Ligde kalan maçlarımız ;

Turkcell Süper Lig 34.Hafta Puan Durumu

Takımımızda sezon içerisinde en fazla forma şansı bulan oyuncu Sezer Badur ( 33 ) olurken,en çok gol atan oyuncu Mehmet Yıldız oldu. (15) Musa Aydın yaptığı 12 asist ile en çok gol pası veren oyuncu oldu.

Sezonun bitmesi ile beraber tatile çıkmadan önce başkan Mecnun Odyakmaz ile 2009/10 sezonunun planlamasını yaptık.

Mecnun Odyakmaz:Hocam,öncelikle seni tekrardan kutluyorum.Bu başarının baş mimarı sensin.

Mert Çeken:Olur mu hiç öyle şey başkanım.Başarı birliktelik,beraberlik ile geldi.Yönetim,futbolcu,taraftar inandık biz bu şampiyonluğa.

Mecnun Odyakmaz:Tatil dönüşü çalışmalara hemen başlayacağız.Yeni sezon öncesi şubemize ayırdığımız transfer bütçesi 5.5 Milyon €.Ayrıca 5.2 Milyon €'da maaş bütçesi ayıracağız.Senden bana yeni sezonda takımda istemediğin oyuncuların listesini vermeni istiyorum.

Mert Çeken:Transferde daha iyi isimlere yönebilmek için ek kaynak bulmamız gerekiyor.O yüzden bazı isimlerle yolları ayıracağız.Michael Petkovic,Nelson Cuevas,Pini Balil,İbrahim Dağaşan ve Onur Tuncer için gelen teklifleri dinlemeye başlayabiliriz.

Mecnun Odyakmaz:Bu oyuncuların çoğu bu sezon kazanılan şampiyonlukta kilit rol oynadılar.Yerlerine daha iyi isimleri bulabilrmiyiz?

Mert Çeken:Başkanım,Avrupa'nın aşağı yukarı bütün liglerini takip eden bir scout ekibi var.Şimdiden alacağımız oyuncuların listesini belirledim bile.Bu listedeki oyunculardan 4-5 tanesi alırsak seneye kimse bizi tutamaz.

İşte o liste:
Asmir Begovic
Vincenzo Florillo
Josh Lambo
Serdar Kulbilge
Cenk Gönen
Timothee Atouba
Peter Masilela
Miranda
Marquinhos
Sol Campbell
Bekir İrtegün