı bilemiyorum

Çoğu kişi Vargas'ı istiyor çünkü Muhammed Abi'nin dediği gibi Reyes düşüşte,Vargas yükselişte.Vargas olmaz ise Reyes'in alınması taraftarıyım.Bu Reyes'in kötü olduğu manasına gelmez hiç bir zaman.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by erenkoca55 View Post
    Amerikalı stoper Oguchi Onyewu, kendisine talip olan takımlar arasından Fenerbahçe'ye daha yakın görünüyor. Belçika gazetesine konuşan Onyewu, Kanarya'yla ilgili hiçbir şey söylemezken, muhabirin ağzından çıkan Fenerbahçe lafı üzerine gülümsemesi, gazetenin de dikkatinden kaçmamış.

Fenerbahçe'nin talip olduğu Oguchi Onyewu, sarı lacivertlilere Johannesburg'dan "gülücük" gönderdi. Belçika'da yayın yapan Dernière Heure adlı gazeteye konuşan Onyewu, transferine ilişkin soruları yanıtladı.

Goal.com'un haberine göre; Uzun süredir formasını giydiği Standard Liège takımından tamamen kopmadığını ifade eden Amerikalı savunma oyuncusu, "Belçika'dakinden daha üst düzey bir şampiyonada ynamak istiyorum diyebiliriz. Bu, Standard'a kapıyı tamamen kapattığım anlamına gelir mi? Söylemediğim şeyleri yazmayın. Standard'daki birçok kimseyle irtibatım hâlâ sürüyor" şeklinde konuştu.

Konfederasyon Kupası'nın oynandığı Güney Afrika'da gerçekleştirilen söyleşideki ilginç bir ayrıntıysa, söyleşiyi gerçekleştiren Belçikalı muhabir Thomas Busiau'nun gözünden kaçmamış. Busiau, Onyewu'ya, "Peki hangi takıma gideceksin? PSG mi? Fenerbahçe mi? Fiorentina mı? Palermo mı? Fulham mı? Birmingham mı?" şeklindeki sorusunu sorarken, Onyewu'nun, "Fenerbahçe" sözücü duyduğunda hafifçe gülümsediğini, bunun da kendisine, Fenerbahçe'den geldiği öne sürülen 2.3 milyon avro yıllık maaşla 3 yıllık sözleşme teklifinin doğru bir haber olduğunu düşündürttüğünü söylüyor.

Oguchi Onyewu, bu küçük gülümsemenin dışında ser verip sır vermemeye özen gösterirken, Konfederasyon Kupası'nın artık geride kaldığını, yeni sezonda hangi takımda oynayacağına önümüzdeki günlerde karar vereceğini ifade etti.

GOAL'den almışlar onlarda
    Last edited by tarikko : 30.Haziran.2009 at 21:12 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Enterokinaz Misafir

vargas transferi zor. fakat reyes transferi fenerbahçe için zor bir transfer girişimi olmaz. zira reyes benfica'da da istediğini elde edemedi. düşüşte olan bir oyuncu. yaşı da ilerlemekte. yeniden doğacağım diye hırs yapıp oynarsa, alex, kewell, baros örneği görebiliriz. ama bu riski almaya değer mi, orası tartışılır.

lugano konusunda en son gelişmeler nedir ? takımda kalması veya gitmesi kesin mi ?

Quote Originally Posted by Enterokinaz View Post
    vargas transferi zor. fakat reyes transferi fenerbahçe için zor bir transfer girişimi olmaz. zira reyes benfica'da da istediğini elde edemedi. düşüşte olan bir oyuncu. yaşı da ilerlemekte. yeniden doğacağım diye hırs yapıp oynarsa, alex, kewell, baros örneği görebiliriz. ama bu riski almaya değer mi, orası tartışılır.

lugano konusunda en son gelişmeler nedir ? takımda kalması veya gitmesi kesin mi ?
    Henüz kesin bir şey yok ama büyük ihtimalle gidecek.Zaten yaptığı açıklamalar da var İtalyan basınına ama neler olur bilemeyiz..

Bahsi geçen isimler bile hoşuma gidiyor. Onyewu, Taylor, Vargas, Reyes, Mudingayi, Poulsen önemli futbolcular. Burun kıvrılacak isimler değil. Bu yıl gerçekten doğru isimlerin peşindeyiz.

Onyewu transferi bu hafta içinde netlik kazanır diye düşünüyorum ve inşallah bizimle sözleşme imzalar.

Bu kadar çok stoper arayışında olduğumuza göre, Edu ile de bağlar kopacak. Lugano ile zaten bağlar koptu, bir gelişme yok. İdmanlar da başladı, Lugano'nun adı bile geçmiyor. Hayırlısı olsun artık. Edu'nun gidişi de sevindirici olur.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erenkoca55 View Post

hahaha hafifçe gülümsedi diye haber yaptılar

Reyes'in sadece dedikodu olmasını umuyorum, kabul edebileceğim bir isim değil.
    Bana göre hata olur, başkası beğenebilir saygı duyarım.

