-
oyuna işsiz başladım. bir süre kimselerden teklif gelmedi en sonunda adanademirspor ile anlaştık takım çok kötüydü b kategorisinde sonlara oynuyorduk. o sezon zar zor düşmemeyi başardım ve bir sene sonrasına hazırlık yaptım. ertesi sene takım daha iyiydi kadroyu güçlendirmiştim ilk üç arasında liderlik neredeyse her hafta değişiyordu ancak son anda ikinci olup a kategorisine çıkmayı başardım. a kategorisi için müthiş transferlerle spekteküler bir takım kurdum tam sezon başlayacakken antalyaspor'dan menajerlik teklifi geldi 1.lig'den yeni düştükleri için kadro süperdi 3-4 milyon civarı bir transfer bütçesi vaadediyorlardı işte fırsat bu fırsat dedim ve a kategorisi için hazırladığım adanademirspor'u bırakarak antalyaspor'un başına geçtim. başkan ve taraftar transfer bütçesi, kaliteli kadro ve süper lig'den yeni düşmüş olmanın verdiği gazla benden kesin şampiyonluk istiyordu. var olan gül gibi kadronun yanına neredeyse tüm bütçeyi de kullanarak teorik olarak süper lig de şampiyonluğu kovalayabilecek bir kadro kurdum. derken sezon başladı ve ilk 7 maçda 7 mağlubiyet başkan taraftar ve tüm kadro isyan etti, oyuncular bu teknik adamla olmaz dedi, taraftar idman sahasına kadar gelip beni protesto etmeye başladı başkan sanırım yanlış menajere güvendik dedi kaderin cilvesi bu ya 8.maç adanademirspor'laydı ve adanademirspor 7 maçın 7'sini de kazanmıştı. başkan bu maçı kaybedersen kovarım dedi müthiş stresli geçen maç sonucunda benim kurduğum adandemirspor yine benim kurduğum antalyaspor'u 4-1 yendi ben kovuldum 6 ay kadar yeni bir takımdan teklif gelsin diye bekledim bu arada adanademirspor açık ara a kategorisini lider bitirdi antalyaspor da ben bıraktıktan sonra kendini toparladı ve playoff lara bile girmeyi başardı. sinirim bozuldu ve yeni bir oyuna başlayıp man utd ile tepden giriş yaptım olaya.... oeh
Mesaj Yetkileri