Sayfa 110 / 896 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210610 ... SonSon
3,271 ile 3,300 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Sadece bir oyuncuyla görüşülüyorsa durum kötü. Geçen sene de tıpkı bu şekilde sadece Xabi'yle görüşmeler uzunca sürdü ve alamadık son dakikada Josico'ya kaldık.
    Abi orda ön libero için bir oyuncu alacaklarını kastetmiştir bence. Görüşülen oyuncu sayısı bir değildir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

volkan tamam fenerbahceden ayrılmıycam fenerliyim falan diyo süreklide takım kampta o hala tatilde bu ne celişki anlamıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by uLtimatoM View Post
    Abi orda ön libero için bir oyuncu alacaklarını kastetmiştir bence. Görüşülen oyuncu sayısı bir değildir.
    Sanki tek bir oyuncuya vurgu yapıyor gibi geldi bana Emre ama umarım senin dediğin gibidir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

"Fenerbahçe uyuma!.."

Üstün Alman teknolojisi Bayern Münih'in Brezilyalı defans oyuncusu Lucio'dan ayrılık sinyalleri! 31 yaşındaki tecrübeli isim Münih'in Tz adlı gazetesine yaptığı açıklamada yeni teknik direktör Louis van Gaal'in planları arasında olmayacağını ve ayrılma noktasına geldiğini söyledi.

Lucio, "Bayern Münih'te artık istenmediğimi duyunca kötü oldum, üzüldüm. Geleceğim hakkında konuşmak oldukça zor. Fakat çıkan haberler, ortalıktaki spekülasyonlar üzücü. Galiba başka bir takıma transfer olmak benim için en ideali olacak." dedi.

Brezilya ile Konfederasyon Kupası'nda mücadele eden Lucio Bayern Münih'in Çarşamba günü yapacağı ilk idmana izinli olduğu için katılmayacak. Öte yandan Lucio'nun geri dönmeyeceği konusunda da sinyaller verdiği ifade ediliyor.

Bir yorum (Esat DERGİ);

Bu sezon yabancı transferinde farklı bir politika çizen Fenerbahçe için bu haber herhalde son günlerin en güzel haberi olsa gerek. Diego Lugano'nun restini görerek kulübü koruma yoluna giden ve Fabio Bilica, Bekir İrtegün gibi iki kadro derinliği yaratacak defans oyuncusunu takıma katan Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi aksayabilecek mevkii olarak gözüken ilk yer geri dörtlü, daha doğrusu iki stoper. Bilica ve Edu'nun birbirlerinin kademesini yapamayacağı düşüncesi, iki ismin de "kesici" defans olmalarına rağmen yeşil sahada "ağır" statüsü altında yer aldığı gerçek.

Fenerbahçe'nin önümüzdeki 3 sezon için öncelikli hedefi Türkiye'de şampiyonluk, bu doğru. Christoph Daum'un imza töreninde bile "Avrupa" kelimesinin bir kere, o da kısık sesle çıkması bunu gösteriyor gibi olsa da içten içe belli beklentileri oluşturmadan Avrupa'da başarıyı da içlerinde kurguluyor sarı-lacivertli yönetim. ABD'li Onyewu'nun Konfederasyon Kupası'nda özüne dönmesi o transferi zorlaştırırken Fenerbahçe bir zamanlar peşinden koştuğu Lucio'yu kadrosuna katması için çok fazla uğraşmasına ya da Manchester City gibi bir çılgınla mücadele etmesine gerek yok. İki parmak hareketi bu transferi gerçekleştirir ve çılgın bir kadro kurmayı hayal eden Fenerbahçe'de geri dörtlüde sorun kalmaz, Fenerbahçeliler gece rahat uyur.

Neden mi bu kadar defans? Ya da Türkiye liginde bu kadar sağlamcılığa ne gerek mi var? Fenerbahçe önümüzdeki sezon çok açık oynayacak. Luis Aragones bunu yapmıyorken, Kayseri'nin üzerine gittiğinde hızlı Kayseri forvetlerinin İstanbul'da neler yaşattığını hatırlatın ve hız konusuna neden bu kadar önem verildiğini bence yeniden hatırlayın. Fenerbahçe Lucio'ya gitmeli, Lucio gelecek için değil, kadro için alınmalı, onun bacakları bu takıma yeter...

