Karim Benzema City'e İmza Attı !
Çılgın İngiliz kulübü Manchester City, futbol piyasasının altını üstüne getirmeye başladı. Kulübün bu yaz yaptığı en büyük transfer Benzema oldu. Oyuncu için Manchester Düğün Salonu'nda yapılan imza töreninde konuşan 20 yaşındaki genç futbolcu "Real'den de bir teklif aldım fakat son anda gece beni arayan teknik direktörüm Orhan Baba, bana astronomik bir teklif sundu ben de reddedemedim" ifadesini kullandı. Oyuncunun bonservisi için City'nin 35 milyon € civarında bir miktar ödediği konuşuluyor.
City Transfere Doymuyor !
Transfer döneminin hızlı takımı Manchester City transfere doymuyor. İlk önce Benzema'yı kadrosuna katan çılgın takım, şimdi de borç batağındaki Valencia'dan Joaquin Sanchez'i kadrosuna dahil etti. Bu transfer hakkında konuşan teknik direktör Mr.Çelikkaya "Transferi Valencia'ya yardım amaçlı yaptık. Onun dışında başka hiçbir amacımız yok" diyerek taraftardan büyük tepki topladı.
City'nin Sağ Kanadı Artık Sağlam
Psikopat teknik adam Mr.Çelikkaya dur durak bilmiyor. Gece yarısı nöbetçi uçakla Donetsk'e uçan Mr.Çelikkaya, dönerken yanında Hırvat topçu Darijo Srna ile döndü. Kulübün bekçisi yaptığı açıklamada, Mr.Çelikkaya'nın gece yarısı apar topar kulüp binasından bir taksiyle ayrıldığı ve uçakla Donetsk'e uçtuğu ve Srna'yı alıp almama konusunda ise kendine danıştığını söyledi. Oyuncunun bonservis bedeli konusunda ise bir açıklama yapılmadı.
Genç İspanyol Soluğu Mr.Çelikkaya'nın Yanında Aldı
Transferin flaş ekibi City, yine Valencia'dan bu sefer Juan Manuel Mata'yı renklerine bağladı. Genç topçu yaptığı açıklamada "Yeni kulübüme geldiğim gün beni kılıç kalkan ekipleri karşıladı. Şahsen çok etkilendim" dedi. Neden City'i tercih ettiği sorulduğunda ise verdiği yanıt ilginçti:"Joaquin abim nerede ben orada". Deli fişek teknik adam Mr.Çelikkaya ise basın toplantısı esnasında uykum geldi diyerek toplantıyı terk etti.
Defansa 1.87'lik Kule
Kurt teknik direktör Mr.Çelikkaya'nın yeni transferi Udinese'nin kulesi Cristian Zapata oldu. Çelikkaya verdiği demeçte "Zapata'yı bizim Micah'a benzettim, Micah'la da kontrat yenilemek istiyordum. Kontrat teklifi için gittiğimde onun Micah olmadığını gördüm ve gelmişken alayım dedim" ifadelerini kullandı. Bu açıklama sonrası taraftarların teknik adama sabrı kalmadığı ve en kısa zamanda kulüp binasından yayın yapan MCTV'yi basacağı gelen haberler arasında.
Bunlar da diğer transferlerimiz;
Böylece bize verilen bütçenin tamamını harcamış bulunuyoruz. Devre arası da transfer yapmayı düşünmüyorum fakat oyuncu satabiliriz. Amacım da bu kadroyla devam edebildiğim kadar devam etmek. İnşallah bu kadar transfer karşılığında başarılı oluruz. Birazdan UEFA Eleme maçları gelecek...