çok hızlı bir oyuncu zaten süper ligde bütn savunmalar ağır keita yı nasıl tutucaklar acaba![]()
çok hızlı bir oyuncu zaten süper ligde bütn savunmalar ağır keita yı nasıl tutucaklar acaba![]()
Keita harika bir transfer yine yönetim sag gösterip sol vurdu
Hayırlı olsun...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Keita yeteneklerinin yanında mücadele eden ve aynı zamanda güçlü bir oyuncudur...
Bu yüzden çok faydalı olacağını düşünüyorum.Yani Yattara gibi istikrarsız,çıtıkırıldım ve savunmaya yardım etmeyen bir oyuncu değildir...
bonservis olarak lyon 16 milyojn ödeyerek almıştı ama bize daha ucuza gelmiştir sanırım...
Baros gibi bu da formsuz geliyor ama biz ona cilayı atarızyeterki kumaş iyi olsun ki zaten iyi
![]()
kadro bence şu şekilde olacak..
................leo franco...............
uğur (sabri)....... servet..... gökhan (bence yeni DC alınmalı)..... hakanl balta
......... barış........ m. topal...... ayhan ( mustafa sarp).....
keita............................................. ................... arda
.................................baros............ ........................
ve bence böyle de olmalı... 4-3-3 oynatacaksak kewel yedek kalmalı ve orta alanda 3 savaşçı olmalı.... hızlı ve iyi top çalan bir DC alınırsa bence kadro hazır gibi
Sabri ve uguru adam ederse ikisi de gayet başarılı olacak yetenege sahip fiziksel olarak...Tek sorun özellikle sabriyi mental olarak değiştirmek![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Artık Keita yı alınca üstüne isimsiz bir defans getirmezler beklentiler çok yükseldi![]()
İşte yılın transferi...
Kewell nerde hasan hoca :s
bu adam inanılmaz bence yok yok lgimizin en önemli ismi bile olabilir teknik hızlı fizikli yorulmayan kaliteli biri uyumsuzluk yaşamazsa yılın en çok etki yapacak transferi bence.
Burdaki kadroda Arda Ayhanın mevkisinde, Ardanın yerinde de Kewell muthiş olurduBu durumda sağ taraf Barış-Keita ikilisi ile çalışkan sol taraf Arda-Kewell ikilisi ile teknik oyunculardan kurulu olacak.. Geri ikili için sağ tarafta Sabrinin kullanılması durumunda bile çok fazla açık vereceğimizi düşünmüyorum.. Yine aynı şekilde teknik ve birazda ofansif olan sol taraf içinde Hakan geriyi toparlar..
bence kondisyonundan dolayı karoya yedek başlarsa daha yararlı oalcak bizim için
CA 147 Tr ligi için zaten iyi de yukarda da dediğim gibi m. alibaros'da formsuz gelmişti... bence TR liginde kendini bulur bu tür adamlar...kend,ne güveni gelince avrupa'da da oynar....
Yawww Haldun Üstünel hayran olunmayacak gibi değil...Reel hayatta görsem alnından öpecem adamı vallaAdam birini kafaya koydumu yabancı dili ve ikna yeteneğini konuşturup razı ediyor ve bu işi çok sessiz sedasız yapmayı da başarıyor!!!
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
keita kewell arda çok iyi üçlü olacak gibi öndede baros bence gsnin hucma eksiği kalamdı bir tane iyi bir stoper gerek
Owen'ın sözleşmesi dün sona ermiş , Her an İstanbul'a gelebilirmiş...
Owen'da gelirse Servet satılmayacak herhalde saga da Neill'i alacagız rüya gibi kadro oldu yahu![]()
Tanımıyorum.Hayırlı olur inşallah.
Sağ kanat sıkıntısı bitti Galatasaray'ın, nokta transfer oldu. Haldun Üstünel'e helal olsun, basına hiçbir şekilde sızdırılmadan transferi bitirip geliyor. Basın da uyusun hala, bir de her şeyi biz biliriz havalarındalar. Çok biliyorsan öğreneceksin bu transferi, duyuracaksın. Nasıl bu kadar gizli hallediyor Üstünel, merak etmiyor değilim.
Owen da gelmesin artık, yeterYoksa yandık bu yıl
![]()
YAbancı stopere hiç mi hiç gerek yok bana kalırsa
Orada rahatlıkla Gökhan-Servet , Servet-Emre , Servet-Hakan hatta Servet-M.Topal bile oynayabilir sag bek alınabilir nasıl olsa beleş, Lincoln'e yol verilir umarım Owen'ı alırız.
Owen gelirse olacakları tahmin bile edemiyorum kendi açımızdan![]()
owen ı alırsak owenı nereye koyucaz 4-2-4 oynamamız lazımowen yerine sağlam ama hızlı bir stoper gerkli bence
İnş. Owen gelir![]()
FB'de Poulsen'i alsa
BJK'de metzelderi süper lig olur![]()
Servet gitmiyorsa eğer G.Saray'ın ne forvete ne de stopere ihtiyacı var.En azından Owen gibi alternatif olmayacak bir forvete ihtiyaç var.Yedek bekleyebilecek bir adam alınabilir...
Rijkaard'ın sisteminin temelini oluşturan orta saha üçlüsünde çift yönlü bir oyuncuya ihtiyaç var.Topal-Barış-(Emana,Simplicio,G.İnler,Nuri vb...)
Sol bek bulmanın maden bulmak gibi zor olduğu ligimizde bu ayarda bir sağ açığa sahipseniz saniyeler bile çok şeyi değiştirebilir takımız adınaLyondaki Kallstrom, Benzema, Keita üçlüsü ile FM de çok iş yapmıştık bakalım FM deki kadar iş yapacakmı bizde de
![]()
Yarın Uyandıgımda Lincoln'ün sutlanmasını yeni transferin duyrulmasını bekliyorum.
Yada bugün farketmez yani![]()
stoper e ihtiyaç yok diyosunuzda servet gökhan zan defansını düşünemiyorum çok agır bir defans hattı olur geçen sene ne kaybettiysek agır defanslardan kaybettik bu sene kaybetmeyelim
İyi güzel kaliteli bir isim Keita fakat şimdi Keita nerede oynayacak?Şöyle olursa oynayabilir.
Baros
Arda
Kewell-------------Mehmet T.--------------Barış------------Kader Keita
Ya da şöyle oynar.
Kader Keita--------Baros
Arda------------------Mehmet T.--------------Barış-------------Kewell
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Şimdi defansımızı güçlendirmemiz lazım..Zan ve Servet oynarsa Önlerine çok yönlü biri şart..Keske Emanayı,Bigliayı alsak..Basında çıktıgı için gelmezler
Sag bek'e de birini alırsak işlem tamamdır..
Hep ofans hep ofans olmaz..
Ofansif olarak Serdar eyilikte kadroda bulunacaktır..Bana kalırsa Nondada gidicek gibime geliyor..Ozaman yerli bir forvet iyi olur.Baros'un yedek'i falan olur..