Kısaca Lucio: Tam adıyla Lucimar Ferreira da Silva 2001-2004 yılları arasında Bayern Leverkusen'de yaptığı çıkıştan sonra Bayern Münih'e gelmiş ve beş sezondur Alman ekibinde forma giyiyordu. 2002'deki Şampiyonlar Ligi finalinde Leverkusen-Real Madrid maçında attığı gol ile maçı uzatmaya taşımıştı ama bu yetmemişti. 1.88 boyundaki defans oyuncusunun en büyük özelliği geniş fiziği ve bu fiziğine rağmen hızlı oluşu. Her stoper gibi takımının ofans gücüne de duran toplarda destek veren Lucio Brezilya'nın ABD ile oynadığı final mücadelesinde 84'de attığı kafa golüyle ABD'lilerin hayallerini de yıkan isim olmuştu. Bayern Münih forması altında 144 maça çıkan Lucio'nun adı Yunanistan ekiplerinden Panathinaikos ile ciddi bir şekilde anılıyor. Lucio 2002'de Brezilya Dünya Kupasının kaldırırken takımın ana elementlerden biri olmuştu.

Sporx
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Lucio muhteşem bir transfer olur, gelmesini çok isterim. Daum Luciano'yu getirmişti, Luciano çok fazla gol atıyordu ama savunması pek iyi değildi. Avrupa'da da başarı o yüzden gelmemişti. Ancak şimdi Lucio gelirse, Daum'a Avrupa'da da başarı için iyi bir kadro verilmiş olacak. Lucio hem duran toplarda çok gol atar, hem de savunmayı mükemmel yapar. Keşke alabilsek ama talipleri çok olur.

Aynen keşke alabilsek ama zor gibi geliyor bize bırakmazlar.

Nesil
    2006

Lucio transferi gündemde değil, sadece bir köşe yazarı tavsiyede bulunmuş. Bana göre köşe yazarından önce zaten Fenerbahçe'li yöneticiler biliyordur, mutlaka manejerlerden Lucio'nun Munich'de oynamak istemediği söylenmiştir.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

"BAŞKAN'IN FUTBOL BİLGİSİ HOCALARA TAŞ ÇIKARTIR"
    En cok buna güldüm..

Daum Türkiye yi çok iyi tanıyor ve 3 sene üst üste şampiyonluk sözleri verildi diye getirildi yapabilecek en uygun adamdır da kendisi..
    Oynatacağı futbol cok tartışılacak begenilmeyecektir orası ayrı..
    Daum'un zamanında ortasahada bir tek Aurelio oynuyordu ilk şamp ligi macerasında daha sonrasnda Appiah geldi ama o senede cok şansız maçlar yaşadık Avrupa da defansımızda zayıftı Servet Luciano zorlanıyordu avrupa da baya baya
    takımın ortasahası iyi bir yabancı ile güçlendirilir,lugano'nun yeri doldurulursa (veya Edu eskisi gibi dönebilirse sakatlıktan..Kalacak sanırım oda.)Daum avrupa da iş yaptırabilir bu takıma
    Simplicio ismi dolaşıyordu bi ara ortasahaya harika bi transfer olur bence Paulsen çok daha iyi bi transfer olur bi iki kere duydum bidaha ismi anılmadı inşallah yönetim peşindedir
    Bir tanede aslında Kaleci bakılabilir yerli Volkan'ın arkasına, Babacan'ın en son final performansı ortada ben pek güvenmiyorum şahsen ona ikinci kaleci olarak da olsa..

Lucio bize gelmez bence eğer ayrılacaksa da keşke olsa ama sadece öneride kalır bana göre bu iş..

bide şu Josico Maldonado yla falan yolların kesin olarak ayrıldığı açıklansa da içimiz rahatlasa gitsinler bi an önce ilişikleri kalmasın kluple

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Lucio muhteşem bir transfer olur, gelmesini çok isterim. Daum Luciano'yu getirmişti, Luciano çok fazla gol atıyordu ama savunması pek iyi değildi. Avrupa'da da başarı o yüzden gelmemişti. Ancak şimdi Lucio gelirse, Daum'a Avrupa'da da başarı için iyi bir kadro verilmiş olacak. Lucio hem duran toplarda çok gol atar, hem de savunmayı mükemmel yapar. Keşke alabilsek ama talipleri çok olur.
    Lucio gelirse 3-4 sene oynasa biticek artık onun yerine Onyewu alınsa 3-4 sene oynar ama bitmez devam eder futbola 2-3 sene daha.

