Artık öyle bir duruma düştük ki fotomaç,fanatik gazetelerine inanır olduk![]()
Bizimki de umut işte![]()
Artık öyle bir duruma düştük ki fotomaç,fanatik gazetelerine inanır olduk![]()
Bizimki de umut işte![]()
dünya yıldızı bojinov değildir herhalde![]()
Fatih Tekke transferi, GS ile prensipte anlaştı olarak TRT'de alt yazı olarak geçmiş.
aman uzak dursun fatih tekke yıldız için 1 hafta daha beklemye razıyım ama fatih tekke gelmein
Sonunda anasayfada bir transfer açıklandı. Hayırlı olsun.![]()
Leo Franco artık Galatasaray'lı.
Ben Fatih Tekke gelirse yararlı olacagına inanıyorum Zenit her ne kadar kurtulmak istesede ondan kendisi oynadıgı maçlarda oldukça parlak performanslar gösteriyor. Ayrıca Türkiye'de onun kadar hava hakimiyeti iyi olan oyuncu zor bulunur boyu kısa olmasına ragmen hemde. Bence gelirse çok iyi transfer olur Platini bile sormuştu neden Euro 2008'de Fatih Tekke yok diye. Ümit Karan'ın yerine iyi bir adam almış oluruz ama yönetimin o kadar bekletip Fatih Tekke'yi alacagını sanmam ama keşke alınsa. Ben Michael Owen'ı alacagımızı düşünüyorum.
Harry Kewell devreye girmiş anlaşılan, iyi transfer olur.
Bahsi geçen dünya yıldızı bence Michael Owen. İngilizlerin altın çocuğu, ele avuca sığmaz süper yıldızı. Ben kendi takımımda görmek isterim açıkçası Owen'ı, umarım Galatasaray böyle bir bomba patlatmaz.
Neill transferi umarım doğrudur. Hem sagbek, hem stoperde taş gibi oyuncu. Bonservis ücreti olmayışı da cabası.
Neill transferi süper olur lütfen yalan çıkmasın![]()
Aloo... Ben Rijkaard!
Frank Rijkaard anrenmanlar dışındaki zamanını odasında geçiriyor. Çünkü...
Kim demiş Galatasaray'da transferden sorumlu yönetici Haldun Üstünel diye!.. Üstünel, yurt dışında harıl harıl futbolcu arıyor olsa da teknik direktör Frank Rijkaard, perde gerisinde bu işin 'yöneticisi' durumunda. Zira Hollandalı teknik adamın Tegelen'deki kampta kendi felsefesine uygun bazı futbolcularla temas kurduğu ve görüşmeleri de bizzat yaptığı ortaya çıktı. Habertürk'ün haberine göre, Hollanda kampındaki idmanların dışında bütün zamanını odasında tek başına geçiren Rijkaard'ın günde 10 civarında yabancı futbolcuyla telefon görüşmesi yaptığı ve yavaş yavaş sona da yaklaştığı öğrenildi.
Transferdeki gelişmelerden Başkan Adnan Polat ve yönetici Haldun Üstünel'i de bilgilendiren Rijkaard'ın, "Siz transfer işini bana bırakın. Bundan sonra kendim bizzat bu işi çözmek istiyorum. Ayrıca bütün menajerleri de aradan çıkarın. Çünkü piyasada o kadar çok boşta futbolcu var ki, istediğimizi hem uygun fiyata hem de aracıya para ödemeden getirebiliriz. Zaten benim ismimi duymaları yeterli oluyor. Kiminle konuştuysam geri çevimedi. Ancak ben görüştüğüm futbolcular arasında tercih yaparak size durumu ileteceğim" açıklamasında bulunduğu öğrenildi. Rijkaard'ın transferde iki öenmli meseleye dikkat ettiği belirtiliyor; 1- Felsefesine uygun futbolcu 2- Kulüp kasasını zorlamayacak birisi...
Neill tam aradıgımız bir tipte oyuncu , hadi hayırlısı...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Ben en baştan beri Coloccini diye düşünüyordum ama Neill de olursa fena olmaz tabi.
Rijkaard'ın davranışları, antreman şekilleri, konuşmaları, politikası, kısacası bu adamla ilgili her haberi okuduğumda Galatasaray'ı güzel günlerin beklediğini görebiliyorum![]()
Rijkaard senin Allah'ına kurban ya![]()
Helal olsun arı gibi çalışıyor adam![]()
esas duruş.![]()
Disiplin,Saygı budur işte oyuncular aralarında bile konuşmadan Rijkaard'ı dinliyorlar.
Haldun Üstünel bir dünya starı bir de yıldız oyuncu transferi yapacakmış.
Ya onu bunu bırakından biz ne beleşçi takımız3 adam aldık 4üde bonservissiz, Mustafa Sarp, Gökhan Zan, Leo Franco
Screw you guys, I'm goin' home
valla bonservisli ya da bonservizsiz fark etmez... yeterki takıma yarasın... parası çok olan bonservisiyle alsın 10-15 milyon € yahaldun baba bilir işini merak etmeyin... yakındır müjdeler....
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Michael Owen gelecek![]()
Rüyana mı girdi![]()
Rüyama girenleri saysam buraya Galatasaray'ı futbol takımı degil mankenlik ajansı sanarsın.
Hımm. Kaynak nedir Mr.Eralp ?