Transfer politikamızın nasıl olacağından bahsetmiştim, o yönde, yedekleri de kuvvetlendirmek adına transferleri gerçekleştirdik. Elimizde gelişme kaydedemeyen oyuncularla yollarımızı ayırdık. Bu arada Lig A’da yer alan Karşıyaka da pilot takımımız oldu. Süper Lig’den bir takıma da öneride bulunacağım bakalım. Kimi oyuncularda 24 ay seçeneği var. Aldığım Türk oyuncuları geri Karşıyaka’ya göndermeyi düşünüyorum.
Transferlerimiz;
Uzak Doğu pazarına da açılma vakti geldi, bu nedenle oradan ilk transferimiz;
Bressan için fazla para verdiğimi düşünüyorum, umarım beni hayal kırıklığına uğratmaz.
Forvete bulduğunu atacak bir oyuncu, Adebayor’u elden çıkarmayı düşünüyorum;
Defansa derinlik katması için aldığım ilk Türk oyuncumuz;
Diğer oyunculara göre yaşı ilerlemiş birisi ama yine de tecrübesiyle faydası çok olacaktır bize;
Sağ kanada iyi bir oyuncu almak istiyordum ama istediğim oyuncu için çok yüksek fiyat istedi kulübü. Bende alternatif olarak aldım;
Forvete bir takviye daha, artık forvette sıkıntı çekmeyiz diye düşünüyorum sezon boyu;
Defansa Brezilya’dan genç bir takviye;
Ve 2 genç Türk oyuncu;
Şimdi Keita’yı satmayı düşünüyorum, eğer satabilirsem, paf takımı için belirlediğim 8-10 oyuncu var, onları da almak için uğraşacağım. İstediğim teklif gelirse Keita yolcu.
Hazırlık maçlarında zayıf rakipleri farklı mağlup ettik. Sezonun ilk kupasını Chelsea karşısında kazandık. 89. dakikada kontra ataktan kaptanımız Houghton’un bulduğu golle maçı kazandık. Tarif edilemez bir mutluluk içerisindeyim.
UEFA Kupası 4. Tur Ön Eleme maçında da rakibimiz Vitebsk diye bir takım. Rahat geçeceğimizi düşünüyorum.