Sayfa 111 / 896 İlkİlk ... 1161101109110111112113121161211611 ... SonSon
3,301 ile 3,330 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Lucio ABD maçında durum 2-1 iken ortasahadan topla ilerleyip topu bir arkadaşına verdi ve cezasahasına yöneldi. Bizim ligimizde oynayan stoperler ise ortasahayı geçtiklerinde farklı bir gezegene gitmiş gibi oluyorlar. Lucio hangi takıma giderse gitsin muhteşem katkı yapar. Açıkçası Bayern'in de Lucio gibi bir oyuncuyu neden istemediğini anlamak mümkün değil. Lucio'nun Türkiye'ye gelmeyeceğini düşünsem de umarım kendisi için çalışmalar vardır.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lucio ve Onyewu bunların arasında tercih yapıyoruz da keşke ikisinden biri gelse.İlk tercih Lucio tabi de Onyewu gelicek gibi.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bana sorarsanız Onyewu mu Lucio mu diye kesinlikle Can Arat derdim
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Bana sorarsanız Onyewu mu Lucio mu diye kesinlikle Can Arat derdim
    Gerçi sattık ama tamam iptal edelim size satalım
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Pehlivan + Lucio gelsin. Önder zaten sağ bek, Bilica'da +2 kuralında yedek olarak oturur. Tuncay - Aurelio alırsak + 1 ön libero alırız tamam işte.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Pehlivan + Lucio gelsin. Önder zaten sağ bek, Bilica'da +2 kuralında yedek olarak oturur. Tuncay - Aurelio alırsak + 1 ön libero alırız tamam işte.
    Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'ye para kazandırmadan giden oyuncuyu kesinlikle geri almaz. Sadece bu kuralını Tuncay için bozacaktır. Aurelio, bana göre bir daha bu kulübün kapısından içeri giremez.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Tuncay gelirse yabancı sol açık alınmaz zaten, iki ön libero alınır, ne de güzel olur
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

bu takımın bide forvet eksigi yok mu sizcede?

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Forvette genç oyuncuları kullanacak bu sene büyük ihtimalle. Mehmet Yıldız diyorum ben alırız diye ama bakalım. Sürpriz oyuncularda gelebilir

Nesil
    2006

Tek forvetlik sistemde bana göre yeterli sayıda oyuncumuz var. Güiza ve Semih zaten ana forvetler. Ardından İbrahim Yay geliyor, Kazım ve Deivid'de zorda kaldığında forvet olarak oynatabilirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Sakarya'dan gelen Furkan da var.

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Furkan'ın 11de kendine yer bulabileceğini pek sanmıyorum.Bize yine de alternatif bir forvet gerekiyor.Lugano konusu da uzadı da uzadı.Lucio'yu istememek biraz saçma olur.Artık şu ön libero konusunu da çözelim.Sol kanata transfer de şart.Tuncay İngiltere'de kalmak isteyebilir daha önce de o yönde açıklamaları olmuştu.Josico ile de daha yollar ayrılmadı herhalde.Boşu boşuna bir yabancı kontenjanını doldurmayalım.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Default Bilica Cuma günü imzalıyor

Sivasspor'dan transfer edilen Fábio Alves da Silva (Bilica) için yarın imza töreni düzenlenecek. İlk kez Fenercell abonelerine duyurulan imza töreni, Fenerbahçe Samandıra Kamp Merkezi'nde basına açık olarak saat 13.00'te gerçekleştirilecek.

BILICA KİMDİR?

14 Ocak 1979'da Brezilya'nın Campina Grande şehrinde dünyaya gelen Fábio Alves da Silva (Bilica) futbola, ülkesi Brezilya'da başladı. Stoper mevkiinde oynayan Bilica 1.87 boyunda ve 80 kilo ağırlığında. Bilica profesyonel kariyerine 1996 yılında Brezilya'nın Bahia takımında başladı. 2 sezon bu takımda forma giyen Brezilyalı oyuncu 1998 yılında İtalya'nın Venezia takımına transfer oldu. Venezia takımında 4 sezon top koşturan Bilica, 75 karşılaşmada forma giydi. Bilica'nın Venezia'dan sonraki durağı bir başka İtalyan ekibi Brescia oldu. Brezilyalı oyuncu Brescia takımında 11 kez sahaya çıkarken bir sonraki yıl Palermo'nun yolunu tuttu.

Bilica, Palermo takımında 12 kez forma giyerken aynı sezon Ancona'ya geçti. Brezilyalı futbolcu Ancona'da 17 maça çıktı. 2004 yılında ülkesine dönen Bilica, Goias takımına giderken kısa bir süre sonra Gremio'da oynamaya başladı. Bilica Gremio' da 24 karşılaşmada forma giydi. 2005-06 sezonunun başında Almanya'nın Köln takımına transfer olan Bilica, 15 kez sahaya çıkarken bir sonraki sezon Fransa ekiplerinden İstre'ye geçti. 41 maçta forma giyerek 1 sezonda İstre'de kaldı. 2007-08 sezonunda Romanya ligi takımlarından Cluj'da oynadıktan sonra Sivasspor'a transfer olan brezilyalı oyuncu 39 kez forma giydi.

