Destekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar ..

Şampiyonlar Ligi D Grubu 1.Maç

Tarihi bir maç olduğunu söyleyebilirim.2-0 geriye düştükten sonra bile bu maçı kaybetmeyeceğimizi biliyordum.Sahada futbolun güzellikleri adına yapılması gereken herşeyi yaptık,takımımı kutluyorum.

Turkcell Süper Lig 4.Hafta

Mehmet Yıldız'ın patladığı maç oldu. Fazla kasmadık,45 dakikada bitirdik işi ..

Turkcell Süper Lig 5.Hafta

Zorlandığımız bir maçtı.Arsenal maçı yüzünden bazı önemli oyuncularımızı dinledirince bu maçta oyun temposu olarak sıkıntı yaşadık.Yine de kazandığımız için mutluyum.

Şampiyonlar Ligi D Grubu 2.Maç

Futbolun adaleti yok gerçekten de.Bunu bu maçta gördüm.Bütün maç Arsenal gibi bir dev takıma karşı olağanüstü futbol oynadık,fırsatlar yakaladık.Ama atamayana atarlar.G.Emreciksin'in vermiş olduğu hatalı bir pası kalemizde golle gördük ve kaybettik.Üzgünüz.

Turkcell Süper Lig 6.Hafta

Rakibimize karşı üstünlük kuramadık.Kalinic'in golle tanışması maçla ilgili tek sevindiğim nokta oldu.

Turkcell Süper Lig 7.Hafta

Ligin bir başka yeni ekibi olan Erciyesspor'u da kendi sahasında yeniyoruz.Şampiyonlar Ligi öncesi güzel bir moral oldu.

Şampiyonlar Ligi D Grubu 3.Maç

Juve'ye gücümüz yetmedi.Maçın başında ilk öne geçen taraf olmak güzeldi ama üstünlüğümüzü koruyamadık.Grupta avantajımızı kaybettik bu maçta.Artık gruptan çıkmak zor,UEFA için yarışacağız.