Sayfa 361 / 492 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461 ... SonSon
10,801 ile 10,830 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

duyduğum kadarıyla Liverpool bu sene krizde ve transfere fazla para yatırmak istemiyor bu oyuncuları alacağını pek sanmam...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

3üde faydalı olur ama liverpoolun alması zor gibi

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Default Arsenal’den Ribery Sürprizi

Arsenal’in Bayern Münih’te forma giyen Fransız yıldız oyuncu Franck Ribery için astronomi bir teklif yapmaya hazırlandığı ifade ediliyor.

Arsene Wenger’in uzun yıllardır izlediği transfer politikasını değiştirip, Bayern Münih’in yıldız oyuncusu Franck Ribery için 47 milyon avro gibi bir teklif yapmaya hazırlandığı öen sürüdü.

Wenger'e neler oluyor?

Transferde büyük paralar harcamak yerine geç yetenekleri kadrosuna katmakla ünlene tecrübeli teknik adamın, Ribery transferi için girişimde bulunması sürpriz olarak değerlendirildi.

Ajax’tan Thomas Vermaelen’i 12 milyon avro karşılığında transfer eden Arsenal’in, daha tecrübeli bir kadro kurmak için kesenin ağzını açtığı iddia ediliyor. Marsilya’dan Bayern Münih’e gelen yıldız orta saha oyuncusu, Almanya’da geçirdiği başarılı iki sezonun ardından birçok önemli takımın transfer listesine girmeyi başarmıştı.

Herkes O'nu istiyor

Real Madrid, Barcelona, Manchester United ve Chelsea gibi dev kulüplerin Ribery’i kadrolarına katmak için mücadele ettiği bilinirken, transferin flaş ekibi Real Madrid’in rakiplerine oranla bir adım önde olduğu söyleniyor.

Uyguladığı transfer politikasıyla uzun süredir eleştirilen Arsene Wenger’in bu transfer hamlelerinden sonra alacağı tepkiler merakla bekleniyor.

goal

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Arsenal'e gelene kadar çok klüp var sırada . Arsenal Ribery'nin 5. 6. tercihi olur anca ...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aslında arsenaL'dede para çok sürekLi gençlere harcadığı için
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by AirJeT View Post
    Aslında arsenaL'dede para çok sürekLi gençlere harcadığı için
    Ben böyle düşünmüyorum. Çünkü Arsenal transferden kestiği parayı yaptığı stada harcadı. Wenger'in de bu yönde açıklamaları vardı. Arsenal 1 sezon daha sessiz kalacaktır transferde öyle zannediyorum ki...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Selman Ozturk View Post
    Ben böyle düşünmüyorum. Çünkü Arsenal transferden kestiği parayı yaptığı stada harcadı. Wenger'in de bu yönde açıklamaları vardı. Arsenal 1 sezon daha sessiz kalacaktır transferde öyle zannediyorum ki...
    E bence de sessiz kalsın yani.Wenger kimi bulsa alıyo maşallah.Yetenekli gördüğün herkes alınmaz ki.Adam her sezon 10-15 adam alıyo neredeyse.Klüp oyuncudan taşacak neredeyse. Ferguson gibi 1-2 transfer yapsa her sezon çok iyi olur ama...

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Takımı gençleştiriyor işte ne güzel.Aldığı oyuncularda boş çıkmıyor zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Thumbs up Arsenal da Serdar'a Talip

Serdar Taşçı için Arsenal da devreye girdi.

Savunmasını güçlendirmek isteyen Arsenal, Stuttgart'ın Türk kökenli oyuncusu Serdar Taşçı'ya kancayı attı. Sport.co.uk'in haberine göre Londra ekibi, Serdar için oluşturulan uzun kuyruğa katıldı. Vermaelen'i alarak halihazırda savunmasını güçlendiren Arsenal'ın almak istediği Serdar için Milan ve Juventus kulüpleri de devrede.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Default United, Agüero İçin Vites Yükseltiyor

Manchester United, Atletico'nun kapısını dev bir teklifle çalmayı planlıyor.

United transfer çalışmalarına ara vermiyor. Antonio Valencia ile anlaşan Manchester ekibi, Cristiano Ronaldo ve Carlos Tevez'in yerine adam aramaya başlamıştı. Daily Mail'in haberine göre Sir Alex Ferguson tüm dikkatini Atletico Madrid'in yıldızı Agüero'ya verdi.