Enterokinaz Misafir

Quote Originally Posted by wawe1001 View Post
    Lucio gelirse 3-4 sene oynasa biticek artık onun yerine Onyewu alınsa 3-4 sene oynar ama bitmez devam eder futbola 2-3 sene daha.
    lucio fener'e bi gelsin 3-4 sene oynasın, gerisini sonra düşünürsünüz.

onyewu'nun 3-4 sene sonra fenerbahçe'de kalabileceği ne malum ?

gören savunmanıza lucio'lar, nesta'lar var sanır. istenmeyen isim : lucio. çok ilginç.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Enterokinaz View Post
    lucio fener'e bi gelsin 3-4 sene oynasın, gerisini sonra düşünürsünüz.

onyewu'nun 3-4 sene sonra fenerbahçe'de kalabileceği ne malum ?

gören savunmanıza lucio'lar, nesta'lar var sanır. istenmeyen isim : lucio. çok ilginç.
    Onyewu gelirse Lucio'yu kimse istemez. Onyewu'yu iki sezon sonra iyi bir bonservis ile satabiliriz. Tabii Fenerbahçe yönetimi artık para karşılığında oyuncu satmıyor. Teklif gelirse değerlendiriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Onyewu gelirse Lucio'yu kimse istemez mi?

Tamam Onyewu iyi oyuncudur ancak Lucio her anlamda ama her anlamda 4457486484' katlar Onyewu'yu.Onyewu gelsin deyip Lucio'yu istememek F.Bahçe'ye ihanettir...

En kral on numaradan daha teknik Lucio.Alex'e falan gerek kalmaz...

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Lucio halen daha dünyanın en iyi 10 stoperinden biri Brezilya milli takımının kaptanı adam
    onyewu da iyi hoşta Lucio nun yanında esamesi okunmaz bence
    Fenerbahçe yetiştirici klup değil hem tarihinin hiç bi döneminde öyle bi politika izlemedi ki şimdi izlesin Lucio yerine onyewu yu getirsin
    komiklik olur bence Lucio nun kalibresi ortadayken Onyewu yu istemek
    tabi Lucio nun Türkiye ye gelmeyeceğine inanıyorum hala ama o ayrı

Nesil
    2006

Lucio 31 yaşında ve Munich'den ayrılıp Fenerbahçe'ye gelecek, bu oyuncuda moral olarak düşüş yaratır.

Onyewu ise 27 yaşında ve çıkış yapan bir oyuncu. Bu futbol isteği ile Fenerbahçe'ye Lucio'dan daha yararlı olacaktır. 31 yaşına geldiğinde Lucio'nun futbol hayatıda bitmiş olacak.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

27 yaşta cıkış için geç sonuçta
    30 yaşında kime satacaksın adamı
    Lucio ayrıca muhteşem de bir profesyonel gelip oynarsa hiç isteksizlik yaşamaz bence ama adam gelmez zaten 31 yaşında da olsa

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Batuhan'a katılıyorum kesinlikle
    5 yıldızlık dünya starını getirmektense 4 yıldızlık cıkısta olan bir oyuncuyu getirmek daha iyi olur....

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Onyewu 22 23 lerinde olsa kabul de..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Lucio Bayern'den ayrılırsa alacak ilk kulüp Milan olur.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Lucio gibi futbolcular yeteneklerinin yanında profesyonellikleride üst düzey olduğu için dünyanın en iyileri oluyorlar...

Ç.Rize'ye de gelse çıkar,en kral topu oynar.Onyewu'yu 2 sene sonra 20 milyon €'ya satacağımı bilsem,yine Lucio'yu tercih ederim...

Lucio geldiği takımın savunmasına sınıf atlatır...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    27 yaşta cıkış için geç sonuçta
    30 yaşında kime satacaksın adamı
    Lucio ayrıca muhteşem de bir profesyonel gelip oynarsa hiç isteksizlik yaşamaz bence ama adam gelmez zaten 31 yaşında da olsa
    Aurelio'da 27'den sonra çıkış yaptı, oyuncu bi gitti ortasahamız dağıldı. Onyewu, Lucio'dan daha yararlı olur. Kaldı ki Lucio'ya verilecek maaş ile Onyewu'ya verilecek maaş arasında çok fark olur. Birde Lucio'nun bize gelme ihtimali çok zayıf, o kadar kulüp varken bize sıra gelmez. Boşuna vakit kaybetmiş oluruz.

