-
01.Temmuz.2009, 04:36
Benim aklımda Michael Owen, Andrey Arshavin, Marouane Chamakh, Peter Crouch yada Adriano var. Bu oyunculardan en az 1 tanesini transfer etmeyi düşünüyorum. Ama Hugo Almeira'da gayet iyi bir futbolcu ve fiyatı uygun. Her an onu da transfer edebilirim. Teşekkür ederim.
Serie A TIM 12. Hafta ( Udinese )
İlk Yenilgi...
Udinese deplasmanında Fiorentina, kötü futbolunun cezasını ödedi ve 3-0 kaybetti. Çok sayıda gol fırsatını değerlendiremeyen Mor Menekşeler, Quagliarella - Di Natale - Tote üçlüsüne engel olamadı ve 3-0 yenildi.
Maçtan sonra açıkalama yapan Enver Eren; ' Hiçbir sorunumuz yok. Takımıma ve futbolcularıma güveniyorum. ' dedi.
Maçın 42. dakikasında sakatlanan Anthony Vanden Borre'nin 1 hafta yeşil sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
Maç Kadroları

Maç Sonucu

Maç Verileri

Fiorentina, bu maç sonucunda 28 puanla 3. sırada bulunuyor.
Uefa Grup C 2. Maç ( Bordeaux )
Fransa'da İtalya Rüzgarı!
Uefa'da 2. maçında Viola, deplasmanda Bordeaux'u 1-2 mağlup etmeyi başardı. 28 de Giampaolo Pazzini ile öne geçen Fiorentina, bunu 60. dakikada Marouane Chamakh'ın attığı gola kadar koruyabildi ama 2. yarıda Adrian Mutu'nun yerine oyuna giren Christian Vieri'nin 71. dakikada attığı gol, Mor Menekşeler'e 3 puanı getirdi.
Maç Kadroları

Maç Sonucu

Maç Verileri

Fiorentina, bu maç sonucunda grupta 4 puanla 2. sırada bulunuyor.
Mesaj Yetkileri