Manchester'in ilk tercihi Lyonlu Karim Benzema idi, ama Lyon başkanı Jean Michel Aulas'ın işleri zorlaştırması ve Real Madrid'in bu transerde daha avantajlı olması nedeniyle Ferguson bu transferle zaman kaybetmekten vaz geçti.

Madrid ekibinin Agüero'yu satmak istememesini söylemesine rağmen Manchester United, Aguero için 52 milyon avroyu gözden çıkardı.
    Agüero'nun menajeri oyuncunun Atletico Madrid'den ayrılmayacağını belirtmişti. Ama Kırmızı Şeytanlar devasa bir teklifin işleri değiştirebileceğini düşünüyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Default Antonio Valencia, United'a Çok Yakın

Sky Sports News’e göre, Manchester United, Luis Antonio Valencia’nın transferinde sona yaklaştı.

Sky Sports News, Wigan Athletic ile sözleşmesi bulunan Ekvadorlu oyuncunun 20.5 milyon avroluk bir bonservis ile ayrılacağını belirtti.

The Daily Mirror da bu iddia’yı destekliyor. Valencia, 2006’dan beri Wigan’da ama iki sezonu Villareal’de kiralık geçirdi. 2008’de sözleşmesi sürekli hale geldi.

23 yaşındaki yıldız, Ekvador Milli Takımı ile çıktığı 34 maçta 4 gol attı.

Manchester United’ın ayrıca Brezilyalı genç oyuncu Douglas Costa’da da sona yaklaştığı ve Arjantinli süperstar Agüero ile ilgili girişimlerde bulunduğu biliniyor.

Kesinlikle Agueroyu almalari gerekiyor..

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

C.Ronaldo'nun yerini doldurmak için yapılacak bir transfer

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Gitmesi kendisi içinde iyi olucaktır harika bir yetenek bence

Default Zhirkov, Çarşamba imzalıyor

CSKA Moskova’nın yıldız oyuncusu Yuri Zhirkov’un Chelsea ile Çarşamba günü sözleşme imzalayacağı söyleniyor.

Rus oyuncu Yuri Zhirkov’un ismi daha önce Chelsea ve Barcelona ile anılmıştı. Bugün yayınlanan haberlerde ise Çarşamba günü Chelsea ile anlaşmanın imzalanacağı belirtildi.

Rus milli takım oyuncusu daha önce yaptığı açıklamada Chelsea’nin ilgisinden haberi olmadığını belirtmişti. Sport-Express’in bugün yayınladığı haberde ise 25 yaşındaki oyuncunun Çarşamba günü Londra’ya giderek 4 senelik kontrata imza atacağı söyleniyor.

Rusya formasıyla Euro 2008’de yıldızı parlayan Zhirkov için Chelsea’nin yaklaşık olarak 20 milyon avro ödemesi bekleniyor.

Goal

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Bazen Abramovic’in kararları Futbol Direktörü Big Phil’e sorulmadan alınıyor” dedi.
    Abramovicte bizim Türk başkanlar gibi demek Deco gelsin birde Türkiye'yi görsün
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Baya iyi alıntı yapmışım
    Last edited by BeeTLeJuiCe : 29.Haziran.2009 at 23:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Abramovic futboldan anlamıyor zaten Normaldir . . .

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Togiii View Post
    Takımı gençleştiriyor işte ne güzel.Aldığı oyuncularda boş çıkmıyor zaten.
    Ben sana katılmıyorum.Zaten başarı yakalayamamasının sebebi bu.Hep genç oyuncular alıyo.Mesela 20sinde alıyo 23ünde satıyo adamı.Bir de az fiyata da almıyo.Bu sadece finansmanı düzeltir.Manu gibi başarı yakalaması imkansız olur.Sadece bala ilk 11in hepsi fabregas gibi Adebayor gibi kaliteli çıkacak ta anca o zaman.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Adam paradan anlıyor

wenger saygı duyulacak birisi. fm oynar gibi sırf genç alıyor ve td lerin 99,999.. unun yapamayacağı şeyler yapıyor. bazıları diyebilir, ama başarı nerde? diye, o kadar gençle şl de yarı final, final oynamak gerçekten inanılmaz...