1998-2000 yılları arasında 16 kez Brezilya yirmi yaş altı takımında top koşturan Bilica, 2 gol atarken, 2000 Sdney Olimpiyatları'nda da milli takımda forma şansı buldu

fenerbahce.org

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by Freddy77 View Post
    Furkan'ın 11de kendine yer bulabileceğini pek sanmıyorum.Bize yine de alternatif bir forvet gerekiyor.Lugano konusu da uzadı da uzadı.Lucio'yu istememek biraz saçma olur.Artık şu ön libero konusunu da çözelim.Sol kanata transfer de şart.Tuncay İngiltere'de kalmak isteyebilir daha önce de o yönde açıklamaları olmuştu.Josico ile de daha yollar ayrılmadı herhalde.Boşu boşuna bir yabancı kontenjanını doldurmayalım.

Josico gibi kariyerinin baharında genç yetenekli bir oyuncuyu harcamak kötü olur.
    Şaka bi yana artık Josico gitsin takımdan

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

yahu bu fener adamı gıcık eder yine transferler sona kalcak sonra ne bulursa alacak olacak iş değil

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

gökhan g. ******* bilica r.carlos

******** emre

deived alex m.topuz

semih
    kadro şu an için böyle gibi bence yeterli bir kadro değil

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

fenerbahçe'nin hala Volkan'la anlaşamamış olmasına şaşıyorum. Belki potansiyeli Volkan'dan daha iyi olan, ileride çok fayda sağlayacak Türk kaleciler var ama şu an Fenerbahçe'nin kalesini koruyabilecek, hazır kaç tane iyi Türk kaleci var. Elindekinin kıymetini bilip sözleşmesini yenilemeleri lazım bir an önce.
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Keiata geldi,Aziz Yıldırım neyi bekliyor hala Daha cok bekleriz gençlik çookk
    Stoper ve Ön Libero transferlerimizi gerçekleştirsek hiçbir sorun kalmayacak. Yurt dışı kampı başlamadan mutlaka transferler bitmeli.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Keiata geldi,Aziz Yıldırım neyi bekliyor hala Daha cok bekleriz gençlik çookk
    Daha transfer sezonu yeni başladı, ne bu celal?
    Çok da özel transferler göreceğiz eminim
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Çok da özel transferler göreceğiz eminim
    Ben de böyle düşünüyorum.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Taraftar rakip takımlar transfer yaptıkça sabırsız olmaya başladı ama yönetim bu sene güzel bir transfer politikası izliyor bence.Önce kaliteli yerliler alındı.Daha sonra yabancı isimlere yoğunlaştı.İsmi geçen yabancılar da ihtiyacımız olan oyuncular , geçen senelerle kıyaslanmaların olması son derece yanlış.

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by Rossoneri View Post
    Fazlada gecikmemek lazım..

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Yalnız yukarıda belirtmeyi unuttuğum şeyi belirteyim , yönetim doğru kişilerle ilgileniyor fakat transfer konusunda da umarım geçen seneki gibi geç kalmayız.Takım lige hazır olarak başlar .Diğer bir durum ise as kadro ile kuvvetli 2-3 takımla hazırlık maçı yapılmalı.Böylece geçen senelerde ki gibi ligin ilk haftalarındaki puan kayıplarının önüne geçilebileceğini düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Josico2, Josico3 gelmesin de...
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by Rossoneri View Post
    bende keşke öyle düşünebilsem
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    hele geçen seneyi hatırlayınca
    Last edited by murat taşlı : 03.Temmuz.2009 at 12:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Default Ajax: "Onyewu'yla ilgileniyoruz"

Ajaxlı yönetici Rik Van den Boog, Fenebahçe'nin gündemindeki stoper Onyewu'yla ilgilendiklerini doğruladı.

Oguchi Onyewu yarışında F.Bahçe'nin en büyük rakibi Ajax olacak gibi görünüyor. PSG, Marsilya, Fulham, Palermo gibi çok sayıda takımın gündeminde bulunan Amerikalı stoper, Thomas Vermaelen'i Arsenal'e satan Ajax'ın ciddi ciddi gündemine girdi.

Onyewu konusunda Reuters'ın sorularını yanıtlayan Ajax CEO'su Rik van den Boog, bu oyuncuyla ilgilendiklerini doğruladı. Van den Boog, 1.96lık savunma oyuncusu için, "Çok güçlü bir futbolcu" ifadesini kullanırken, "Bizim kadromuza baktığınızda, fizik güce ihtiyacımız olduğunu görürsünüz. ABD millî takımında yeralan bir futbolcunun fizik gücü mutlaka yüksek olmak zorundadır. Kendisiyle kesinlikle ilgileniyoruz" şeklinde konuştu.

27 yaşındaki Oguchi Onyewu'nun Belçika'nın Standard Liège takımıyla olan sözleşmesi doldu. Onyewu'yu alacak olan takım, bu oyuncu için herhangi bir bonservis bedeli ödemek zorunda olmayacak. Fenerbahçe'nin, Onyewu'ya yılda 2.3 milyon avro maaş teklif ettiği belirtilmişti.