Nesil
    2006

lucio gelirse moral dusuklugu yasar, onyewu cikista tarzi bir dusunce cok cok mantiksiz geliyor bana.

ne ilgisi var bir adam iyiyse iyidir yani,oynamak isterse sorunsuzsa oynar. lucionun yaninda onyewunun esamesi okunmaz. konfederasyon kupasindan once onyewuyu kac kisi taniyordu? lucioyu kac kisi taniyor? yillardir bayern munich ve brezilya milli takiminin banko defansi.

bence onyewumu lucio mu tartismak yerine, lucio istanbula niye gelsin diye tartismak gerekir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Defansta oynamak, diğer mevkilerde oynamaktan ayrı bir tecrübe gerektirir bence. Lucio'da bu tecrübe fazlasıyla var. Onyweu mu Lucio mu derseniz Lucio derim..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Lucio'yu mu tartışıyoruz ya, yapmayın. Keşke gelse. Üstelik 35 yaşındaki Carlos bu takıma katkı sağlıyorsa (sadece oynadığı oyunla değil) Lucio hem aynı katkıyı sağlar, üstüne de savunmayı toparlar.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by welet1905 View Post
    Defansta oynamak, diğer mevkilerde oynamaktan ayrı bir tecrübe gerektirir bence. Lucio'da bu tecrübe fazlasıyla var. Onyweu mu Lucio mu derseniz Lucio derim..

onyewumu luciomu sorusuna onyewu cevabi veren adam ya futbol sporunu konfederasyon kupasinda yeni gormustur, yada kendini kandiriyordur.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ki bu kupada Lucio da kötü değildi. Tamam Onyewu'yu istiyorum ama eğer ki Lucio ihtimali olursa Onyewu gelmesin. Ha Lucio burayı seçmezse o zaman Onyewu iyi tercihtir. Onyewu 23-24 yaşlarında olsa ve çok iyi performans gösterecek olsa olabilir derdim.

Lucio'nun gelmesi, önce yanında oynayacak oyunculara sonra da takımda yer alan defanslara büyük katkı sağlaması demek. Sahane nerede durmasını, ne yapacağını bilen, üstüne üstlük topu oyuna hemen önündekine ya da yandakine vererek başlamayan, bizzat oyunun içerisinde olan bir oyuncu.
    "YÜCE ATATÜRK"

Onyewu'yu da Lucio'yu da takımda görmek isterim. Ama birini alacağız, tercihini yap deseler, gözüm kapalı Lucio derim. Dünyanın en iyi stoperlerinden birinden bahsediyoruz. Üstelik çok yaşlı da değil, 31 yaşında. R.Carlos ilk geldiği yıl 34 yaşındaydı, hatırlayın nasıl katkı sağladığını. Cannavaro 33 yaşında yılın futbolcusu seçildi. Tamam, Onyewu çok iyi futbolcu, yaşı Lucio'dan daha genç olabilir ama Lucio ile kıyaslamak saçmalık olur. Lucio'nun kıyaslanacağı adamlar Ferdinand, Puyol, Terry, Gallas gibi adamlardır.

Lucio olmazsa Onyewu'ya da kimsenin burun kıvıracağını sanmıyorum. Şahsen ben Lucio olmazsa Onyewu'nun gelmesini çok sıcak bakarım. Lucio'yu alma gibi bir ihtimalimiz varsa Lucio'yu almalıyız, öyle bir ihtimal yoksa da Onyewu'yu almalıyız. Ha eğer ikisini alma gibi bir ihtimalimiz varsa, Avrupa'nın önde gelen defanslarından birine sahip olmuş oluruz, keşke öyle olsa ama çok zor

Lucio gibi bir oyuncuyu bütün herkes takımda görmek ister.Gerçekten dünyanın en iyi stoperlerinden Brezilya milli takımının banko,Bayern Münih'in banko stoperinden bahsediyoruz.Onyewu Lucio'nun yanında çırak kalır ..Keşke Lucio gelsin diyorum ama Avrupa'nın önde gelen klüpleri hemen peşine takılırlar Lucio'nun zaten ..O yüzden Onyewu'nun gelme ihtimali çok daha yüksek.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Onyewu gider Fenerbahçe'ye Lucio ise eğer Bayern bırakırsa Avrupanın büyük kulüplerinden birine gider (Banada Milan a gidecek gibi duruyor)

Son Dakika.. Bursaspor Klubü,genç futbolcusu Sercan Yıldırım'ın sözleşmesini 1 yıl daha uzattı..

NTVSPOR

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Tuncay harika olur harika inşallah gerçekleşir bu transfer

Mesaj Yetkileri