Drenthe kiralık gitmiş, işin içinde Vargas'ın Real Madrid'e satışı yok sanırım.
    Umarım bu yol bize çıkıyordur

Piyasa çok durgunlaştı, haber bulmak imkansız gibi.
    Fırtına öncesi durgunluk gibi sanki.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Vargas geçen sezon Serie A'da 2 gol 3 asist yapmış.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aziz Yıldırım hiç soru almadan kalktı, Daum net şeyler söylemedi. Yabancılardan ayrılanlar Lugano ve Maldonado sanırım. Josico takımda mı, durumu nedir? Maldonado yerine Bilica geldi, şu anda 1 yabancı transferi yapılabilir durumda. Daum da imzayı attıktan sonra sıra transferde artık.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Vargas geçen sezon Serie A'da 2 gol 3 asist yapmış.
    Rakamları düşük olabilir tabi, İtalya Ligi'den savunma yapmak çok daha önemli.
    Yalnız performansı yükselişte olan bir oyuncu.Carlos'u açık olarak kullanmak fikri aklıma yatmaya başladı.

İncelemek isteyenler için güzel bir yazı: Tıkla
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Aziz Yıldırım hiç soru almadan kalktı, Daum net şeyler söylemedi. Yabancılardan ayrılanlar Lugano ve Maldonado sanırım. Josico takımda mı, durumu nedir? Maldonado yerine Bilica geldi, şu anda 1 yabancı transferi yapılabilir durumda. Daum da imzayı attıktan sonra sıra transferde artık.
    Sözleşme konusunda anlaşılamadığındandır, yoksa kalmayacak zaten, belli herşey.
    Last edited by Cengo : 30.Haziran.2009 at 22:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Rakamları düşük olabilir tabi, İtalya Ligi'den savunma yapmak çok daha önemli.
    Yalnız performansı yükselişte olan bir oyuncu.Carlos'u açık olarak kullanmak fikri aklıma yatmaya başladı.

İncelemek isteyenler için güzel bir yazı: Tıkla
    Defans önemli diyorsunda, hücumda önemli gol atmadan maç kazamassın. 2 gol, 3 asist bana göre çok düşük bir sayı. Hücum'da oynattığımız bir isim eğer böyle bir istatistik yapacak ise hiç almayalım daha iyi.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Defans önemli diyorsunda, hücumda önemli gol atmadan maç kazamassın. 2 gol, 3 asist bana göre çok düşük bir sayı. Hücum'da oynattığımız bir isim eğer böyle bir istatistik yapacak ise hiç almayalım daha iyi.
    Yalnız Fiorentina çoğu maçını 1-0 kazanır, çoğu maçı alt biter, bahis oynayan arkadaşlar iyi bilirler, Fio sistem takımıdır.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Yalnız Fiorentina çoğu maçını 1-0 kazanır, çoğu maçı alt biter, bahis oynayan arkadaşlar iyi bilirler, Fio sistem takımıdır.
    Bende bahis oynuyorum, maçlarının çoğu alt bitiyor ama; koskoca sezonda 38 maç var. Bana göre bu sayı çok az. Demekki Fiorentina'nın kilit bir ismini almıyoruz. Bize defans yapan değil, hücum yapan bir sol açık gerek.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

22 maç oynamış sanırım..

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Bende bahis oynuyorum, maçlarının çoğu alt bitiyor ama; koskoca sezonda 38 maç var. Bana göre bu sayı çok az. Demekki Fiorentina'nın kilit bir ismini almıyoruz. Bize defans yapan değil, hücum yapan bir sol açık gerek.
    Bu adamın asıl mevkisi sol bek diye biliyorum ben. Carlos sol açık da oynayabilir pekala.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

F.Bahçe'den üç imza daha!

Fenerbahçe, Turgutluspor'dan Sercan, kaleci Serhat ve İsmail ile 3'er yıllık sözleşme imzaladı. Turgutluspor'un PAF takımında oynayan 17 yaşındaki Sercan Gerenkaya, 17 yaşındaki kaleci Serhat Erdurak ve yıldız takımında oynayan 15 yaşındaki İsmail Köse, kendilerini 3'er yıl Fenerbahçeli yapan imzayı bugün attılar. İmza töreninde Fenerbahçe Altyapı Sorumluları Cemil Turan ile Şenol Turan da hazır bulundu.
    Turgutluspor Kulübü Onursal Başkanı Serhat Orhan, Serhat, Sercan ve İsmail'i üst liglerdeki takımların kadrolarında görmekten büyük mutluluk duyucaklarını söyledi.
    Orhan, ''Turgutlu'da yapmış olduğumuz tesisler işte bu transferlerin çoğalması içindi. Bugün, yaptığımız işin doğruluğunu ispatlıyoruz. Fenerbahçe altyapısına transfer olan çocuklarımızı kutluyorum ve üstün başarılar diliyorum'' dedi.

30.06.2009
    Kaynak : AA

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Roberto Carlos İstanbul'da. Maraton
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şimdi Daum'un konuşmalarını tekrar dinledim, transfer hakkında basına açıklama yapmam ama kadromuzda iyi ve elimizdeki oyunculardan daha çok verim almalıyız. Emre iyi ondan daha fazlasını bekliyoruz, ayrıca kaleci Volkan da çok önemli bir oyuncu bizim için, takımda olmalı dedi.

Menajeri sürekli anlaştık, anlaşmak üzereyiz diyor, imza atılsa bir an önce ve resmen sonuçlansa iyi olacak.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Alex için de onun yeteneklerini kullanmalıyız dedi.

Mesaj Yetkileri