Goal

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Fenerbahçemizin Sivasspor'dan transfer ettiği Fabio Alves da Silva(Bilica), Sportif Direktörümüz Aykut Kocaman'ın da hazır bulunduğu bir törenle kendisini 3 yıllığına kulübümüze bağlayan sözleşmeye imza attı. Çok mutlu ve gururlu olduğunu söyleyen Brezilyalı oyuncu, şimdiye kadarki kariyerinde oynadığı en büyük takımları Fenerbahçe ve Brezilya Milli Takımı olarak ifade ederken, "Fenerbahçe benim için dünyanın en büyük kulubü" dedi.

Bilica'yı resmen Fenerbahçeli yapan imza töreni, Samandıra Kamp Merkezi Basın Toplantı Odası'nda gerçekleştirildi. Törende ilk olarak söz alan Sportif Direktörümüz Aykut Kocaman, "Bilica, Kulüple anlaştıktan sonra, antrenmanlar başlarken geldi. O nedenle kendisiyle imza töreni düzenleyemedik. Yoğun bir antrenman programı var. Fenerbahçe'nin büyüklüğünü ve onun bir futbolcusu olduğunu hissetmesi için böyle bir imza töreni düzenledik. Disiplinli ve savaşan bir kadro istiyoruz. Bilica, geçen sene Sivasspor'da başarılıydı. Ancak Fenerbahçe'ye transfer olan bir oyuncu için başarı çıtası ve beklentiler yüksek olmalı. Hem kendisi hem de takımımız adına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.
    MUTLU VE GURURLUYUM
    Sözlerine "İlk başta, burada oynama şansını bana verdiği için Fenerbahçe'ye minnet duyuyorum" diyerek başlayan Bilica ise, "Sivas'ta başarılı olduk. Ancak demin de söylendiği gibi benim için başarı çıtası arttı. Fenerbahçe'nin başarı için elimden geleni ve elimden gelenin en iyisi yapacağıma söz veriyorum. Duyduğum mutluluk ve gururu buradan ifade etmek istiyorum" dedi.
    FENERBAHÇE FORMASI GİYEN MUTSUZ OLMAZ
    Daha sonra gazetecilerin sorularını cevaplandıran Bilica, kendisine Diego Lugano'nun sorulması üzerine, "Lugano'ya benim saygım sonsuz. Lugano çok büyük bir oyuncu. Ancak benim görevim kulübüm adına en iyisini vermektir. Benden öncesi, benden sonrası gibi şeyler yok. Elemdin gelenin in iyisini vereceğim ve umuyorum ki başarılarda pay sahibi olacağım" dedi. Fenerbahçe hakkındaki soruları da yanıtlandıran Bilica, "Burada bulunduğum kısa sürede şunu anladım ki; Fenerbahçe benim için Dünyanın en büyük kulübü. Burada olmaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyorum. Buraya gelmeden önce bana söylenenler; eski teknik direktörümden olsun, tüm futbolculardan olsun duyduğum şeylerle bana güzel izlenimler sunuldu. Ben de bunları yaşamayı bekliyorum. Ben, herhangi bir futbolcunun Fenerbahçe forması giyip de mutsuz olacağına inanmıyorum. Ben buna inanmıyorum. Bu yüzden Fenerbahçe formasıyla mutlu olacağım" dedi.
    EN BÜYÜKLER FENERBAHÇE VE BREZİLYA
    Bugüne kadarki futbol kariyeri hakkında da konuşan Bilica, "Futbol hayatımda oynadığım tüm kulüplere saygım sonsuz ama, şu ana kadarki kariyerime baktığım zaman, Fenerbahçe ve Brezilya Milli Takımı, kariyerimde oynadığım en büyük takımlar" dedi.
    İmza töreninde, gazetecilerin başka konulardaki sorularına da yanıt veren Aykut Kocaman ise, İspanyol oyuncumuz Daniel Güiza'nın takıma geç katılacak olmasının normal olduğunu söyledi. Kocaman, "Güiza, ayın 28'nde maç oynadı. Arkadaşları tatile girdikten 1 ay sonra son maçını oynadı Böyle bir istekte bulunması doğal" diye konuştu.
    İmza töreni, Bilica'ya Fenercell hattı ve ve Fenerbahçe Kart verilmesinin ardından, oyuncunun Samandıra'daki antrenman sahasında basın mensuplarına poz vermesiyle sona erdi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Eşofmanla poz verenide ilk kez gördüm genelde short'la çıkarlardı . Türkiye için iyi transfer ama avrupa'da iş yaparmı bilmem.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İyi transfer, biçok kişi +2 olarak görse de hak ederek bu takıma geldi ve Fenerbahçe'ye gelmesinden çok memnunum.
    Camiamıza hayırlı olsun..

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Doğuştan Fenerli sanırım. Baya fizikliymiş onu gördük,süper lig için iyi ama Avrupa'da ne olur bilmem.

Mesaj Yetkileri