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

başarı gelmedikten sonra o gençleri savunmanın mantığı ne o zaman.gençti gelişti en fazla bu kadar 5 sene bekle sonra yine satıyor yine genç yine sat falan vs... bu kafayla arsenalin ilerleyeceğini hiç ama hiç sanmıyorum.

wengeri eskiden çok severdim ama şimdi hç sevmem sürekli gençleri almasınada karşıyım benim gibi düşünen br çok arsenal taraftarı var zaten.

ribery arsenali fazlasıyla aşar hayal bence.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

eklemeyi unutmuşum yarı finalin arsenal taraftaları için başarı olduğunu düşünmüyorum.ligde hiç bir şey yaptıkları yok zaten.henry pires lauren campbell ljunberg vieira çok iyi tecrübeli adamlar varken finale çıktı bir kere.ondan sonra hep yalan oldu arsenal zaten büyük başarı içinde adım atılmadı gençleri bekliyor wenger efendi.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Default Wolverhampton, Doyle'u Kaptı !

Premier Lig'in yeni ekibi Wolves, kulüp tarihinin rekorunu kırarak 6.5 milyon pounda Reading’ten Kevin Doyle’yi transfer etti.

Wolves 25 yaşındaki İrlanda Cumhuriyeti Milli Takımı’nın da formasını giyen ve pek çok takımın peşinde koştuğu Kevin Doyle’u kulüp tarihinin rekorunu kırarak 6.5 milyon pounda (7.6 milyon avro) transfer etti.

İmzadan sonra Wolves’un resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Doyle, “Wolves benimle temasa geçen ilk takım oldu. Benim için zorlu bir yaz geçmesini bekliyordum. Ama Wolves bunu benim için kolaylaştırdı” dedi.

Menajer Mick McCarthy’nin Nenad Milijas ve kaleci Marcus Hahnemann’dan sonra üçüncü transferi olan Doyle sözlerini, “Yeni takımım için mücadele etmeyi dört gözle bekliyorum. Geçen hafta gelip buradaki tesisleri gezdim. Wolves’e gelerek en doğrusunu yaptığımı düşünüyorum” ifadelerini kullanarak bitirdi..

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

İyi transfer olmuş.Wolwes'e büyük katkı sağlayacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Default Antonio Valencia Artık Resmen Unitedlı

Manchester United, Valencia’nın transferini bitirdiğini açıkladı.

23 yaşındaki oyuncunun alacağı ücret açıklanmazken, United ile 4 yıllık sözleşme imzaladığı belirtildi. United patronu Sir Alex Ferguson, Valencia transferinden hayli memnun gözüküyor. Kulübün resmi sitesine konuşan Ferguson, “Antonio bir süredir hayalini kurduğum bir oyuncu. Hızı ve yetenekleri ile takıma çok büyük katkılar yapacağından şüphem yok” dedi.

"Rüyalarım gerçek oldu"

Antonio Valencia da bu transferden memnun gibi. Valencia, Manchester United'a transferi ile hedeflediği başarılardan birini gerçekleştirdiğini belirtti.

Valencia, “Manchester United’a transfer olmak benim için bir rüyanın gerçekleşmesi. Wigan’daki zamanımdan zevk alıyordum, ama United’a transferim benim için çok büyük bir onur. Wayne Rooney, Rio Ferdinand ve Ryan Giggs gibi yıldızlarla 76,000 taraftarın önünde oynamak mükemmel bir deneyim olacak. Sezonun başlaması için sabırsızlanıyorum” dedi.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Bu adamda ne buluyolar anlamıyorum ama Fergusonun bir bildiği vardır.

Enterokinaz Misafir

udinese'den alexis sanchez'i bekliyordum ben. valencia neler yapacak göreceğiz, ben pek umutlu değilim açıkçası.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

beğendiğim bir oyuncuydu bence başarılı olacaktır

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

büyük ihtimalle ben yanılıyorum sir'ün bir bildiği vardır ama o'shea , wes brown , park ji sung gibi adamlar sanki manu kalibresinde bir takımın oyuncusu olamayacak nitelikteler . neden oynadıklarını anlayamıyorum . belki oyun içinde çok yararlılardır falan ama beğenmiyorum bu oyuncuları . valencia da bunlara eklenecek sanırım .

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bonservisi ne kadara aldılar acaba ?

Mesaj Yetkileri